24

Не се ли усещате?

преди 4 месеца

Кремълските слуги и ''бивши'' агенти на ДС промениха Конституцията на България. Ако няма реакция от наша страна, утре някой руснак с двойно гражданство може да ни стане министър-председател.

23

Георги Ашлаков

преди 4 месеца

То не случайно тези които за напред ще изменят Конституция и Закон няма да са със БГ гражданство.Двойното им гражданство ще им служи да избягат от България със ,,вторият паспорт" безприпятствани дори и срещу тях да има обвинение за измяна срещу Род и Родина. Всъщност за какви ,,род и родина" може да се говори за хора коитоо не са раждани в България,а някъде във Азия примерно?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам дали си давате сметки колко корумпирани са тези промени. Реално ако никой от изброените 5 длъжности не иска да стане служебен премиер. НС си продължава все едно нищо не се е случило и си управляват колкото им се иска. Това ако е нормално, не знам! По света, като загубиш вот на доверие, отиваш на избори и точка. Няма избор на служебни правителства от наши хора до дупка или управление на старите. Избори, избори, като се избере някой, тогава ще управлява.

21

Мунчо

преди 4 месеца

Нали за промяна на каквито и да е точки и закони в Конституцията трябваше да има винаги Референдум? Как така,без да се допита народа на България,някой влиза в Парламентаа(по неведоми пътища),понеже не е избиран на избори,и сам си променя Конституцията.Това е предпоставка за ,,гражданско неподчинение).Пък ако искате го наречете Война.

20

Няма вече България!

преди 4 месеца

Две вери и две майки ли имат?!

19

Няма вече България!

преди 4 месеца

Тези политици-слуги на народа,как така случайно не записаха,че Първото гражданство,Задължително е Българско?!Как така за министрите не важи правилото,последните 18 месеца да са живели в Република България?!Случайно да нямат правилните хора и да ги видим още при ротацията?!Примерно министър на отбраната финансите със следните гражданства руско-българско,украинско-българско,палестинско-българско,израелско-българско,американо-българско,македоно-българско и т.н.Тези псевдо-политици две вери и две ***

18

И БАДЖАНАЦИТЕ

преди 4 месеца

ПОСИНЯХА ОТ ЗЛОБА И НЕМОЩ

17

лейдио гага

преди 4 месеца

Ще са в сила след 3 дни.

16

ВСИЧКИ КОПЕЙКИ

преди 4 месеца

СА С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО - РУСКО И СЪВЕТСКО...... А ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ В ЕВРО-ЛЕВОВЕ...... ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА....

15

Анонимен

преди 4 месеца

Лобистки закони ,долу пп. Герб и ДПС

14

Gogo

преди 4 месеца

Всички заедно извършиха най-голямото предателство в историята ни: и парламент, и правителство, и опозиция и президент ! Всички заедно родиха мерзостта да могат чужди граждани(лица с двойно гражданство) да гласуват да ни въвличат във войни, да вземат заробващи заеми, да сключват неизгодни за народа и държавата ни сделки и прочее гадости!След това чуждоземните палачи ще си харчат безнаказано кървавите пари в другата родина. И всичко това се извърши предпразнично, пред зомбирания ни поглед !!!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Елате пиленца при Батко, да ми пейте сладко, сладко! Къде си Батко? Къде си Батко, да ти пеем сладко, сладко!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Трите партии направиха конституцията за себе си !

11

РЕВЛЬОРАДЕВ

преди 4 месеца

РАЗБЕРИ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ УПРАВЛЯВАТ, А НЕ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ.... НАРОДА Е КАЗАЛ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА, ТАКА ЧЕ СПРИ ДА РЕВЕШ......СССР НЯМА ДА ВЪЗКРЪСНЕ...!!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Депутат или министър с двойно гражданство = слуга на двама господари. Я да познаем чии интереси ще защитават двойните агенти. Естествено, на който плаща повече. а като знаем колко бедна е България, значи ще защитават чуждите интереси. Това с двойното гражданство е като да си роден от две майки - само джеритата го могат. Само се чудя на президента защо им подписа указа този пасквил да бъде публикуван в ДВ.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Как така - война требва за да се оправим. Война! А след нея колкото останем да си заживеем като хората!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Мая Манолова се пpeeбa, че се отказа да е омбудсман. Иначе можеше един ден да стане премиер и да налага яко фемдом.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Христо иванов - лишен от адвокатска практика, Бойко Борисов - прочел една книга и Делян Пеевски - без реално образование, написаха Конституцията на България. Апропо, последните двама, доказани престъпници, обявени в списъка Магнитски.

6

Браво

преди 4 месеца

Браво на г-н Делян Пеевски обединителят на народа. С неговият неподправен чар, юридически познания и такт успя да обедини около себе си народните представители от ДБ, ПП и ГЕРБ и новата модерна и демократична конституция да стане факт.

5

Шуши

преди 4 месеца

ДпС и ПП ДБ заедно. Много сладко