34

umreli bank vnusi

преди 4 месеца

тези тримцата " свещениви" требе д абъдат и зна силени и генг бенгнати ит тумба загорели млади афро хаамериканци от бронкс.. после ве4е нема да са "свещеници"

33

Богородица

преди 4 месеца

Признавам си, не беше Светият дух!

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 45 Орфей е Herъp. Има го в един американски филм. Холивудските филми винаги се опират на историческа истина. Междузвездни войни е най-историческият филм на всички времена създаван от коя да е киностудия в света!

31

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 45 Орфей е ***. Има го в един американски филм. Холивудските филми винаги се опират на историческа истина. Междузвездни войни е най-историческият филм на всички времена създаван от коя да е киностудия в света!

30

Денков-Сатана

преди 4 месеца

Няма как да се нижат на гердан общочовешките с християнските ценности, а още повече и по-конкретно с православните. Православната духовна мисъл на мерзост не слугува. Князът на този лъстив свят - поучава Старецът Йосиф Исихаст - принуждава всички да бъдат близки до него: "може би, ще ми се отдаде да ги хвана в мрежата си и ще ги имам завинаги!" Защото човеците мамят и биват мамени. Бидейки смъртни, над своята смъртност се трудят, споделя светецът. Лъстивец е, който на Рождество Христово безсрамно размахва демонската мантра: "Believe in yourself!".

29

Денков-Сатана

преди 4 месеца

Премиерът Денков по случай Рождество Христово: "Вярвайте в себе си, вярвайте и в България!" "Believe in yourself!" патетичният призив на съвременния антихрист. На него се базират всички, произтичащи форми на сатанинското влияние. Да вярваш и да се уповаваш на творението, а не на Твореца. Да издигаш творението в култ и да го превръщаш във фетиш. Еретична политическа демагогия на Рождество Христово "Общочовешките ценности, християнските ценности са това, което може да ни обедини" - рехаво и задавено се излива словото.

28

Христо Христов

преди 4 месеца

Да го помолим да има място билизация на атлантици!

27

Този е

преди 4 месеца

Попа на Тиквата.

26

Доста глупости на

преди 4 месеца

едно место!

25

Православна

преди 4 месеца

На днешния празничен ден е редно младите православни първескини да се подмият отдолу със светена вода за полово дълголетие и вагинална свежест в прослава на Господа Бога Вседържател.

24

Българка

преди 4 месеца

Госпот Бок да ни пази.

23

САМ БОГ ЩЕ СЛЕЗЕ

преди 4 месеца

И ще удари една плесница на Кирчо, Кокорчо и брадясалия грантаджия Мравояд! Тези родоотстъпници и майцепродавци, *** и безпардонни предатели на интересите на род и родина, Бог ще ги накаже!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Процеса Християнизиране започва някаде в 3 век в Европа у нас достига чак към 8 век. У нас обаче няма от къде да се прочете няма нищо на български език написано , ако някой иска да се информира трябва на друг език да прочете

21

Анонимен

преди 4 месеца

Какво се молите от това тъпо ДС този малумен ДАНС нема ли капасити да ги залови онези батки с геги амг в Студентски онез подскачат кат пилци?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Тази година за 1 път,говорим само за празника " Коледа", и за Нищо Свързано с Израел!!! Така и ще бъде вече! Българина се отказа от Историята си! Руши си паметниците на Паметта! Някой ден ще Престанем да празнуваме и този празник!!! Днес всичко е възможно! Ако не " залюбим" някой празник на Янките до тогава ,както " залюбихме" " Хелоуин"!-:(

19

Учител от 1 клас

преди 4 месеца

Тия свещенници трябва да учат български за да се изразяват по-добре. Не е "раждащият се днес" а по-скоро "родемият на тази дата преди 2024 години".

18

Ларавел

преди 4 месеца

На 19 години ми беше първия стаж още като студент. От тогава, вече почти 20 години не съм спирал. За мен живота е страхотен, защото сам си го правя. А ти бий челото в земята и чакай сила свише да ти го нареди. Шаран.

17

Бг Ниски заплати

преди 4 месеца

22 льольо ти си един от хилядите които не работят а чакат на техните да ги издържат цел живот

16

Ларавел

преди 4 месеца

Богове не съществуват. Хващайте се и работете, мързеливи, вечно мрънкащи нещастници.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя беше ли от ГРОБ. Дето целуваше ръка на Вожда Чекмеджан.