255

Анонимен

преди 6 месеца

Горделивостта е грях. За повечето депутати и министри повод за размисъл.

254

ОНЗИ

преди 6 месеца

Абе "онези", разберете и запомнете.... ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ !!! .... Зад този човек стоят над 3 млн. БЪЛГАРИ !!! Това е единствения и най-достоен БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК !!! Всичко друго е Б..О..К..Л..У..К !!! И другото - ИДВА ВИДОВ ДЕН - отивайте при имотите и милионите си в чужбина !!! Но казъл го е великия О,ХЕНРИ - ВСИЧКО СЕ ЗАПЛАЩА НА ТОЗИ СВЯТ - за часовете в кото си бог заплащаш с тези в които си НИЩОЖЕСТВО !!!

253

Анонимен

преди 6 месеца

Самото заглавие не че нещо но е абсурдно. Радев е държавен глава. Никой не може да му отвръща. Депутатите не са му равни дори той да няма права.

252

Анонимен

преди 6 месеца

До истина. Истината е че повечето българи си го мислят това за едни други хора на позора.Те се изказват неподготвени всеки божи ден и това ще ги самоунищожи. Те са едни горделивци а това както е известно е грях.

251

Анонимен

преди 6 месеца

Според колегата по долу Радев можеше ли да не им връчи мандата макар че на записа се чува признаниеето им за 8.% . Президента и по рано нямаше никакви права. Но да прав си че Радев допусна доста грешки. Но на фона на тия шарлатани все пак се надяваме че е по честен човек поне от Пеевски който е санкциониран по Магнитски. Не знам защо е възможно да е депутат.

250

Само да уточня:

преди 6 месеца

До Анонимен==За огромно съжаление точно Радев изтипоса харвардските *** във властта!!! Точно той им връчи мандата за съставяне на правителство,точно след като беше изтекъл записа "ала-бала"от среднощното им заседание! Радев носи огромна вина затова,сега една шепа престъпни продажници да дерибействат с 8% доверие и да затриват Родината ни!

249

Анонимен

преди 6 месеца

До 269. А бе ти какво на страната на Пеевски ли заставаш бе? Дето вкара промените в конституцията и утре турци щете управлява. Гнус такава. Всеки който застава на страната на Пеевски не е българин

248

ИСТИНА

преди 6 месеца

РАДЕВ българоу.... е руски агент МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО ДАНО ПУКНЕ!!!!!!!!!!!

247

Анонимен

преди 6 месеца

toia kato go vidia se chudia narodnosabranie li imama ili svineferma da ni upravliava

246

Прас прес

преди 6 месеца

Прасчо грухка щото са му казали или грухкаш или ти късаме картофите и при бат Сали салам ще прави свински. Затова грух грух Прасчо грухти и се въргаля в евроатлантическата кал примесена с турска тор ! На прасето на зурлата му е написано всичко !

245

Генерал-губернатора

преди 6 месеца

Ех тея прасета как слушкат...брей ! Как подейства като им казах или в ко-чин-ката или ви късам картофите...глей сеаа и Лойко и Шишко, че и малкото прасенце Кирчо сичките слушкат. Зема да им сипя малко атлантически трици за послушанието...

244

Мен

преди 6 месеца

О Шиши, какво да кажа за теб незнам за да не ми изтрият коментара.

243

БГ

преди 6 месеца

Ако се надигнат от гроба капитан Ильо и капитан Петко войвода какво ли ще направят с това прасе туркоманско....със сабята и свински кюфтета ....

242

Бг

преди 6 месеца

Прасчо колко е гнусен, а пък колко е смешен дали знае ? Голям евроатлантик, май резбата ще обърне да се докаже ! Как ли се смеят онея с конците....

241

Ангелина

преди 6 месеца

Прокуратура винаги е била завладяна от "държавното предприятие" и Винету ,сред съдиите има достатъчно умни професионалисти ,в големите градове ,но вече не само м малките феодални бастиони те не са независими - ЖАЛКО Е УМНИ ХОРА СРЕД СЪДИИТЕ ,ЧЕ СТЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В ОБСЛУЖВАЩ ПРЕСТЪПЕН ПРИДАТЪК НА МАФИЯТА И ПОЗВОЛЯВАТЕ СЕ НАРУШАВАТ ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ПРАВА И ИЗВЪРШВАТ НЕЗАКОНОСЪБРАЗНИ ДЕЙСТВИЯ ВЪТРЕ В СГРАДАТА НА "ТЕМИДА"..."УТРЕ" ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ВИЕ СЪЩОТО "СЛЯПО ПРАВОСЪДИЕ" ,КАКВОТО ПРАВОРАЗДАВАТЕ

240

Ангелина

преди 6 месеца

Единственият ,който еднолично е управлявал е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ,КАТО СЕ ИЗКЛЮЧИ ОБСТОЯТЕЛСТВОТО ,ЧЕ И ДВАМАТА ВИ УПРАВЛЯВАТ ЕДНИ И СЪЩИ ,НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ТЕ ДА ВИ "ДЕТРОНИРАТ" ,А ЩЕ БЪДЕ "ОТВЪН " ,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СТЕ "ВИДНИ КОНСТИТУЦИОНАЛИСТИ" !!!АКО В БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ПРЕОБЛАДАВАЩА ЧАСТ ОТ ХОРА С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ВИЕ ДВАМАТА И КОМПАНИЯ ОТДАВНА НЯМАШЕ ДА СТЕ В НС И ТО НА ПЪРВИЯ РЕД ,РЪКОВОДИТЕЛИ ДВИЖЕНИЕ.НЕ САМО КЬОВЕШИ ЩЕ ИМА ПРИНОС В ТОЗИ ПРОЧИСТВАЩ ПРОЦЕС...

239

Вече

преди 6 месеца

Престои Демонтиране на Президенството, като Путин резиденция заливаща балканите с фашистка руско болшевишка пропаганда и агитация. Но остава поуката че и птичи мозък може е да се лети.

238

Анонимен

преди 6 месеца

В прекрасния нов свят идеалът е всички да сме икономически активни личности. Звучи прекрасно.

237

Анонимен

преди 6 месеца

Лудвиг фон Мизес, австрийски икономист, описва етатизма като пълно подчиняване на индивида на държавата, която му налага контрол, ограничаващ личната му свобода на действие. Търсейки начин да промени живота на индивида, етатизмът се стреми да замести личната инициатива със социален апарат. Това е причината според съвременните икономисти да няма етатизъм т.е.според тях държавата ограничава икономически активните личности. Да приемем, че който е разбрал, е разбрал.

236

Анонимен

преди 6 месеца

Способите, чрез които държавата упражнява и поддържа монопол, в една или друга степен, върху различните сектори: икономическия (предприятия, контролирани директно или индиректно от държавата), социалния, медико-социалния, културния, религиозния и медийния.