52

Анонимен

преди 4 месеца

Двойното гражданство - повод за празни приказки. Я се огледайте в колко страни премиерите са с двойно гражданство, и не им пречи да управляват по-добре от други.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Искам да стана премиер на Турция. Милея да ги оправа и ще в интерес на Турския народ.Обичам ги и ще се погрижа за сигурността им.Ще каня богати българи да създават работни места в хубава, набелязана за заемане от българско малцинство територия, няма нужда да се учи Турски. Ще си говорят на български в цели села там. Ще направя ДПС в Турция, за да им е уредена държавата.Няма държавна измяна в нищо от това.Все едно да ме вземат в нечии дом и да искам този дом да се пренареди по моите възгледи

50

Анонимен

преди 4 месеца

Този чак пък толкова ли е бавнозагряващ,а уж за министЕр се цанил?! Като удряше показно и тържествено държавния печат под пасквила,който измърляха неадекватниците от сглобката с 8%доверие,не се ли усети,че трябва "прецезиране",защото е убийствено за БЪЛГАРИЯ?! Докога ще ги търпим да харчат безогледно парите ни и унищожават с предателството си НАРОДА и ДЪРЖАВАТА ни???

49

Хмм...

преди 4 месеца

Славов, бе я направо вкарайте в Конституцията, че право да се кандидатират имат единствено двойните граждани, които успешно преминат "Тест за вярност" проведен от Козяк!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, милички! Скоро и при нас ще е напълно възможно Риши Сунак да ни стане премиер. Като ги гледам Великобритания в каква сигурност са заживели оттогава, радват се на нулева престъпност и никакви атентати, скоро всички ще нахлузят арабски бурки и индийски *** при тях. И ние отворихме вратите на чужденците да ни управляват, за да сме солидарни с погиването на някогашна Европа, да бъдем заедно в една обща съдба, в една обща Велика мюсюлманска и руска Европа. И ни чакат страхотни времена,хаха

47

Ангелина

преди 4 месеца

Славов ,мислех ,че си "борец за справедливост " и демократ ,след като си бил в Антикорупционния фонд ,но ти се оказа същото "мекотело" ,като Христо Иванов. По- добре да беше останала Надежда Йорданова Министър на правосъдието ,тя определено се държеше много "по мъжки " в действията си от Вас. В жалко "племе% се превърнаха голяма част от българските мъже ,нямащи грам чест и достойнство от това ,което са имали предците им . Проституцията- душевната няма пол.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Значи според този демократ трябва да има първо и второ качество български граждани. Смях... Много добре знае, че сътвориха безумие, но е твърде страхлив да го изрече и за това плещи евроатлантически голословия.

45

Това с двойното

преди 4 месеца

откъде дойде?Да не е от ДПС,че да си вкарват директно от Турция депутати и министри.Или от С.Македония къдетое пълно с бг паспорти.Дори най-големите българомразци имат паспорт.Ами утре тези макета могат и партия да направят в нашия парламент и кого ли ще защитават,ако мразят българите и обичат сърбите. Въобще пълна глупост с това деойно гражданство.Ние трябва да сървим в обрагната посока за пълното премахване на двойното гражданство,като в Австрия и мн други в Европа.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Те не се ли появиха от служебните правителства където имаха многократен и продължителен престой,че орязват правата на Президента,а Президента в икономическата-финансова система се явява принципала,който им обеспечава работата с всички продобивки от туй,че ги е взел на работа,но от туй,че Нинова е издигнала Президента то за тях Нинова е принципала,която се счита за приемник на БКП и всичко от тях било им наследство с отчасти за някои от пребоядисаните към тях за които се грижат да са на работа.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 30 Как е при тях ли? Ами само в една от трите прибалтийски републики, където се прекланят пред фашизма и SS, хора с двойно гражданство могат да бъдат депутати и президент, но поименно са посочени за двойно гражданство от кои държави това не важи. И там президента им е "внос" от САЩ, както и половината им правителство - все хора, които не са живяли преди това на тази територия, сега ги управляват. Другаде такова недоразумение няма

42

Анонимен

преди 4 месеца

Завалията не знае какво говори, да плачеш или да ревеш.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Продължават да дълбаят дъното бездънно.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя се усети, че изтаковаха голямо и *** л..но с тези промени в конституцията. И много ще мирише. И какво означава само приятелски страни? България днеска е в ЕС, утре - не. Приятелите се менят. Всеки път ли ще се сменя конституцията?

39

не кадърници

преди 4 месеца

Продължаваме Промените! хи хи хи

38

ъ

преди 4 месеца

Пак ли ще променят конституцията? Този път за граждани на ЕС и НАТО. Всъщност колко му е - работа за няма и две седмици. Гнудите му нещастни.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Хан Крум не в бил родом от България.Но издигна престижа и до първа военна сила и укрепи границите и обнови законите .До там , че се говори за него вече 13 столетия...Така че, мили граждани Народе.Вглеждайтв се хубаво кого избирате.А не вярвайте на измислени закони от ден до пладне.Които самите депутати не спазват.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Да прецизират че трябва да са от родовете пеки, даки, тодораки. А може и малко траки. Или направо да са до втори братовчеди на сегашните депутати, одобрени поименно от посолството.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Значи както излиза скоро време направо ще ни назначават губернатор от краварията да не се занимаваме с глупости и да не стане некой фал на изборите...

34

Анонимен

преди 4 месеца

А в страните от ЕС и НАТО е пълно с мюсюлмани с немско,френско и друго гражданство,които биха могли,според този закон,ако живеят 1,5 години тук да се кандидатират я за депутат,я за министър,щото прадядо му бил роден тук.Я стига!

33

Анонимен

преди 4 месеца

А вие къде бяхте тогава, когато въпроса изцяло се реши в парламента? Тарикатски.