8

Toni Ivanov

преди 8 месеца

А няма ли ирландците да поискат европейска заповед за задържане на Киро гела като собственик на кораба, търговец и превозвач на дрога.

7

Анонимен

преди 8 месеца

До 7 Какви са тези моряци осъждани били а после моряци ? Хвърлете ги зад борда.)))) Къде прочете, че са осъждани, даже напротив пише, че не са осъждани..

6

Чингис Хан

преди 8 месеца

Какви са тези моряци осъждани били а после моряци ? Хвърлете ги зад борда.

5

Оиолл

преди 8 месеца

Проверка на всички кораби на Киро гела

4

До МВР то

преди 8 месеца

Алоооо кво се прайте на *** Матей Боев и соларния парк до Варна айде един път да си свършите работата то бива цирк то може но това вашето граничи със наглост!! И тези двамата задържани не са работили във изграждането на парка нали?? Ирландците са изпратили цялата разкрита схема от тях на нашите корумпирани мишки и всичко се покрива!! Това не е срам и позор а трагедия

3

Анонимен

преди 8 месеца

До Сата НАТО. Такъв е бил чартера , такива товари е имало. Чартьор дава кораба с екипажа под наем и той превозва за определено време стока от т. А до т. В. Няма нищо общо с корабособственика. Това са двама дрисльовци от палубна команда, които са се направили на големи играчи. Хващат 300 кг и медиите там, сигурно минаха 30 тона. Двамата *** ще полежат десятка да им дойде акъла ***. Ще се разбере кои са. Но само от палубата могат да качат стока без екипажа да разбере.

2

Сата НАТО

преди 8 месеца

Постоянното движение между Канада и Южна Америка означава, че собствениците на кораба са в играта.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Как да са осъждани след като само се регистрират ? У нас само се води регистрация на подвизите на "криминалнопроявени" и се води яростна борба с "домашни насилници" и то само проявяващи насилие към жени.