15

Анонимен

преди 4 месеца

Голяма работа.в България може да гледате пъщери пълни с овцете и по улиците същото

14

Анонимен

преди 4 месеца

До 12: ако може да му кара някой таксито ще опреи не само света на компютърите но и нашата държава от всички гледни точки.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Групи до 5 човека за 5000 евро - до 1000 евро на човек. Пак е много.

12

Гошо

преди 4 месеца

До Супер--10---За програмисти с такъв доход може и да има някой и друг ,но виж футболисти, там е съвсем различно

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Супер, програмистите далеч не са най-богатите в страната. Ама когато не ставате за нищо, все другите са ви виновни. Преди месец бях в София и се качвам в такси. Таксиджията направо започна да развива тезата как програмистите му съсипвали живота. А той видиш ли цял ден блъскал за 50 лв. Тогава осъзнах колко нищоставащ и нищоправещ жжмел живее в България. Не са ви виновни другите, че сте необразовани и неквалифицирани! Честно е да печелите малко щом ви е толкова акъла, че да обвинявате другите

10

рупеС ОГЛЕДАЛО

преди 4 месеца

БГ ПРОГРАМИСТИТЕ СА БОГАТИ КАТО КРЕЗ - ИЗВЕСТНИТЕ БОГАТАШИ ОТ FORBES СА КАТО БЪЛХИ НА НОКЪТЯ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НА ЛЕВИЯТ ИМ КРАК...

9

Супер

преди 4 месеца

Има много програмисти в България за които 5 хиляди евро са им дневните пари и с най-голямо удоволствие ще ги дадат за самостоятелна обиколка вместо да се бутат с обикновените хора.

8

!

преди 4 месеца

Във всяка голяма забележителност има частни обиколки, които включват екскурзовод, превоз, дегустации, обяди, вечери и много подобни. Просто не са по джоба на всеки. Друго си е да изпразнят стаята с Мона Лиза и да те оставят сам за определено време, нали? Както някой е писал по-долу, "гроздето е кисело" и за това пак се лее злоба в този форум :) Поне снимки можете да гледате от там. Така или иначе няма да можете да си позволите да отидете :)

7

Анонимен

преди 4 месеца

КАКВО, ЕЛИНИТЕ ЩЕЛИ ДА НИ ДАВАТ ПО 5000 ЕВРО АКО ПОСЕТИМ АКРОПОЛА??...

6

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5 Не знам дали се сещаш ама никой не го интересува какво Ти мислиш за Акропола и дъвените ти ,,бизнес планове '' Заради Акропола милиони туристи посещават Атина. По добре кажи в София какво има да се види ако случайно някий се излъже да дойде?

5

Анонимен

преди 4 месеца

Ходил съм там - една купчина камъни нахвърляни на камара и всеки един камък му дали име, на Зевс жезъла на хермАфродита шнорхела и подобни. Дори си мисля че паметника на съветската армия има по голямо значение в исторически план. В крайна сметка могат да ги вложат тия камъни в нещо по смислено като калдаръм

4

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 2 Гроздето е кисело казваш.хахаххаа

3

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Правилно. Партенонът на Акрополис е най-важната сграда на Цивилизацията,на Световното културно наследство.

2

Анонимен

преди 4 месеца

И какво интересно има за гледане в скучния Акропол, че да си заслужава толкова мангизи?

1

Анонимен

преди 4 месеца

Хубаво е да се види карта от 10 в. (Даже няма да споменавам за преди това) за да се види колко са гръцки тия скулптури там... :)