28

Анонимен

преди 4 месеца

135 000:420 = 562,50 лв. средно на депутат. Бълха ги ухапала!

27

анонимен

преди 4 месеца

Крайно време е депутатите да спрат да се правят на м-ай.м-уни, а ако са такива мястото им е в зоопарка. Ще ни засипят с инвестиции ако всичко се стабилизира и нормализира. Вече трудно ще се краде, защото всички са под лупа. Спокойствие , а не конфронтация е нужно.

26

баба мара

преди 4 месеца

никакви заплати идват излизат не се регистрират отсъстват какво е товаще им слушаме просто/тии/те оставка и нови избори 120 депутати

25

Българин

преди 4 месеца

За това ,от новата година 20% увеличение на депутатската заплата.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Нормалните работещи ги уволняват за такива неща.Ще трябва да изискаме и тия да се подчиняват на КТ,а не да си правят каквото си искат.

23

Анонимен

преди 4 месеца

И сега какво ще ги правят тези пари ? Дано да ги раздадат на уждаещи се семейства за Коледа . Или заминаха за торти с апликация.

22

Лелелеле

преди 4 месеца

Това е чудовищно.Те трябва само да взимат.Ами ако стигнат до Страсбург,Ко прайм???????? а ????

21

Анонимен

преди 4 месеца

А дали ще си ги платят?

20

БРАВО

преди 4 месеца

НА ВАС,ТАКА ТРЯБВА,НА КАКВО СА ГООБЪРНАЛИ-ТОЛКОВА Е ОБИДНО ДА ГИ СЛУШАШ

19

Ротация

преди 4 месеца

Депутатите са на държавна заплата, пак местим от единия джоб в другия.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Хвала трябва да глобите Възраждане с поне 500 000лв за непристойно поведение в пленарна зала, пожелавам ви смело решение!

17

пияница мистик

преди 4 месеца

До Идат === Като искаш да те управлява президент *** в САЩ или в Путюландия. Ама се съмнявам, че имаш пари да идеш и до Пловдив дори, камо ли да емигрираш в президентска държава :))) България е и ще си остане парламентарна република, дрогарю редник :))))

16

Идат

преди 4 месеца

Какво пречи да се закрие говорилнята Президента сьставя правителство Той отговаря за цялата власт с министрите за 4 години Това е пьтя а тези *** в кьщи при децата си

15

Чужденец

преди 4 месеца

Харвард мошениците ясно си казаха в записа че ще крадат докато могат и после - беж на някакви острови да харчат краденото. Щели уж да са далече от Тиквеной ГЕРБов и Дебелой ДПСров а се сглобиха с тях. И вие си ги избрахте, а сега ревете!?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Значи! Българският " депутат" изедник,винаги е на Пред с Материала! Ето Пример.Депутатите ДупедавциПП,които подкрепяхме да се " борят" срещу Статуквото ГЕРБ,БСП и ДПС,не направиха Нищо! Напротив.Против волята Ни.Се Гушнаха с ГЕРБ,и започнаха да Гушат заедно!!!-:( Тоест влязоха бързо д " час", как се Краде!!!-:( Та тези 135 000 левчета български,то те отдавна ги " изкараха"! Бълха,ги е ухапало с тази " глоба"!!!

13

БЪЛГАРИН

преди 4 месеца

СМЕТКА НА ЕДИН ДЕПУТАТ В НС..ДНЕС ЩЕ СПЕЧЕЛИ 1000ЛВ - ЩЕ ГО ГЛОБЯТ -30ЛВ,*** СТУДЕНТКА В С,ГРАД -80ЛВ...ЗАКУСКА,ОБЯД,ВЕЧЕРЯ В СТОЛА НА НС -30ЛВ,КОКАИН-100ЛВ.........ДА ГО ДУАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ....БАНАНИ НАЛИ ИМА

12

Емигрант

преди 4 месеца

Защо ги обявявате тези глоби бе, ако бяха каквито трябва да бъдат високи дали биха си позволили да не се явяват тези хрантутници на работа и на заседания ? Я да видим ако им вземат по една заплата, да лишат шайките им от субсидии от които плащат глобите им дали няма да чакат един час преди работа пред НС да влязат ? Алчните депутати ще ги плашат със "стотинки" ?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Миличките...живи да ги ожалиш!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте им заплатите които получават за нищото, което правят. Да не говорим, че 240 душмани на толкова намаляла България са твърде много, този брой трябва да се актуализира. Душманите на народа сега ще почиват до средата на януари, но ще си вземат пари.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Тия защо не спазват законите в страната относно работното време. Щом не се явяват на работното си място - довиждане и влиза този след него в листата. Стига вече с техните своеволия, съвсем нагреят.