23

Летенето

преди 2 месеца

До Анонимен е по-силно от наркотиците. БУКВАЛНО! " Защо, казва, идваш да летиш в най-неподходящото време. Е - какво, да летя в тихо време ли? Е - ти си знаеш." Реален разговор м/у пилоти-любители

22

Пилот

преди 2 месеца

До No. 20 Всеки пилот знае рисковете на професията. СЕГА И КОМАНДИРИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ РИСКОВЕТЕ ОТ НЕКАДЪРНОСТТА, КОЯТО УБИВА - ЗАТВОР!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Момчето ще расте без баща заради некадърността на командирите. Повече трябва, но трябва и отговорност за виновните

20

No. 20

преди 5 месеца

Е как става малолетен да осъди държавата!? Какво разбира дете на 14 години от извънреден труд, компенсации и съдилища? Не трябваше да въвличат детето. Има ли пилот, който не знае за рисковете на тази професия? Истината за инцидента е важна, но то стана много грозно...И къде е дъщерята? Тя е пълнолетна! Hяма ли мнение?

19

Анонимен

преди 5 месеца

Много нагло от страна на авиобазаа - убили са бащата на момчето и при това искат и да платят по-малко.

18

Ще Има пари

преди 5 месеца

За Е60 да пили гуви пред Ал Нефски руския храм

17

Анонимен

преди 5 месеца

Правилно, държава и общини, частни компании, трябва да бъдат съдени и, ако са осъдени, да плащат. По възможност, колкото се може за повече. А те са добри платци, това от опит. Това е прилично доходно.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Вие да не си мислите че воените са някакви професионалисти ? Прашат ми един от АРП то да го уча да настройва станция за да замества . И докато му обяснявам как да прави разни настройки той наши си чете списанието . Хората ще разчитат на нас в небето а той си чете . 80 % от тия си мислят че са на курорт а не на работа . В АРП ту слагат издънките в системата щото няма ко толкоз на объркат. При катастрофата с Качински АРП ту е казало на пилота - По курс си . По глисада си два пъти . Няма матрял

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен - 14 - Голямо сравнение направи - сержант и пилот. сержантите са там точно заради заплатите, на друго място няма да вземат такива. Пилотите си рискуват живота всеки път, когато излитат, та едва ли го правят заради едната заплата. Че не са и чак толкова големи заплатите им. Други вземат къде по-големи и на земята. нещо доста повече от мерак за едната заплата трябва да имаш, за да летиш.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Имах една колежка. Много се хвалеше, че мъжа й бил некакъв сержант в армията. Още през 2019 твърдеше, че сержанта бил там за запратата. Ами...толкоз за армията. Хора за заплатата. Ако има война ще се разбягат. От нас нормалните подкрепа не чакайте. Магарев да излиза на фронта.

13

Абе

преди 5 месеца

Тук понеже все сте военнолюбци. При война, кой ще ви са занимава че тоя или оня умрял. Това му е работата. А факт отдавна, че тоя пилот е и правил неща на негова глава. Всички ги правят. При учения, при война има жертви. Във войната Русия - Украйна са над един милион вече. Да не мислите, че някой много им се грижи Военен си. Риск е. Милиони измират, за един няма кой да се грижи. Всеки военен носи никролог в него. Никой не е застрахован. Като искате война утре за 100000 кой щя ви е виновен. Вие

12

Анонимен

преди 5 месеца

До баба мара - Бабо маро, ако изобщо си баба Мара, радвай се, че не си и на мястото. И остави жената да си търси правата.

11

34 379 лв

преди 5 месеца

ли струва един човешки живот?!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Това са пари от ,,воено учение ,, Като бях в казармата защо не ми плащаха по толкова като имаше учения и тревоги ??? Това е смешно . Нали това им е работата на воените в мирно време . Учения разни . Преди не беше така . Вдигат те под тревога когато им скимне и нищо не ти плащат .

9

това е обида

преди 5 месеца

Значи според съда извънредния труд на летците струва 9.84лв на час, който би трябвало да се плаща поне с 50% надценка. От тук излиза, че стандартното заплащане на един летец е максимум 6.56лв на час. Това са няма и 1100лв на месец. От тук следва извода, че в това дело съда се е подиграл с ищеца.

8

баба мара

преди 5 месеца

тази жена не миряса все за пари става въпрос

7

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко наистина след такива новини доста млади хора ще емигрират, а иначе ППДБ големи купонджии, ще горят в ада!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя цял живот ще го храним и ще полчуава от държавата повече, отколкото може да изяде и изхарчи.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Сложиха ли фарове на самолетите ? Богоявленчето направил клип за оня канадски пласмасов самолет дето го купили . Хубави са тези клипчета . Добре че някой се е сетил но компетенцията на пилотката не е много голяма . Все пак тя трябва да си гледа уиндулса . Самолета е с уиндулс . Да му сложат линукс по добре че ако забие уина :))) Аве хубаво е да има такива клипчета ама ако може и някой от техническия състав дето по разбира ;) И на казват дали двигателя е от проблемните .

4

Анонимен

преди 5 месеца

Щом има отработени толкова часове, естествено, че трябва да му бъдат заплатени.