17

хо-хо-хо-боц

преди 4 месеца

Тази коледа фазер изпрати коледни подаръци на един факс-пропагандатор и на един жъъълтопаветен центаджия. Аз съм доволен, въпреки, че можеше и още.. например онова нещо тео ужев.. но нищо, следващия път.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Ше има тричане на ковидари по стар български обичай. Няма да остане нито един нетричан.

15

Климатичните промени

преди 4 месеца

Айде днес още един внезапно погинал в тефтера. След доктор Митев, днес и Цветан Томчев не се е събудил. И това са само известните.. кой знае колко още незнайните участника в най-големият експеримент в историята на човечеството не са се събудили. Фазер забавя, но не забравя! Тик-так, тик-так.. носете си новите дрехи факсърчета и се молете да посрещнете и утрешния изгрев!

14

Италия2

преди 4 месеца

0:34Обвинението е, че ресорният министър и ръководителят на Агенцията по лекарствата съзнателно и умишлено са изложили нищо неподозиращите италианци на този риск 0:45Да, те са мотивирали италианците да се ваксинират. 0:48Ваксинацията дори е станала задължителна за някои професионални групи. 0:52Съответно голям брой странични ефекти, включително и с фатален край, излязоха наяве. 0:56Предприети са разследвания за убийства, тежки телесни повреди и други, защото Сперанца и Макрини 1:02са дали и указания на местните медицински власти да прикрият смъртните случаи и сериозните странични ефекти, настъ

13

Пандемията2

преди 4 месеца

Накратко, масово вентилиране с респиратори на хора по неподходящ начин в болниците, което доведе до много смъртни случаи;На много хора са давани респираторни депресанти и успокоителни, което е довело до смъртта им;А в общността на хората са били отказвани животоспасяващи антибиотици и те са умирали от бактериална пневмония;Това е вашата пандемия. Няма друга пандемия.https://lionessofjudah.substack.COM/p/dr-yeadon-there-has-not-been-a-pandemic

12

Ковид пландемия

преди 4 месеца

Видео с транскрипция:Не е имало пандемия.Данните на Дени Ранкур показват, че данните за смъртността по всички причини изобщо не са се увеличили в периода преди обявяването на пандемия от страна на СЗО с измама. Не съществува извънредна ситуация за общественото здраве, освен тази, създадена от нашите правителства. Използван е неподходящ, фалшив PCR тест, за да се създаде впечатление у хората, че имат определено заболяване, а те не са имали такова.https://lionessofjudah.substack.COM/p/dr-yeadon-there-has-not-been-a-pandemic По три различни начина със зловредно променени медицински процедур

11

Равносметка

преди 4 месеца

Ковид пландемията показва естествения резултат от паразитния "морал" - тъй като се основава на Злото и Страха този "морал" неизбежно поражда още Зло и Страх. Той показва нагледно, логически последователно, добре обосновано и подробно - как едно събитие повлича след себе си останалите. И изобщо - как Злото умножава Злото, как самите "злосторници" страдат от извършеното зло, как напълно все повече хора се въвличат и стават жертви на този водовъртеж и как съвременното зелено-либерално и технократско общество - печалбарско в своята маса - допринася за всичко това.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте снимка на този, дето се е "ваксинирал" навръх Рождество, да му видим физиономията :))

9

Анонимен

преди 4 месеца

"Антиваксърите утрепаха 38665 човека по официални данни, а реално са два-три пъти повече."....Много си пияна още, бгмамче. Кажи сега как точно аз, отявлен антиваксър съм отрепал толкова народ? Не може само да дрънкаш, обоснови се с факти!

8

Анонимен

преди 4 месеца

До 11: "антиваксърите" не пречат на никой , който иска да се боде колкото пъти си иска. Който се чувства застрашен и уплашен, да се бустерира колкото пъти пожелае. Това е негово право. "Антиваксърите" не искат да им се нарежда да правят неща против волята си. Това е.

7

Не, не е ентусиазма!

преди 4 месеца

До 1 Брей Само една поставена доза вчера? Тц, тц... Все по-мижав интерес, а? Тия с по две и три дози защо не се бустерират през три месеца? Секна ли им ентусиазма? . . . Самите те секнаха и не доживяха четвъртия бустер!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Антиваксърите утрепаха 38665 човека по официални данни, а реално са два-три пъти повече.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ненаказано зло. Само наблюдавайте.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Италианско проучване на K. Dhuli и сътр. със заглавие "Наличие на вирусен spike протеин и ваксинален spike протеин в кръвния серум на пациенти със синдрома на дългия COVID" https://europeanreview.org/article/34685 В него е анализирана човешка ДНК, изолирана от кръвни проби на доброволци. Авторите са търсили съвпадения между ДНК на кръвните клетки и генетични последователности, които биха могли да произхождат единствено от ваксината на Pfizer COVID BNT162b2. След прилагане на чувствителни тестове учените откриват в геномите на анализираните кръвни проби протеини, които могат да произхожд

3

силно притСнена

преди 4 месеца

Ех завалийките, по празниците се срещнаха с този СТРАШЕН ВИРУС!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Дори и по празниците, белите манти зарязаха софрите и скалъпиха поредната стъкмистика. Мноооого алчни търговци.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Кирчо в КалАДА си заминада празнува Коледа щастлив.Подготвят ни следваща ваксина,а може би и ядрен взрив.