85

Русофил за пример

преди 4 месеца

24-годишният студент Давид Козак, открил стрелбата в сградата на Философския факултет на Карловия университет в Прага, е поддържал Telegram канал на руски език, в който е споделил планове за масово убийство, съобщава чешкия вестник Hospodářské noviny, цитирани от Агенция "Фокус"

84

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв е този нещастен превод, вече не могат да преписват даже, ужас.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Алкохолът, цигарите и висшето образование на никого не прощават! Все пак е било философски факултет, а той е действал практически - една идея по-напреднал от стоиците, биещи се с бастуни и пръчки.

82

Така

преди 4 месеца

Че искам да ги дадат на сьд

81

И

преди 4 месеца

Сега вече е алчна като ламя сами да си пьлни гушата и да се чувства ценена от тъпите селяци от дунава гладни като вьлци

80

Анонимен

преди 4 месеца

Америка ценности -15 станаха жертвите в Прага, стрелецът се оплакал в мрежата: Всички ме мразят

79

Анонимен

преди 4 месеца

У казармата ходил ли е

78

Нееее

преди 4 месеца

До Анонимен 82 Това са Руските ценности на КГБ

77

Анонимен

преди 4 месеца

Това са американските ценности които вече навлизат и в европа там е всеки месец .. но те раздават демокрации по света и искат да сме като тях

76

Анонимен

преди 4 месеца

Преводът на коментара в туитър: Масова стрелба в Прага! Източници казват, че нападателят е бил ядосан от правителството и мотивиран от клането на 7 октомври! -- никакъв изпит и подобни глупости.

75

Анонимен

преди 4 месеца

сумпатягата изтрил един коментар -- ето го пак: Браво, браво -- а кога и тук ? има доста предатели за разстрел на високи държавни постове, които крадат и лъжат най-нагло. Ха-ха, хи-хи -- мамини мили сумпатяги !

74

Сайга 12

преди 4 месеца

Защо бе увреденият, ме т рie ш? Защото ви ограмотявам кога е мерник и кога мерна планка? Когато човек е невеж в една област е добре да се ограмоти и тогава да пише!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Каубой от славянски произход. Предполагам "Смит енд Уесън"? Калибър 375, доказано каубойско оръжие.

72

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 18 Не, той няма срама, че 11 деца са убити. Такива нямат срама от нищо защото са неспособни да създадат каквото и да било. Затова толкова се радват, когато някой страда - единствената им радост в безсмисленото им съществуване, наречено "живот".

71

Анонимен

преди 4 месеца

В Чехия започнаха коледните тържества, придружени с фойерверки!

70

Горд Бял Мъж Расист

преди 4 месеца

Хубаво Младо Бяло Момче, Жалко че Либералният ЮдеюМасонски Строй го е Докарал до това Пълно Отчаяние - Милиони Бели са като него - но не са Организирани!

69

До русофилите

преди 4 месеца

В ЕС съюз има мнго малко такива случаи, по скоро са изключения и да в Съветския съюз също е имало масови стрелби, и не, не може да сравнявате американската и европейската култура, щото миналото на двата контенента е съвсем различно.

68

Българка

преди 4 месеца

Айде, чехите станаха американци. Следват Полша, Румъния и прочие ;) видни евроатлантически нации....

67

УрсулаЛайнонен

преди 4 месеца

Сега следвашата стъпка на АмериканоЛибералният Фашизъм е да почнем да мием краката на НегроидитеЕвропейци. Халал да ни е ЕвроАтлантизма - ***!

66

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

До 77. Всичко съм ти написал по-долу преписано от чешките медии. От сайта idnes.cz Само трябва да прочетеш.Най главната причина, Давид е имал няколко законни оръжия. Чехите преди нямаха такъв достъп до оръжия, но явно американския модел се разширява сред евроатлантическите държави. Дано тази американска мода не стигне до нас. На 24 години да имаш право законно да притежаваш няколко оръжия и боеприпаси.