425

Паню Баирски

преди 4 месеца

Точно от такива жалки продажници и руски слуги като Григорова и Волгин няма нужда България, такива недоубити комунисти трябва директно да се бият по *** глави!

424

дедо

преди 4 месеца

Момата си е активирана "спяща руска клетка". Отговарящия за нея политофицер я е активирал. Нищо ново под слънцето. А тази сигурно е неомъжена, бездетна и озлобена към модерния западен свят.

423

възмутен

преди 4 месеца

Много болно е, но винагиима някяква тълпа, която застава на страната на упраниците в момента, нямайки дори елементарна представа за дискусията. Такава държава не може да прогресира, нейният мозък ще изтича, ще остават поредствените и незнающите. Жалка пародия на криворазбрана цивилизация.

422

възмутен

преди 4 месеца

Всеки изследовател на проблеми или процеди, независимо от какъв вид са, трябва да има правото на публикация на хипотезите си. За съжаление, това в България е невъзможно, нто преди 1998 год., нито сега, нито в бъещето. На страж стои защитната Академична дружина от "преуспелите и "утвърдените староверци". Така е във всички дисциплини: физика, химия, биология, най-много в историята. Това принуждава публикуване в чужди издателства, за да бъдат приизнати от барикадата. Това е България .

421

опааа

преди 4 месеца

Страааах налегна канадците

420

Алооо

преди 4 месеца

Аиде сменяите ги тия руски професори останали от едно много лошо време за България.Живеят в България и възхваляват руския извратен свят.Да си ходят там като толкова го обичат.Милиони руснаци избягаха от хубавия си свят, ами тая па да ходи там ама не и стиска.Всички русофили са лицемери .

419

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Ама каква снимка само е сложена! Поглед на прясно издоена ***. рязане по най-касапски начин...". Така ли? По касапски начин с удар отзад по главите им са постъпвали палачите с жертвите на т. н. "народен съд" преди да ги хвърлят в общия гроб за да не си хабели патроните. И, изобщо, що за стремеж да се защитава една комболшевишка/сталинистка/нацистка, а сега и путинистка терористична империя?! Може да се пише и още, но има ограничения, а и не се знае дали и това ще се публикува. Има цензура.

418

Анонимен

преди 4 месеца

Защо, тази професорка не може ли да изрази лично мнение? Защо трябва Академичният съвет да се разграничава от нея? Гузен негонен бяга.

417

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 4 месеца

ВСЕКИ НОВ РЕКТОР СИ ИДВА СЪС СВОЙ ПОСЛУШЕН АКАДЕМИЧЕН СЪВЕТ. ТАКА Е И В СУ.АКО ТЕЗИ В СЪВЕТА НЕ СА ПОСЛУШНИ НЯМА КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ, НЯМА ПРОЕКТИ, НЯМА ЗАДГРАНИЧНИ КОМАНДИРОВКИ.ЗА ТОВА НА ТЕЗИ ПОСЛУШКОВЦИ И НЕКРОЛОГ ДА ИМ ДАДЕШ ДА ПОДПИШАТ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ. ВЪОБЩЕ АКАДЕМИЧНА МАФИЯ.

416

Не така

преди 4 месеца

До службогонци"Игнатовските" професори са в Академичния съвет на СУ.

415

Преподавател от СУ

преди 4 месеца

До Пешо истинатаСлава Богу в СУ има свободномислещи преподаватели като проф. Гриророва, които не се стархуват зда защитят позицията си. За разлика от "Пешо истината" или каринристите в Академичния съвет на СУ, които единствено се интересуват да не загубят "сребърниците" си като благодарност за посредствеността си. Изказвам своя респект към проф. Григорова и напълно я подкрепям!

414

Книгата

преди 4 месеца

Моля прочетете,Фашизма на Жельо Желев,там сте описани,комунисти и фашисти,като две страни на една монета.Подръжници на тоталитарни идеологии, се опитват да завземат отново власта,по стари схеми,не разбрах те ли,за нас вие сте едно и също. помним милионните митинги против вашата идеология

413

Някой

преди 4 месеца

До мдааАбсолютно! Свобода на мисълта и словото ама друг път. Между откритите авторитарни режими и фалшивите европейски демокрации, Дяволът трие ръце...

412

Mopcku_

преди 4 месеца

Била е пияна.. не й се сърдете. Така правят рашшшшшшистите като нея

411

Оффф

преди 4 месеца

Руски профан живееещ в цивилизована Европа.Да си заминава в русия ако ли не ще я пратим там.Не искаме руския извратен сват.Тая за 5 рубли е готова на всичко.

410

Пешо истината

преди 4 месеца

Като обикновен български данъкоплатец не желая парите ми да отиват за издръжка на двама тунеядци(термин в стила на "професорката")имащи тежки психиатрични проблеми,които освен това цял живот са били на държавна службичка("професорката" и волгин).това че определени кръгове умело се възползват от психичнита им деградация и умствена недостатъчност вече е проблем на всички нас

409

Анонимен

преди 4 месеца

Чудя се някои хора с коя част на тялото си разсъждават, по-точно: с коя намираща се в тялото и подлежаща на изхвърляне химическа субстанция разсъждават (?) "Комунистите" не управлявали. Тъй ли? Ами значи: комунистите санкционираха Русия? Значи комунистите ни навряха в НАТО? Значи комунистите ни вкараха в ЕС? Те, тези комунисти били много ваши хора. Или поне изпълняват неща, които на вас ви харесват, пък и когато човек тръгне срещу решенията им пак: "комунист". Гати "логиката"!

408

Анонимен

преди 4 месеца

"Демократите" управлявали само година и половина. През останалото време управлявали...Само дето тези, които искат да ликвидират онези...са винаги с властта. Конформисти, нищожни душици, дребни фашисти, повечето сексуално незадоволени, извратени и садистично настроени комплексари. Те тръгнали да ми "оправят" живота, пеейки оди за терора, а в същото време упрекват за такъв "комунистите" дето са призрак от 89 година.

407

Анонимен

преди 4 месеца

(Т)ъпунгерите и сред коментиращите фашаги не разбират или избягват конкретността на проблема. Поведението на академичния съвет е безумно. Няма проблем, че са се разграничили от изказванията на тази смела жена. Да се разграничат. Но след като са определили изказването й като "лично мнение" как могат да го нарекат "недопустимо", кои пък са те да определят ЛИЧНО мнение и то по политически причини. Ако така тръгне, бедна ви е фантазията, комунизма ще ви се стори бял ден. Мухльовци!

406

службогонци

преди 4 месеца

И тази е един професор.......от тези игнатовските.