144

Паню Баирски

преди 4 месеца

Като ти е писнало от Брюксел, върви си, жалък комунист и поплювко, за нищо не ставаш! На всички им писна от тебе, Европа няма нужда от такъв хайванин!

143

Образовай се!

преди 4 месеца

До 118Анонимен Аз лично не съм виждал, или чувал, нито едно унгарско изделие! . . . Много просто е! Започни да се образовал за да видиш и за да не е съвсем теоретично, защото може би физика, химия или математика са ти непознати два съвсем прости примери - знаеш кубчето на Рубик унгарско е! Най скъпия салам сушен на въздух в Германия е унгарския, не френски, не не италиански, не испански! Сега вече имаш двае изделия от Унгария! Това, че си изостанал е ясно на всички, но поне го прави публично!

142

До още един изперкал

преди 4 месеца

Този и Путин са си интимни. Публична тайна е :))

141

Анонимен

преди 4 месеца

Само като прочета "г-н Пеевски" и веднага разбирам кой пише подобни простотии.

140

КНСБ

преди 4 месеца

Тая руска *** няма място в ЕС - айде,чиба от там ,след като защитаваш интересите на най- военолюбивото племе на света !

139

До Еееее няма такова

преди 4 месеца

То , човека каза : " няма да излезем , а ще ви накараме да се съобразявате с всички ни " - самозабравили се крaварски слуги .

138

Toni Ivanov

преди 4 месеца

По този начин организиран ЕС няма да просъществува дълго,защото и на други като Орбан ще им писне ЕК да им нарежда как да управляват своите държави,още повече че в ЕК всички членове са пълни некадърници като нашата Габриел.

137

Toni Ivanov

преди 4 месеца

За да просъществува този ЕС,той трябва да бъде променен по американски образец. В Америка всеки щат се управлява самостоятелно и има само няколко неща,които се контролират от федералното правителство,а в ЕС Европейската комисия се опитва да нарежда на всяка държава какво да прави. ЕК се опитва да изземе всички функции на националните правителства,тоест те да играят ролята на майка,а правителствата да са децата и те за всяко нещо да питат ЕК,кое могат и кое не могат да правят.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Е, що не излезете, Викторе, или Раша няма да ви дава милиарди евро?

135

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Орбан,резна милиарди на украинските фашисти

134

Еееее няма такова

преди 4 месеца

Щастие! Хем .... до края, хем душата в рая! Пък и кой е Орбан и коя е Унгария тада диктуват политиката на ЕС! там има много по-големи сили и никой не смята да се съобразява с Унгария! Или оства в ЕС и спазва правилата там, или напуска, няма друг път!

133

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 122 Абе защо изтрихте отговора на "да, ама, ниста". Редакторе, ще имаш проблем. Или можем да си плещим глупости до откат, ама ако някой опонира по същество, не е ОК.

132

Евро

преди 4 месеца

И ще завалят едни помощи в долари за спасяването.

131

До 136

преди 4 месеца

Ние нищо те трябва да правим за това! Бюрократите в ЕС и марионетките политици в 26 те държави в ЕС сами ще се справят с разрушаването му! Върви доста добре засега :)

130

крундел

преди 4 месеца

а на бай орбан ще му донесе дед мароз един подарък, член седми се нарича, май ще е за коледа по стар стил...

129

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС трябва да се разпадне и всички трябва да работим за това да се случи възможно най-скоро!

128

от кадя на кадя

преди 4 месеца

До Мравояда и ГномНикога не съм шибал Гном и Мравояд.Искам поне един път да опитам как е.

127

До 136 от Берлин

преди 4 месеца

А аз ти обяснявам разликата между внушения и опорки в немските медии и реалността в ГИрмания ;))

126

133 до Берлин

преди 4 месеца

Аз цитирам вашите опорки. От ваас ги взимам.

125

До Анонимен 122

преди 4 месеца

"Аз лично не съм виждал, или чувал, нито едно унгарско изделие!" - А български колко си чувал и виждал? От традиционно селскостопанска страна, ядем картофи, домати, чушки, лук, боб, плодове и каквото се сетиш отвсякъде по света, но не и български. А, сетих се, на Киро ловешкия завод за ел. автомобили да не е пуснал вече продукция и да си си купил ел.колица?