38

ЕС беше

преди 4 месеца

добър за Германия и някои други развити страни. Ограбваха останалите по най-незабележимия, но ефикасен начин - разоряване на местното производство и внос на техни стоки. За властимащите от по-бедните страни бонус - процент от субсидиите и каквото си откраднат. За останалите - илюзии, че им помагат.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Унгарците винаги са били на собствено мнение и само са печелили от това. Аз като дете бях там и се изумих от западния им начин на живот. Съвсем различно беше от нас-полукапитализъм. Сега пак са така-гледат си интереса хората и не се съобразяват с никого. Така трябва. Гледат себе си и на никого не прекланят главица, та сабя да я сече.

36

те затова унгария

преди 4 месеца

станаха втората най-бедна държава в ЕС след България , даже румъния ги изпревари

35

Брюксел не вижда...

преди 4 месеца

ами това е факт,N-пакетите санкции действат,очевидно... ЕСССР приключи,както беше планирано от ФАЩ и Малобритания! Остана да се преборят с останалите 3/4 от света и ще се превърнат в хегемон,евентуално.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Много е прав по доста въпроси. Миграция, финансиране на Украйна. От какъв зор пари за Украйна от бюджета на ЕС? Приходите от нас, а след това пари за укрофашистите.

33

Евала Орбане

преди 4 месеца

Излезна да пиеш едно кафе и ти бутнаха10 милиарда ,ползваш си руски петрол ,нищо не даваш за войната, и си гледаш държавата и интереса и.Е затова те избират 5 пъти подред.Евала че има поне един с акъл

32

Добре бе

преди 4 месеца

Чета коментари и се чудя толко ли са зле някои.50 000 000 000 милиарда евро нарочно гоизписах с нулите.И тия пари ще се хвърлят ей така. Дори да се дадът за европейски въоръжени сили е по добре, а ако се вложат в благоустройството на хората... И тука ревнали разни да се помагало на Украйна, зле,та,ци тези пари са и наши бе ей...

31

До един анонимник

преди 4 месеца

....Ако европейският "съюз" иска да взима решения с множество, а не с единодушие, редно е да не се нарича вече "съюз", а империя, халифат..... Абе ***, какво тогава РФ ? Там решенията се взимат от един човек !

30

маркс

преди 4 месеца

Като не му харесва ЕС,да излиза от него,никой не го държи насила,да отива в БРИКС при своя приятел Путин!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Орбан си говори сам . Народа от приказките му не се интересува . Унгарците са от години в Еврозоната и от години в Шенген. Приказките му са сладки за тези нежелаещи ЕС и НАТО

28

rambaldievskievich

преди 4 месеца

Орбан е с червени русофилски пенджури и никакви очи не може да отваря. 'баси!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Не е съюз, това е модерното робство - унищожаване не местното производство, заплащане колкото да има само за храна, създаване на нова олигархия която законно "усвоява" всички евросредства чрез "наши фирми" и ала-бала!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Ако европейският "съюз" иска да взима решения с множество, а не с единодушие, редно е да не се нарича вече "съюз", а империя, халифат, джамахирия, тоталитарна либерастка градина, .... нещо да си измислят там, но не и съюз, защото съюз означава участие на равноправни партньори

25

Бозаджията

преди 4 месеца

Последно по гореща препоръка на феята Русня ,Орбан инсталира катинарно устройство на гащите си в опит да се предпази от изненади непосредствено отзад на една педя надоло от кръста от коварния жозеп барел и най вече от подлия зельо. Успех!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Някой явно трябва да го направи.

23

Анонимен

преди 4 месеца

До В Унгария Аз работа в Унгария на пиишарникаи знам точно за тях Обан е повече от Бог

22

Анонимен

преди 4 месеца

Путин и Орбанса най-великите държавници. Останалото е плява

21

Анонимен

преди 4 месеца

Значи Орбан иска 50 млрд. евро да не са давани на Киев-Украйна от бюджета на ЕС за 27 негови страни членки,като тези средства можело да се насочат към мигрантите дошли,новодошли в ЕС обвързани по някакъв регулиращ ги режим за пребиваване необвързващ ги с визови режими и представяне на реални паспортни данни от кои нации и народности са и по какви причини идват заради национални катастрофи за пребиваване в ЕС,понеже не са граждани на държави в ЕС,а трябва да подават молба извън ЕС и да чакат визи

20

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро (до пет - десет години) пак ще има ПЕРЕСТРОЙКА ама тоя път на еврогeйckия СОЮЗ... Лошото е, че ние като последните подлuзypговци и пАсолствени слyги, ще стоим до края на потъващия еврогeйтлaнтичесkи кораб. Браво на Орбан!!!!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Само не разбрах защо му махнахме таксата за пренос на газ на това руско к0пeleнце. Щото ни рекетира с Шенген ли?