17

БАЧКАТОР

преди 4 месеца

Това е правосъдие, не като наште *** съдии.

16

Проучвател

преди 4 месеца

Студентчето е било пияно и се е избъзикало с едно от децата като го е щракнало с пръст по ухото и го е ударило в стомаха. Така че каквото повикало такова се обадило. Студентчето си го е търсело, но не е очаквало, че тиийнейджърите ще са толкова отмъстителни.

15

Бико

преди 4 месеца

Пуснахме децата си по чужбина да учат и да ги убиват западни наркоманчета. Като че ли,не могат да учат в български ВУЗ.

14

Анонимен

преди 4 месеца

А какво стана с арестуваните българи, работили в полза на Русия??

13

До 12

преди 4 месеца

Ко рече? Имам син който завърши училище на острова и сега е в колеж. На 14 годишна възраст половината му познати бяха на кока, кражби и 80% ходеха с ножове в джобовете.Тук споровете се решават (предимно от непълнолетни) с хладни оръжия, а те са доста. Просто медията не оповестява огромна част от престъпленията

12

Анонимен

преди 4 месеца

След 15 години могат да искат предсрочно освобождаване, и повярвайте, ще ги пуснат.Един с 16 годишна присъда го пуснаха след 9.

11

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 1 - Стоянов се засича в автобус с нападателите си, които в този момент са на 14,16 и 17 години. Между тях възниква разправия, след което българинът слиза, а тримата продължават да се возят още две спирки. Стоянов и приятелят му, с когото е бил, влизат в заведение за бързо хранене, а нападателите отиват в дома на единия от тях и вземат бутилка, верига за мотор и нож. Въоръжени с тези предмети, те причакват българина на излизане от заведението и го атакуват. (от статията по-горе)

10

Реалист

преди 4 месеца

Ами за всички убийци присъдата трябва да е доживотна и без право на замяна - в грешка си, трябва да е смъртна присъда!

9

До 12

преди 4 месеца

Айде на бас! И тримата ги даваха бели англичани. Така, че губиш баса. Стига с тия градски легенди

8

Хюго Бос

преди 4 месеца

На бас, че са черни или араби. Тук щяха да получат 15- 20 г. Тук за съжаление животът не се цени и затова престъпници и убийци получават смешни присъди.

7

Според

преди 4 месеца

Economist's Safe index, Insider И Евростат Великобритания, Дания, и Германия и Белгия имат най-висок индекс на престъпления. На другия полюс е Испания с най-нисък, възможноста човек да бъде нападнат или наръган в Англия е 134% по висока отколкото в Испания и 72% повече от Холандия. Толкоз за Великобритания

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ами за всички убийци присъдата трябва да е доживотна и без право на замяна, а при нас жертвата е два пъти жертва, единия път от престъпника и втория път от правосъдието ни.

5

Църпъров

преди 4 месеца

Какво се има предвид миналия ноември? Тази година или миналата? Хронологически би следавло да е този ноември, поенеже е минал и е най-близо.

4

Сокола от Дръндар

преди 4 месеца

Доживотна присъда е малко силно казано, но пак е по добре от нашто правосъдие. Тук за такова нещо малолетни ще лежат не повече от 3-4 години.

3

Малко се престараха

преди 4 месеца

За Некакъв българин

2

Анонимен

преди 4 месеца

Да, явно занят що е правосъдие! Да предполагам ли какви щяха да са присъдите у нас? За 15г нищо. За 17г 5г условна.

1

Хелзинския комитет

преди 4 месеца

Настояваме незабавно да освободите тазгодишните ни номинации за "Човек на годината"