19

Ангелина

преди 5 месеца

До Анонимен под номер 21- Винаги съм се "чудила " ,не само за "съседката" ,защо е толкова "умна" с две гънки - едната от удар ,а другата от падане. С тази "меката и подутата питка" тя и останалата компания ,ще изпращат ,след специализираното заведение със строг режим . А ,иначе винаги съм се "чудила " ,защо някои индивиди ,толкова много приказват , а всъщност нищо не казват!

18

Анонимен

преди 5 месеца

Винаги съм се чудила на съседката колко яйца й удрят в питккката, та й е такава мека и подута, а мойте една спаружена и провиснала кат попски ръкави.

17

Анонимен

преди 5 месеца

До 15 църквата беше до училището ... Знам, шокиращо е.

16

Анонимен

преди 5 месеца

До 15:Тоя лъже.Междучасието няма да му стигне да отиде до църквата.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Не ви ли е срам точно днес да богохулствате в коментарите?!

14

Анонимен

преди 5 месеца

До доктор - Днао не си имаш вземане-даване с крайни материалисти, които се въргалят в милиони и искрено вярват, че трябва да контролират този свят.

13

Анонимен

преди 5 месеца

"Голямото междучасие ходех да паля свещ. " - Верваме ти...

12

Анонимен

преди 5 месеца

"може и да е бил от Назарет и да е съществувал, обаче в негово име са избити повече хора отколкото всички войни и болести заедно са отнесли от белия свят" - Според статистиката, имаме близо 6.96 милиона жертви на Ковид. Дори да сметнем Инквизицията и 4-те кръстоносни похода, пак не може да го докараме повече от 2 милиона, а тези конфликти са билои преди всичко политически.

11

доктор

преди 5 месеца

До до доктора"Исус" може и да е бил от Назарет и да е съществувал, обаче в негово име са избити повече хора отколкото всички войни и болести заедно са отнесли от белия свят. Всякаква религия трябва да бъде изкоренена и забранена. Това е промиване на мозъци и спиране на прогреса, убийства и мъчения - нищо друго! Само това... Ако имаше въобше бог, трябваше да го е срам от това което се прави в негово име и да се е намесил! Но за жалост няма... Долу религията!

10

Ангелина

преди 5 месеца

Въпросният свещеник смята ли ,че има "вярващи" в "ТИК-ТОК" или.....Не ,че голяма част от свещениците не са също толкова "вярващи" ,колкото са голяма част от "младежите" и не само . Доколкото едно общество е деградирало ,си личи по "църковното настоятелство" В България мафията е навсякъде ,вкл и в "църквата" ,в която преобладават "отци" ,като Николай от Пловдив ,а такива ,които са носители на истинските ценности ,като Дионисий са анатемосани и извън храма.

9

До o ли ryфрeн

преди 5 месеца

До До 4Ей "o ли ryфрeн" теб вече те познавам по писането... Хванала ме е една настинка, та си взех аспирин, други хапчета не взимам... Обаче ти щом за това се сещаш, може да си забравил да си ги вземеш днес?

8

до доктора

преди 5 месеца

С религия и без религия звездите са недостижими за човека.Не се гаври с празника на Исус от Назарет.

7

доктор

преди 5 месеца

Не ги е срам в 21 век да си продават глупостите. Религията е едно престъпление спрямо човечеството! Долу религията и всички брадати дето се опитват да ни обяснят как трябва да си живеем живота според тях... Без значение православни, католици, уахабити, шиити, сунити и каквито там още са се измислили... Без религия щяхме да сме стигнали звездите отдавна!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте коментара на фин, интересно с какво ли се занимава този четирикрак ***.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Добре прави свещеника.

4

Фин

преди 5 месеца

Вижте коментарите!!! Не само под тази статия, разбира се. Интересно е, как изглеждат и с какво се занимават тези четирикраки ганчовци.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Еретик.Иначе като ги слушаш повечето православни попове, изпълнени с омраза към запада и католиците.Питаш ги що сме в НАТО и ЕС тогава, а не в Иран или Русия и гледат тъпоглаво.Ама в тик ток.

2

Анонимен

преди 5 месеца

и аз като млад/дете вярвах. Голямото междучасие ходех да паля свещ. После пораснах и се запитах някои неща, и осъзнах каква глупост е религията и бок...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя даи може да бийтне едн енс челиндж !?