166

НА Мадуро Машините

преди 4 месеца

Тея да си обършат гъзенцата немогат сами.. за какви планове ни баламосват, или ще вкарваме ненужните Мексиканци и Черномазите от САЩ?

165

Бспар

преди 4 месеца

ПЛЪХЧО аз ще те заплождам през 9 месеца и ти ще раждаш и ще оправим демографската криза !!!

164

Ива

преди 4 месеца

В моята работна среда няма млади хора, а пенсионерите са поне 30 %

163

Демо криза

преди 4 месеца

Няма народ . Няма криза .

162

Аз

преди 4 месеца

Колкото повече доходи и деца толкова повече помощи - кредити за първо жилище, намалени лихви по ипотечни кредити, данъчни облекчения... а не само да се дават пари на калпак на социално слаби граждани, трябват ни повече умни красиви българчета

161

Анонимен

преди 4 месеца

Мале, сега ще почнат да изселват българи по закон за да се справят с демографската криза на Германия.

160

Анонимен

преди 4 месеца

Четричленката Дянков, Атанасов, Борисов и Пеевски ще успее да се справи с всеки проблем, не само с конституцията.

159

Жиката

преди 4 месеца

Ау,Ами сега ,няма кой да носи пушката.а лошият Путин е наблизо.Трябваше Русия по -рано да се активира,че да се замислите за българите.Компрадори долни.

158

Формулата

преди 4 месеца

По-долу добре е казано: Усилията да се насочат към стимулиране на ражданията в семейства, които имат потенциал да създадат градивни граждани. Същевременно, да се спрат всички кранчета за пари, общински жилища и помощи наготово към онези, които създават деца-бъдещи бурени. Никой не пречи на никого да учи, да работи и да се развива. В наше време, работа колкото щеш.От къде накъде ще бъркат в джоба ни и ще късат от залъка на нашите деца, за да развъждат лентяи, хрантутници и криминални престъпници?

157

Красимир

преди 4 месеца

Браво! До 5 години България ще стане 5 милиона! Направо сме в шампионската лига по прираст.

156

Шорош Денк0ФФ :

преди 4 месеца

"Наведох се доволно на Австрия и съгласувах с Посолството внос на 100-ина хиляди тарамбуки за справяне с демографската криза!Нямаме нужда от българи,а само от територията! Така е демократично! И евроатлантическо! Слава Кокаине и Да живеЙ кралица Урсулю! Шорош е светлина! "

155

Анонимен

преди 4 месеца

Заплатите трябва да са такива, че всяко момиче хем да може да си позволи да се омъжи и да стане майка поне на първото си дете още преди да е навършила 25-26 г., хем да не се затруднява по финансови причини да отгледа и второ. Най-добре ще бъде, ако съпругът е в състояние сам да издържа семейството поне докато и второто дете стане на 12 г.

154

Задължително

преди 4 месеца

За семейства с по две деца, които нямат жилище - задължително да се осигурява тристайно общинско с нормиран наем, НО САМО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ И ДВАМАТА СЪПРУЗИ ИМАТ МИНИМУМ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ !!!

153

Не е сложно

преди 4 месеца

На първо място да се направи всичко възможно за да се ограничат ражданията в екзотичните махали и по-точно да се ограничат и постепенно да се сведат до нула помощите, детските надбавки и платеното майчинство за моми и жени, които не са пълнолетни, също и за тези, които не работят. Така ще се спестят над 1 милиард лева годишно. Тази сума да се пренасочи към децата на семейства, в които и двамата съпрузи имат минимум средно образование. Така ще се стимулира създаването на градивни граждани.

152

Пипи

преди 4 месеца

В плана се предвижда, онзи, дебелия, депесара да жножда всички булки, а мишока да му свети. План на дрънка.

151

Токмаков

преди 4 месеца

По голяма лъжа от тази скоро не бях чел. Абе този академик много голям балък. Кой му задава дневния ред!???? То бива наглост и подигравка с хората ама чак пък толкова не бива.

150

Анонимен

преди 4 месеца

Това са лъжи.Уж вдигат заплатите и т.н.,но ще ги вземат обратно чрез вдигане на данъжите и цените н всичко.Една от точките на плана Ран-Ът,който в момента се изпълнява е да има демографска криза.Една сащисана посланичка преди години каза,че не им трябваме над 4 милиона и се старатят да ни дразнят,за да напускаме страната.

149

Учител

преди 4 месеца

Като начало осигурете места в яслите и детските градини за родените до сега

148

Анонимен

преди 4 месеца

Що за безумие...Хем приемат закон за лесен прием на евтина работна ръка от трети страни.Хем приемат план за справяне с демографската криза.Ако ги обединим двете идеи се получава едно нещо.Вън българите от държавата и приемане на всякаква работна ръка.Стихс да работят без роптание и да не искат много.

147

Анонимен

преди 4 месеца

Всички върнали се Българи са министри и депутати. Какво повече да направим да тях?А диференцираният подход към вътрешните Българи само още повече унищожава работещата категория.