13

Анонимен

преди 4 месеца

Има много сериозни опасения сред медицинските среди в цял свят, че точно ваксината срещу морбили причинява аутизъм. Затова и много родители отказват да ваксинират децата си. Но истината е, че ако пламне епидемия, не се знае кой как ще понесе заболяването. Особено в днешно време, когато има бум на алергиите при малките деца. Гадна работа.

12

Анонимен

преди 4 месеца

този изверг главен санитарен инспектор ангел кунчев, да бъде набит на кол, както е правилВлад Цепеш и да го последват ива христова, тодор кантарджиев, александрова, гломб, бацилова, мутафчийски и техните яростни поддръжници ваксъри..

11

до анонимен 11

преди 4 месеца

пий си хапчеата психар неадекватен..

10

Анонимен

преди 4 месеца

Да започнат да глобяват личните лекари, които си позволяват да записват, че ваксина от задължителния календар е поставена, когато всъщност е полетяла директно към кофата, защото майката е решила, че ще бори морбили с хомеопатия и добавки! Като не искаш да спазваш задължителния имунизационен календар, децата си ги държиш вкъщи - без ясла, без градина, без училище! Не говоря за случаите, в които поради медицински показатели се препоръчва отлагане на задължителните ваксини.

9

aa

преди 4 месеца

има риск тоя *** от ваксината на ковид

8

прага дава пример

преди 4 месеца

Има риск някой изнервен човек да ти пръсне мозъка.

7

Хх

преди 4 месеца

А да позная ли, че ваште деца и внуци баш не сте ги ваксимирали с таз Убава ваксина? *** иначе ревете и плашите ден и нощ по статиите...бок.л.Ици

6

Св.Кунча Триигленик

преди 4 месеца

Ваксайте се еййййй, я *** вижте мен, месец и половина изкарах с тръбичка у гушката...

5

Театър Сълза и Смях

преди 4 месеца

Нормално, то тези ваксини, ваксини ли са бре?!

4

Точно

преди 4 месеца

заради тоя и бай шиле хората загубиха вяра във ваксините

3

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Когато аз бях дете ваксинация срещу морбили нямаше и почти всички деца караха заболяването, това заболяване не представлява никаква заплаха за здравите деца без придружаващи заболявания.

2

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Точно тази ваксина срещу морбили е виновна за бума на aутизъм сред децата.

1

Пътешественик

преди 4 месеца

Трябва да се отделят повече пари от бюджета за оборудване на Ваксинатори. Те ще са летящи, със съвършени сензори и мощни оръжия. Щом Ваксинатори детектора неваксиниран, веднага се спуска отгоре като орел, поваля неваксинирания на земята по корем и го обездвижва чрез магнитни скоби на китките, глезените, кръста и шията. След това с рязко движение панталоните надолу и забива ваксината чрез 20 сантиметрова игла. Накрая маркира обекта чрез електронен чип и той вече се разпознава като ваксиниран