30

ИСТИНА

преди 5 месеца

КОКАИНА не е 500 кг. а ПЕДЕСЕТ ТОНА Българите не се занимават с малки количества като 500 кг. НАШИТЕ ПОЛИЦАИ СНАБДЯВАТ ЦЯЛА ЕВРОПА С КОКАИН ОТ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ.........

29

Анонимен

преди 5 месеца

Този път хванаха 'нашия човек'.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Как се крият 20 чувала с нещо си?

27

Анонимен

преди 5 месеца

Каналите и технологиите за търговия с дрога водят началото си от ДС. Голямата част от мутрите търгуващи с дрога с протежета на службите. Дрогата способства за упадъка на гадния Запад.

26

Кокаинчо

преди 5 месеца

Аиде Домусчиев изгоря.

25

ohoboho

преди 5 месеца

За къф *** намесвате Шенген с този кораб и дрога.Нито е тръгнал от БГ, нито се води че е на българска компания-регистриран на някой отстров. Само се менажира от БМФ. Нито е първия, нито последния кораб хвата с дрога.Още преди приватизацията си имаше няколко потулени случая.

24

Но

преди 5 месеца

Некадърницата маркетинг специалистката с болния си мозьк иска срещу никакви пари да продава вероятно фашистка на и ке я на която й прави удоволствие да страдат деца и то здрави щото на титаник колко здраве били умрели а и цял живот си е плащала с чужди постижения така че не приемам предложения

23

Този

преди 5 месеца

Льже нито мирише нито има дроги нито нещо от това оная противната уж откривателка бьлва само льжи нищо от което се разпространява в медиите са льжи

22

Анонимен

преди 5 месеца

Първи вариант-Палубна команда : боцман , моряк , трима рулеви. Втора опция : капитан , палубни офицери , боцман. Но що ми се струва че палубна команда е най вероятно. Те могат , без никой от екипажа да се усети, да натоварят и разтоварят марфата. Едно време го правеха с цигари , сега са наркоси.

21

юнгата

преди 5 месеца

Каквото и да разправят,всички корабни документи ги подписва Капитана.И корабния печат е у него.Той носи единствено отговорността какво се върши на кораба му.Ако пък е през негова глава и не е усетил какво правят долу мишоците,означава,че е ***.Самия аз изкарах 45 години на тези железа.А от БМФ си харча отдавна пенсията с бабата.На всички весели празници,и успех!!!

20

Сата НАТО

преди 5 месеца

Жълтопаветите прозсти върнаха Боко на бел кон, с пожизнен мандат... ми те, неговите, сега имат да наваксват...

19

Анонимен

преди 5 месеца

Ха, ха, ха Шенген ли, на ви сега Шенген.Кой знае колко тона кокаин са вкарали в България NAVIBULGARIA.

18

Мишо Бирата

преди 5 месеца

Домус, Буда - рогатия ви чака да играем белот и да шмъркаме бело

17

ycz

преди 5 месеца

журналистчета а потърските ли собственика на кораба Кирил Домусчиев за коментар?

16

до Матроса

преди 5 месеца

А са казали КОЙ им е наркобоса, и децата им в България няма да ги има вече. Ще мълчат като риби и няма мърдане

15

българка

преди 5 месеца

EEEE, хайде сега - всички се правят на ощипани моми на хорото ! Обществена всеизвестна тайна е, че Домусчиеви си произвеждат систетичен наркотик във фабриките за лекарства и добавки за животни. Те и добавки произвеждат, разбира се - няма как само амфетамини. А с корабите си пренасят кокаин. Но си плащат яко и имат огрооооооооооомен чадър от Тиквун и ЕС. Откъде другаде да имат толкова много пари за харчене ?!?!?

14

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Те и българските фуражки използват наркотици , транквиланти и алкохол по време на работа и по-лошото е че са част от репресивния апарат на управляващите ни. Така, че няма нищо чудно. В Република България почти всички употребяват алкохол и наркотици под всякаква форма .

13

Анонимен

преди 5 месеца

*** вие що си мислите че Киро Белото все БМФ сякаш му е бащиния. И забележете, това не му е първия кораб, заловен с кока. А Лудогорец му трябва да изпира парите после. Чиста работа. Обаче ако се разрови работата по надълбоко, ше се стигне до агента на ***, баш наркотрафиканта на републиката. Ако не сте разбрали още, България се управлява от мафията

12

Ganjo

преди 5 месеца

Добре,че няма моряци от *** братя,иначе тях щяхме да натопим.Българите не са такива хора.Лъснаха пак Великите българи.Истината на яве.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Много ми е интересно,сега Свинаров/Домусчиев/ как ще финансира "лудогорец/.