18

българин

преди 4 месеца

Браво на Проф. Петков !!!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Знаете ли колко пари взимат хирургичните медицински сестри в кардиологията? 1100-1200 лв.

16

аз

преди 4 месеца

До Иван Асен. Милионери друг път.

15

Иван Асен

преди 4 месеца

До АнонименНе бих казал ,че заплащането на добрите спуциалисти доктори в БГ е лошо,напротив всички са милионери.Живи и здрави да са и да продължавата да дават всичко от себе си,за да спасяват човешки животи.Винаги ще има хора ,които да им броят парите , защото те самите нищо не са постигнали в живота.

14

Анонимен

преди 4 месеца

На Плевнелиев сина умря от същата болест. При младите живота е няколко часа. На 12ия час си пътник. Затова трябва подготвени лекари които своевременно да поставят диагнозата. И да има кой да те оперира. В БГ май само на едно място правят такива операции по спешност.

13

Анонимен

преди 4 месеца

В Бг има страхотни лекари, въпреки условия и заплащане работят безупречно, помогнали са на много хора. Тези, които дрънкат глупости, да се молят да не им се налага, ще пеят др песен. Дано всички лекари са такива. Живи и здрави да са, а благодарност ако няма, стига им на тези благородни хора, че са успели да спасят живот, па макар и на неблагодарен човек. Весели празници на всички лекари и сестри.

12

Лекар

преди 4 месеца

До злобарите в сайта.Историята е вярна.Наистина си свърших работата,за което не бях получавал заплата 2 месеца,на работното ми място.Отдавна съм при КРАВАРИТЕ.Богат съм и не ми липсва нищо.Не влагам никаква злоба или омраза към никой.Пациентът ми беше комшия.Учудващото беше,че в предишни случаи се поздравявахме на улицата.В този случай останах с впечатление,че ми е сърдит,като да съм му причинил нещо лошо с това,което направих за него.Правете си изводите що за нискокултурен народ сме българите!

11

До лекар

преди 4 месеца

Такъв е животът докторе. Помагай и очаквай неблагодарност. Ако беше умрял обаче щяха да кажат, че ти си виновен. Бъди жив и здрав и не се ядосвай. Весели празници!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Рутинна операция в нормална европейска болница е това у нас е чудо имах колежка работеше в Италия и получава инсулт от тромб в мозъка и отидох да, я, видя вика още на третия ден ми отвориха главата и го махнаха ако бях в България щях да съм вече покойница

9

Анонимен

преди 4 месеца

По-голямо чудо, че е оцеляла в българска болница няма!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Въпрос на принципи.

7

Анонимен

преди 4 месеца

При това не се е хвалил по медиите!

6

Лекар

преди 4 месеца

След два месеца го срещнах на улицата.Погледна ме и не ме поздрави,сякаш не ме познаваше.Попитах го какво стана.А,каза той.Благодарение на докторката от бърза помощ,ме изпратиха със специална линейка в окръжния град,а от там ме взеха с хеликоптер и същата вечер ме оперираха.Смениха ми аортата с изкуствена.Бях с още 5 пациента в ОАРИЛ със същата диагноза.И петимата умряха,но аз оживях.Е викам,радвам се.Да те почерпя едно кафе за късмета ти.Не разбра сарказмът ми.Не,благодаря ти докторе,бързам!!

5

Лекар

преди 4 месеца

Преди 35 години спасих живота на мой пациент,като му поставих диагноза единствено чрез стетоскоп или слушалка и въз основа на оплакванията му.Написах диагнозата за дисекираща аневризма на аортата на една бележка и го изпратих с такси в бърза помощ на градската болница.Не му казах каква е диагнозата за да не се плаши и да вдигне кръвно.Извиках такси и му казах да не се движи и да не качва стълби,ако се наложи.Бележката беше за дежурната лекарка,която беше моя позната.Информирах я по телефона.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Каква е причината?

3

д-р Ох Боли

преди 4 месеца

До Анонимен 2Да но като се разболее никой не ходи в църква или при билкар а в болница, дори и антиваксърите. Иначе много знаят като са здрави.

2

Анонимен

преди 4 месеца

По-вероятно е Бог да я е спасил, ако питате мен.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Да е жив и здрав!