254

Га4е

преди 3 месеца

Проклинаме наркоманските овчари от сащ. Проклинаме Фашистка Бандеровска Окраина Проклинаме Фашистите Окраинци!За Русия! За Вл. Вл. Путин!

253

Gaben27@abv.bg

преди 3 месеца

Наркоманските овчарски сащ, с Алцхаймера Байдън и син Байдън младши,кото ще бъде съ ден да наркомания и за Биологични Лаборатории във Фашистка Окраина,са позор за наркоманските с 81 престъпни секти сащ.Долу сащ.За Путин и за Русия!!

252

Gaben27@abv.bg

преди 3 месеца

Целият свят е на стр аната на Русия и Вл. Вл. Путин:Латинска Америка, Куба, България, Гърция, Турция, Китай Индия, малките тигърчета, Западните покрайнини, Италия- 2/3 от 8.5 Милиарда население/5.5 милиарда за Русия/Против Русия и Вл. Вл. Путин2.75 милиарда/това са наркоманите от сащ/клошари/, фашистите от Окраина, английска каторжническа Канада, пияниците от Финландия и проституиращите Литва, Латвия и Естония.Това се предателски страни с фашистки уклон.

251

Gaben27@abv.bg

преди 3 месеца

За Русия! Най-силната страна в светав икономическо, политическо търговско изражение е Русия.Ядреното Оръжие няма да коментирам.Много учат в Русия-французи, италиянци, българи, гърци, сърби, французи/има руски граждани от Франция-знакови артисти и писатели/,покойния Жерар Филип и живия Ален Делон са за Русия.И многа важно:Руската Армия е ПЕРВАЯ в света.След нея са армиите няа Турция и Гърция, на Франция, на Израел.А, евреите са за Русия/Червената Армия ги освобождава от лагерите/и со против нарк

250

cazzo duro

преди 4 месеца

До дежурните по путин :Как сте бе мишочета ?Търсите ли си вече нова работа ?Изкарахте ли някакъв курс ?Придобихте ли някакви умения ?Скоро няма да име кой да ви плаща за "работата". Да натискаш копчето "изтрий", ако някой каже нещо против жужето. :-)))Такива "специалисти" никой не търси:-))) рублите свършиха:-)))

249

Емигрант

преди 4 месеца

Когато ми покажете,че емигрантите избират Русия,а не Запада....тогава ще ви повярвам,че в русия е добре.

248

Анонимен

преди 4 месеца

И така две години....

247

Анонимен

преди 4 месеца

Путин нападна Украйна а украинците се защитават,България ако нападат разбира се и ние ще защитаваме родината си.

246

ПУТИН

преди 4 месеца

Е АНТИХРИСТА

245

Тълпа

преди 4 месеца

Думи на отчаяние - думи на луд ! Путин е способен да изпрати на гибел милиони руснаци. Милиони руснаци не могат да го ликвидират защото не Украйна или Нато или Сащ са им виновни - виновни са си самите руснаци. Вианата се плаща с кръв без право на помилване . Диктатор жив няма ! Кой ще остане в историята ?

244

Анонимен

преди 4 месеца

Този си въибраява,че Русия представлява нещо.Русия ще.стане втора Сеяерна Корея. Ще.св бори срещу воображаеми неприятели ,а Руснаците ще се радват или ще плачат в завиаимоат какво ще им се каже. Т.е. ще са си истински роби.

243

Анонимен

преди 4 месеца

Ами то по-голям провал от специалната им операция накъде повече? За 350 хил.бадева загинали руски организми и едни украински земи,по-малки като територия от това,което Китай тихомълком взе в руския Сибир?Скоро време източния съсед вече ще е най-голямата страна..

242

Иван Пловдивски

преди 4 месеца

Путин ще се провали, защото ***-инката не е Русия.

241

АнонимеН

преди 4 месеца

КАК ХУБАВО ЩЕ МУ ЗАКАЧИМЕ ПРИМКАТА НА ВРАТЛЕТО НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН НОМЕР 2!

240

Анонимен

преди 4 месеца

Мокрите сънища на едно джудже Ако човек се интересува от история ще му стане ясно че няма спечелена война без съюзници Балона на кремълската пропаганда за велика Русия се спука Путин всеки ден изгаря милярди в една камина и унищожава убива най големия капитал на една държава хората ( млади мъже) Русия изгуби авторитет влияние население пазари и се превърна в терористична агресивна държава голяма цена плаща получи и още Нато това ли е победата на Русия ???

239

Анонимен

преди 4 месеца

Естествено. Без западните страни Русия е просто Русия.

238

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо не се заблуждават.Всеки ден работят много центрове следящи ежеминутно обстановката в Азия съоражени с квантови и тем подобни технологии.Украйна свърши мръсната работа.Дискредитира Русия пред света и беше законен повод за изместване на Руските доставки от Западна Европа към десето степенни пазари.Прибиране скритите пари на разни олигарси ,конфискация на скъпо имущество и все наглед благородни мероприятия.Но Русия бълха я ухапала.Елита и ще живее задоволено и охолно а обикновенния руснак ....

237

Ха-ха-ха

преди 4 месеца

путин вече се провали....русия и руснак са обидни думи в света. Китай и Индия изнудват русия за повече стоки на евтини цени. Всяка стока от Запада се внася на тройни цени . Но......руснака е велик и си казва..нека да съм зле, важното е путин да е добре....Хора, които предпочитат да тънат в нищета за да е лошо по света не са добре.....

236

rambaldievskievich

преди 4 месеца

А джуджи наясно ли е, че е пътник в най-добрия случай за Хага, понеже има и високи етажи, и чай, и...?

235

Striker

преди 4 месеца

Дъртото Трани може да си дрънка каквото си поиска, историята обаче, говори друго. Мужикистан най-често се проваля.