27

Анонимен

преди 4 месеца

Чувам Киро Про100-то, отишъл да се отчита на място.

26

Гадняр

преди 4 месеца

Весела Коледа г-н Домусчиев :))))

25

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова глупости и лъжи се изсипаха за този случай от българските измислени медии, че на мястото на някои хора от екипажа бих стигнал до съд за клевета. Вие сте позор

24

Анонимен

преди 4 месеца

Чудех се Киро какъв толкова голям бизнес има в Америка.Е сега разбрах.

23

Анонимен

преди 4 месеца

А собственика на кораба ,Домусчиев , кога ще го арестувате?? Дребните риби ще ми ловят!?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Събитията от последните дни обясняват защо в Перник има яхтклуб.

21

юнга

преди 4 месеца

Но защо постоянно ни повтарят,че трима имали регистрация в полицейските архиви.Осъдени ли са?Не са.Че то,половин България имат регистрации.Повтарят ни го,за да си кажем:ето те са престъпни елементи,и са действали на своя глава.А кокаина може и да влезе на борда с продуктите.При зареждане на кораба с продукти.Тек има организация.Непосилна за двама души.Този кораб капитан има ли?Кой е той?Нито дума.

20

Гелосан

преди 4 месеца

Дано не хванат другите кораби, че много багаж има и там. Не искаме коката да поскъпне.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Доказани крадци, но не са осъдени. Това само в държава с маф.иотско управление на наследствени съдии-феодали може да се случи. Постк.омунистическа кло.ака без каквото и да е наличие на справедливост.

18

до 12

преди 4 месеца

До Анонимен::Приятели.Корабите имат само и единствено само ЕДИН капитан!!!Всички други навигатори са помощници на Капитана.Значи така :Капитан,старши офицер,втори офицер,и трети офицер ако го има.В много компании вече го премахнаха,и Капитана носи вахта 08-12 ч.на мостика.На кея дежурствата са други.А кой какво е правил и "приемал",ще установи следствието.

17

Урсула

преди 4 месеца

За вас половин милион нелегални брадати, без Шенген

16

Анонимен

преди 4 месеца

Пропяли са, Киро Гела дали е в дубай вече

15

Анонимен

преди 4 месеца

НИКАКЪВ ШЕНГЕН ПО МОРЕ

14

Ванко

преди 4 месеца

Домусчиев не го мислете,той е приятел с Бил Клинтън.Братя Домусчиеви са на много високо ниво в трафика на кокаин в глобален мащаб.Тука става въпрос,че се помислиха за недосигаеми,и сега ще им покажат,че трябва да се съобразяват с когото трябва.Сега ще ги одрусат яко........и ще им вземат каналите,и най-вероятно ще се пробват да им вземат част от международния легален бизнес.

13

мммммм

преди 4 месеца

това не го ли писахте и вчера бе днеса ?

12

Bo

преди 4 месеца

Ако беше хваната пратка с изтекла годност или мигранти щеше наистина да е голям проблем . Явно по безопасно е да прекарваш кока в днешно време.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Товарът се приема от третия капитан на кораба? И.той.нищо не е видял? Че това не е една торбичка, а половин тон! Тези журналисти много л, ъжат бе..

10

възмутен

преди 4 месеца

На всеки моряк, плавал няколко години му е ясно, че неможе да се скрие половин тон кокаин само от двама моряци. Къде да скрият толкова много "стока". В магазията на бака, между въжетата - не става, малко е пространството. В плитовете в машинното, свързано е разглобка и после сглобка с електрожен. Ясно е, че са замесени повече хора. Тези двамката ще изпеят цалата далавера.

9

Анонимен

преди 4 месеца

В нормалните страни досега имотите, офисите и другите кораби на братята Домуси щяха да бъдат щурмувани и обискирани от всички възможни служби, а "честните" бизнесмени щяха да бъдат арестувани.... Тук цари пълно мълчание, все едно нищо не е станало

8

Анонимен

преди 4 месеца

Домусчиев нищо не знае хаха двама човека ли са в схемата пак за милиони няма закони *** той има милиарди