22

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно, улесняват трупане на оръжие, но не правят корекцията в наказателния кодекс .Трябва поправки при използването и какво е самоотбрана

21

Шпек Салам Народен

преди 4 месеца

Гиб Мелсън,мъчиш се да звучиш компетентно,но не ти се получава нещо.Не се улеснява снабдяването,а се увеличават бройките и килограмите.Върви си купи патрони,като си толкова отворен и после сподели тук,как е минала покупката.И обясни,моля,какво значи"административна тежест за притежание на оръжия".Прости на мен,неукият и ме просветли!

20

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Аз ви казах, че и при нас ще стане като в САЩ и Чехия. На фона на масово убийство в Прага нашите депутати улесняват снабдяването с боеприпаси и намаляат адмнистративна тежест за притежаването на оръжия.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Толкоз барут може да се направи атентат бре. Наистина ни готвят за гражданска война, да се избиваме кат зверове.

18

оръжие има

преди 4 месеца

Около нас постоянно са се водили войни и сега се водят във тези държави оръжието се продава следователно може да се внесе , а със лично оръжие не можеш да правиш грабежи защото един случаен изстрел и са те привикали и окошарили ,това че има забрани спира обикновения човек от оръжие за защита и дава предимство на бандита пред него .

17

Бившия затворник

преди 4 месеца

Също има право на оръжие след пълна реабилитация ! Защото според законите на страната той е неосъждан !Това че е бивш затворник не означава че след 20--30 г не може да бъде нападнат във неговата си къща и че той трябва да бъде трепан на всякъде !

16

бла,бла

преди 4 месеца

Да разрешат на всеки над 18 да притежава пръжие и да станем дивия запад

15

Анонимен

преди 4 месеца

Свободният човек е въоръжен, защото само чрез оръжие може да гарантира свободата си. Исторически погледнато само робите са невъоръжени

14

Много добре знаят за

преди 4 месеца

Да се увеличи броят на боеприпасите за огнестрелни оръжия за лична самоотбрана от 50 на 100. . . . и двете страни знаят защо трябва да се увеличават боеприпасите! За умствено скопените не е важно да знаят! Точка! Решено!

13

Брад

преди 4 месеца

До Анонимен 10Замбитата не се трепят със куршуми , а с огън.

12

То няма да е

преди 4 месеца

Зле народа да се мобилизира с патрони и автомати за да ходи пред парламента!

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Деистват US законитеВ България крадците имат повече права от жертвите. С една дума ако крадеца има нож и ти му извадиш пистолет няма да се води за самоотбрана по бг законите.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Че то 100 патрона до никъде няма да ти стигнат ако има нашествие на зомбита по улиците и трябва да се борим за животите си.

9

Анонимен

преди 4 месеца

да не посочват или доказват основателни причини за подновяването му -----///------ То и досега беше така. При подновяване не се искат обяснения.

8

Сериозно!?!

преди 4 месеца

100 патрона за самоотбрана? От какво ще се отбраняваш? Че те в Украйна карат с по-малко на ден пък са във война.

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5- Трябва и бивши затворници да имат арсенал с лично оръжие, те ще са агресивни само към бивши ченгета и така ще има равновесие в "стражари и апаши",че сега не се знае кой - кой е!

6

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли да е по-яко ако се поамериканчим и всеки да си има право на лично оръжие????Това е гаранция против корупция и кофти политици!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Те да ги пращат на реални психотестове. Че доказано всеки втори убиец е изперкал бивш военен или бивш полицай. И все имат законни оръжия

4

Оцелял от СДС-Чумата

преди 4 месеца

Дават ли сметка продажните ни поритици какво ги чака ,ако въоръженият народ озверее?Нито полиция, нито пародията,наречена "армия" ,нито дрогиращите се рамбовци в базите ни от СатаНАТО" може да ги спре.За сега стадото,което допусна хомота е само оскотяло.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Сложи ли тая новина тук която никой не коментира най отгоре а новината за Орбан най отдолу която масово се коментира