50

Анонимен

преди 5 месеца

Напускат я само германците. Нито ислямистите, нито евреите ще напуснат Германия.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Абсурд е някой да напусне Германия! Трябва да е луд с диагноза или да закрият велето!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Гepмaния peaлнo нe cъщecтвyвa, тaм имa aмepиkaнcka npokcи-koлoния...

47

Зозо

преди 5 месеца

Украинците искат от българското правителство списък на украинските мъже в България.Не знам по каква причина,но това е факт. Това исканер е подкрепено от ПП начело с Киро,Асен и Дани Лорел! Аз питам,ако Израел отправи такова искане към България,Дани дали ще гласува с ДА?

46

Samo minavam

преди 5 месеца

Радвам се, че са богати и единни, но им липсва интелектуална съвест. Сигурно още изчисляват лихвата, на дадения долар назаем на Исус

45

До ПАК ИЗОСТАВАМЕ

преди 5 месеца

Уцели. Наистина по искане на украинското правителство в България се прави списък на украинците мъже,временно пребиваващи у нас,демек без българско гражданство. Целта е да бъдат екстрадирани в Украйна с цел запълване на нуждата от свежа войска за Зеленски. Това обаче не се съобщава от нашите управляващи евроатлантици,макар че ще ги подкрепим с две ръце. Та мисълта ми е и за евреите трябва да има такъв списък и при нужда да бъдат дадени на Израел. Трябва да бъдем подготвени!

44

ПАК ИЗОСТАВАМЕ

преди 5 месеца

А Българич пак спи! Не само в Германия,в цяла Европа хората се надигнаха срещу юдейската из-мет ! А тука у нас даже менторстват! Цъкнеш БТВ Мони Псето,по Нова-Дани Лорето,а БСП-то се командува от.....Исакчо! Аз предлагам освен украинците мъже лентяи в България,да екстрадираме в техните държави и юдите! Ние не сме расисти.даже мислим за техните държави,да ходят и да ги защитават!

43

Анонимен

преди 5 месеца

До 17Предците им бяха по-умни, много избягаха навреме.)))Голяма част от 120 те хиляди евреи в Германия са всъщност емигранти предимно от СССРто ,възползвали се от закон, мисля от преди 30-40 год. разрешаващ по - лесно заселване на евреи и получаване на немско гражданство.

42

Ха-ха

преди 5 месеца

Каква агресия, щом няма убити евреи?

41

Анонимен

преди 5 месеца

До Христо Христов, това на теб какво ти се иска, като доказан русофил, не струва пукната пара! На Украйна беше предоставена само морално остаряла техника (поне нападателна)! Най-новите немски танкове са пантери, а не леопарди! Относно ПВО - то, навсякъде информацията е че немския IRIS и италианската SAMP - T, са едни от най-добрите в света, като може би отстъпват само на Patriot! Не случайно в Украйна вече пораженията от руски обстрели клонят към нула

40

Анонимен

преди 5 месеца

Ми те и копейките така. Плювкат по запада но стоят на топло е ЕС

39

Анонимен

преди 5 месеца

Като почнат да пускат печките ще я напуснат много бързо :) (по земя или въздух) ;)

38

Христо Христов

преди 5 месеца

Обществото не е агресивно към евреите. Просто изисква ат тях да се държат нормално.

37

Христо Христов

преди 5 месеца

До 31 "Иначе обединени немската, италианската ...армии, представляват сериозна сила, да не говорим че технологиите им са от най-съвременен тип" - мухахаха... Урките заявиха, че даже не ползват италианските снаряди, щото полза от тях никаква нямало. А от 12 тествани немски машини Пума и 12те бяха дефектни. Факти.

36

Христо Христов

преди 5 месеца

До 31 "Иначе обединени немската...армии" - мухаха... Немците и армия. 6 гей дивизии в които най-доброто оборудване са униформите за бременни танкистки, които Урсулата поръча. Факти.

35

.

преди 5 месеца

Израел да спре да убива деца от омраза към арабите , САЩ и останалите мними демокрации и миротворци да спрат да улесняват и насърчават избиването на невинни хора , нали вечни 21 век им е в устата , дивашки престъпления срещу беззащитни деца ...

34

Мъдри са

преди 5 месеца

Евреите знаят, че петела напада, когато види отстъпване на зад, бягство или страх в отсрещната страна. А също и когато петела е ръчкан. Затова просто си стоят и кротуват и не обелват и дума.

33

Антисимит

преди 5 месеца

Долу ляба . Да живее джолана.

32

Шегобиец

преди 5 месеца

И те като нашите не пускат кокала, а?

31

Анонимен

преди 5 месеца

Между другото на анти-семитизма трябва да се сложи край! Дори ако трябва и с репресии и сурови наказания!