200

Да-а

преди 6 месеца

Не е въпрос за естетика, а за действия на уж демократични партийци, с мислене на варвари и ***! Чакам екип от психолози да им направи психопортрет и!!!

199

Анонимен

преди 6 месеца

Сушена слива

198

Анонимен

преди 6 месеца

Не съм фен на паметника, нито на това което символизира. Но това с тортите е дъно.

197

ББ

преди 6 месеца

Кои хора бе Денков, България не е само твоето тясно обкръжение.

196

Денкоглу

преди 6 месеца

Цитирам те: "Но това е просто още една илюстрация, че част от хората не го искат този паметник и се радват, ча той вече не е там. И тая част ще бъде изрязана!

195

Божил Божилов

преди 6 месеца

Днес ядат Паметника на Червената Армия,утре ще хрътката Альоша,накрая Шипка с гарнитура от последните българи ще го сервират на Бай Доган в Росенец.Да България ще има ново име Да Заровим България

194

Тъй,

преди 6 месеца

Братя и сестри! Докато ние си дращим по форумите, мънг гласуват с кебапчето и бирата в отрудените си ръчички и най-законно ни поставят управляващи, които да ни довършат! А най-виновни сте вие, дето не само не гласувате, ами и пропагандирате проздотията да се гласува с "не подкрепям никого". Този автогол е измислен точно за овчето стадо!

193

Анонимен

преди 6 месеца

Започвам да оправдавам народния съд и обществата след 1944. Вече разбирам какво ги е подтикнало тогава .

192

Денкооглу,

преди 6 месеца

Болен си!

191

Бг

преди 6 месеца

Тая Тодева да я пратят 10 години при бай Ставри в мъжки затвор ! Ще стане човек !

190

Анонимен

преди 6 месеца

Най- забавни са ми тези , дето обясняват с гордост как 65% от българите не гласуват!! Еми заради вас сме на това диридже! Гордо, може да кажете , че ромите и помаците ни управляват и техния глас е по- важен от този на българите! Като не ви харесват партиите и позициите , които представляват , направете си ваши и стига мрънкали ,че нямате за кой да гласувате!!!

189

Анонимен

преди 6 месеца

Доста е гадно , че когато си го мерят големите , малките го ядат накрая!! Тази фанатизираност срещу Русия идва от САЩ, преди пък е било е обратното! Последствията - разединена България и омраза в обществото! Интелигентен, духовен, добър народ е накаран да се дупи и ближе дупетата!!! Жалко, много жалко!

188

През октомври

преди 6 месеца

Тоя Деневков наистина е сбъркан.. Страхлив и студен отзад, твърдят но после омеквайт след допира момчета имаш ти честа да са го боцкали преди време.

187

Анонимен

преди 6 месеца

Тези са тотално слабо умни дразнят народа,дразнят и руснаците които ще са победители вън войната в Украйна,а победителите винаги имат думата,но ходи обяснявайки неща,които и децата разбират на тези ***

186

Анонимен

преди 6 месеца

В посолството ще занесат тортата дето е с формата на България. И с фурми и кадаиф отгоре.

185

Чернидупки

преди 6 месеца

Тея политически субекти са по алчни и гладни от гравитационен колапс. Способни са да погълнат цялата държава . И са зинали с усти за целия свят .

184

Гавраил

преди 6 месеца

Тея дето ги обесиха след Нюрнберг процес са като херувими пред новата ни родна самоназвана политическа прослойка. Бог да опази населението на България. Което пък да запази и държавата си .

183

Анонимен

преди 6 месеца

Подигравате се с паметта на загиналите във воините .На посолството занесахте ли парче от тортата .

182

абе

преди 6 месеца

То като ги гледам хората, дето се радват, самите те са много тъжна картинка. Включително Молецът. На такива хора едно време им помагаха в специализирани лечебни заведения. Ама в днешното време на неспирни просперитети, явно няма достатъчно места, пък и персонал да се грижи за тях.

181

Клисар раб божи

преди 6 месеца

Не мога да повярвам че ще вземат да поглъщат стилизирани детски части под формата на торта . И това да е техния празник на триумфа .това не ще да са хора . Имат рептилски черти. В Библията се споменава звяра.