59

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко да мобилизира хората си от Украйна в България и да заминава да защитава родината си на Двоен гражданин. Хора, хора са нужни на нашия приятел Зеленски. Тагаренко да пуска военно раазузнаване и да направи списък за мобилизиране.

58

Анонимен

преди 4 месеца

2 милиона украинци ще пратим на Зеленски. Те са нашият подарък и нашият най-голям принос към войната. Полицейските хайки на Денков по улиците и курортите ще ги излови като мишки в капан.Жандармерията с дълго оръжие вече дебне украинци по гарите и кръстовищата. Украинците дезертьори имат шанс да изчистят имената си с кръв на фронта.

57

Тагаренко

преди 4 месеца

След нова година да се готвят и бугараците за заминаване на фронта!

56

Дърти Курти

преди 4 месеца

Не само в Естония,ами във всички държави с временно фашистко правителство се водят преговори за експортиране на украински мъже до 60г.Зеленски е разговарял и с нашия Молец,така че в скоро време може да се отървем от навлеците. Ако това се случи,аз с две ръце подкрепям тази измислена симбиоза от мутри и ЕнтЕлекти на американска заплата

55

АнонимеН

преди 4 месеца

НЕВЪОБРАЗИМ ТЕРОР ОТ СТРАНА НА ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО НАПАДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ЗА ДА И ПЛЯЧКОСВА ЗЕМЯТА

54

Анонимен

преди 4 месеца

И това ще премине, но Европа и хора като фашизоидния министър на Естония ще се запишат с черни букви в историята. Защото Украйна, това е народът. Ти не помагаш на Украйна, когато насилваш народа към сигурна смърт. Едно време така извозваха и евреите с влаковете. Сигурно аргументите тогава са били както и в момента - "заради нечие висше благо"

53

Анонимен

преди 4 месеца

Ето това е пример за демократичен и човеколюбив режим. Да си готов с удоволствие да пратиш в месомелачката хора потърсили закрила. И най-вече, в момента, в който се подхвърли най-абсурдната идея в медиите за тестване на обществената реакция, да си готов първи да погазиш Женевската конвенция.

52

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО ще води войната до последния украинец, лоши новини се задават за тези, които си мислеха, че са се спасили в чужбина. Най-вероятно ще ги 'поканят' на фронта.

51

Анонимен

преди 4 месеца

До Бай Джо "Естония гледа по-бързо да се отърве от нахлулите украински туристи." ----------- и идея си нямаш колко си прав! Вече не веднъж жужеето еленски си позволи да заплашва европа, казвайки, че не е ясно как ще реагират дошлите хохаали ако европа си позволи да спре да плаща рекета. 100% са изпратили всякаква агентура само чакаща заповеди за да започне да прави мизерии.

50

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Май ще спасяваме украинци с днешна дата както евреите едно време" --------- я пак??? Ти у ред ли си??? Да защитаваме окраинците, които ако зависи от тях ще пратят нас да се бием с Русия??? Шшш алоу, айде да мислим, а! Знам, че е модерно да се поставят чуждите интереси над българските, ама е крайно време това да спре! Хохаалите като не искат да мраат за кравааро-есср интересите, да ходят да се разправят със зеленото жужее-марионетка и олигархчния кръг около него, които ги прецакаха

49

Бай Джо

преди 4 месеца

Типично в евроатлантически пропаганден стил. "Естония ще помага за мобилизацията на украинци". А новината всъщност е, че Естония гледа по-бързо да се отърве от нахлулите украински туристи.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Нема лабаво! Чичо Сам уонтс ю! Това е геноцид над украинците,причинен съвсем целенасочено от САЩ и слугите им.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Май ще спасяваме украинци с днешна дата както евреите едно време. От простотиите на умници управници. Не случайно нямаше един поне да посрещне зелника, когато идва. Явно "много" искат да го видят и "подкрепят".

46

еленски

преди 4 месеца

До Анонимен "А каква сила би могла да накара хора, избягали от войната да се върнат обратно, за да участват в нея?" ----------- примерно заградителен отряд от нааззисти.. доказано работи вече близо 2 години.

45

Шопендар

преди 4 месеца

Редно е и ние да изпратим тукашните украинци в украйна,по време на война мястото им е там,а не тук да въртят далаверите си

44

Анонимен

преди 4 месеца

До Пример за - А не може ли тоя път наистина да защитим украинците, а магаренковци да заминават да се бият, че голям мерак имат.

43

Пример за

преди 4 месеца

Това е солидарност по евроатлантически. Да изпратим първо бежанците, защото знаем, че е наш ред да изпратим пушечно месо, което да отстоява интересите на САЩ на територията на Украйна. Явно ЕС не е сигурно място за онези, които бягат от война.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Ейй сега с тия седем и половина хиляди глуneндера,проошляците ще гътнат Путин и ще превземат мАсква!

41

Анонимен

преди 4 месеца

А каква сила би могла да накара хора, избягали от войната да се върнат обратно, за да участват в нея? И тоя глупав план на Зелника няма да му се получи. Да хваща той пушкалото и да заминава.

40

Войко

преди 4 месеца

Колкото и да ненавиждам измислените държави като Украйна, все пак ми е жал за хората които ще изпратят на сигурна смърт заради кравapcките интереси . "Хвала" на такава "ПОМОЩ"