246

Анонимен

преди 4 месеца

Путин обича Ердоган и Кадировци нас България обяви за неприятелска държава.

245

И. Петров

преди 4 месеца

Десантният кораб "Новоросийск" е бил на док за ремонт. Интересно защо тази подробност не се споменава. Ракетата, която го е поразила е англо-френска, навигацията и целеуказването американско, изстреляна от Су 24. Нещата в Украйна са стигнали вече, до там, че вече на руснаците не им остава нищо друго освен да използват американските методи - виж Виетнам, Ирак, Либия и т.н./лунен пейзаж/. Иначе касапницата ще продължи...

244

Куку

преди 4 месеца

Нашите братя от Украйна ще счупят фтарая армия мира а другата работа ще свършат самите руснаци.Амин!

243

Анонимен

преди 4 месеца

УКРАИНЦИТЕ не само живеят за наша сметка, но и са неблагодарни и плюят страната ни. ПРИМЕР: Ольга Папсуева - украинка с над 1 милион абонати в YouTube (за което получава много пари!) - представя се за бедна пенсионерка бежанка и ни използва най-безсрамно! И не пропуска случай да ни плюе : ---Един от последните й клипове в YouTube е " Замерзаю от ХОЛОДА в Квартире. Начала обклеивать стены тряпками! " ... Живее за наша сметка на Слънчев бряг!!!!!!!!!

242

оракул на боб

преди 4 месеца

Що да не го иска?Мирът при руските условия е поредното унижение за САЩ.Мирът при украинските условия е фантазия.Ако НАГО можеше да я победи на приемлива цена щеше да се е включил,но не се и знае дали въобще може да победи страна с превъзходство в танкове,артилерия,която може да попилее всяко настъпление и отбрана.Понякога всичко рухва за часове.Да не говорим,че е първа ядрена сила.

241

Хунка

преди 5 месеца

До Анонимен---Отвори картата на Осм. империя, (чийто наследник е Турция), там България я няма. Приятелю, отвори картите до Руската империя - тези от 12-17 век. Там ще видиш Русь със столица Киев, Московия със столица Москва и много други княжества. Старото име на Украйна е Русь.

240

Танас

преди 5 месеца

Путин е склонен на мир, колкото Ленин е искал да помилва белогвардейците.

239

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 206 Хубаво си се надъхал, ама отвори картите на Руската империя, на която официален наследник е Русия и там гледай карти. Там такова нещо като Украйна няма. Украйна е разработка на Австро-унгарските спецслужби, започната от тях и довършена от поляците, в опит да окупират и завладеят тази територия. В цялата история на света, до средата на първата световна война изкуствено измислената Украйна не съществува. Но има окраини - покрайнини на Русия по целия периметър на територията и.

238

Анонимен

преди 5 месеца

До Приве Руские *** Ами те не я нападнаха осем години бе пропагандаторе сороски! Тях ги принудиха да направят военната операция, след като ОСЕМ години безчинстваха и убиваха хората в Донбас, а накрая започнаха операция по пълното им ликвидиране. Документите и плановете за тази операция естествено попаднаха в ръцете на руското разузнаване и Путин официално заяви, че няма да допусне тоя геноцид. Русия се намеси в защита на Донбас ЕДИН ДЕН преди началото на украинската операция по ликвидиране

237

Анонимен

преди 5 месеца

До Куку А Pax Amercana дирижиран от USA - 250 години избиване на над 25 милиона индиаци, набутване на остатъка в "резервати", поробване на латинска Америка, открадване на съществени територии от Мексико и Русия (Аляска), само след втората световна война над 60 кървави грабителски войни, набъркване във вътрешните работи на почти всички държави, изсмукване ресурсите на света срещу долари без покритие, ограбване златния запас на васалите, мръсни операции на ЦРУ избити милиони хора.

236

До куку

преди 5 месеца

Втората армия в света утилизира натовска техника и преподава изкуството на войната на натовските хомогенерали.

235

Анонимен

преди 5 месеца

Колко от отнетите територии ще може да задържи, бъдещето ще покаже.

234

Сандо

преди 5 месеца

е чак толкова тихи не са сигналите. като паднат и няма ток после в района

233

Анонимен

преди 5 месеца

За догодина България си пожелава Русия да си прибере още 20% от държава 404

232

Анонимен

преди 5 месеца

Господ да поживи Путин!

231

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам държали ли сте в ръка някога учебник по история, за да знаете, че след всяка такава война геополитиката се променя. Така ще е и сега. Та поизчакайте малко да видите наде дуе вятъра на промяната.

230

Анонимен

преди 5 месеца

Путин също е много доволен и от подаръците на Дед Мароз 5 свалени сушки и един голям десантен кораб потънал в Черно море.

229

Куку

преди 5 месеца

Рускии мир-сто години лагери,гладомор,войни със съседите,трепане на журналисти и политици,някакви извратени експерименти.Пародия на държава!

228

тя

преди 5 месеца

Путин е много "мек"!Още 2014 година трябваше да си прибере територийте с руснаците ,хем щеше да е по-лесно , хем нямаше да има толкова убити от украинските бандеровци !

227

Куку

преди 5 месеца

Фтарая армия мира,трета година превзема някакво село!Пълна пародия на армия!