28

Анонимен

преди 5 месеца

Ох, участието му в изборите е застрашено, а спечелванвто им е немислимо!

27

бат Дън

преди 5 месеца

А за какво му е на Тръмп да се кандидатира за Президент ? Бай Дън е ИДЕАЛНИЯ президент на страна като САЩ. Стар, болен, с деменция.... Памперс на гъ**за и листче с инструкции какво да казва, кога да ръкопляска и на къде да ходи са това от което един успешен президент се нуждае. Байдън е велик !

26

Мдааа,

преди 5 месеца

а пък един мармот завива шоколад в станиол!

25

Не бъди радостен

преди 5 месеца

До 21 - Тъкър вече заяви че няма никакво намерение да се занимава с политика. Той е водещ (но не и политически коментатор) на шоу и това знае да прави. А за политиците се изказа много ласково - най лошите хора в нашето общество. Тъкър си има разум за разлика от измисленият бизнесман който се захвана с политика.

24

Анонимен

преди 5 месеца

не тормози хората да се ваксинират - и как да ги тормози като той беше президент до 20 януари а ваксините се появиха по-късно. а кой даде на хората блестящата идея да пият белина?

23

Анонимен

преди 5 месеца

Ха спрете да повтаряте като развален грамофон - не започнал никакви войни, а колко спря? при кой президент войската на сащ е била най многочисленна и кой е изразходвал най много пари за войската? кой подписа споразумение с талибаните при положение че афганистан си имаше легитимно правителство? спрял имигрантите - кой работи по ресторанти, магазини, строежи, полетата? колко стена построи и колко плати мексико? кой раздели децата от семействата им?

22

Анонимен

преди 5 месеца

До 22 - защото конституцията не казва конкретно 14 поправка да важи за президент. И аз мисля че 14 поправка трябва да важи за всеки гражданин на САЩ но явно и съдиите в Колорадо не са много сигурни. Да изчакаме как ще се произнесе Върховният съд преди 4ти Януари.

21

Анонимен

преди 5 месеца

Аз, не знам защо въобще съд се занимава с Тръмп когато в US Коституция ясно е записано, че лица участвали и в бунтове и метежи се забра нява да заемат всякаква държавна длъжност. Тоест Тръмп и падарин няма право да бъде.

20

На радостните

преди 5 месеца

Евроатлантици, ще им кажа, че ако на Тръмп бъде попречено да участва в изборите, то той ще издигне Тъкър Карлсън, в последния момент, и тогава наистина ще отвее конкуренцията. От доста време се шушне, че Тъкър ще става вице, но може и директно за големия пост, ако се наложи. За незапознатите, допреди да го свалят от ефир преди няколко месеца - това беше най-гледания водещ в щатите, дори сред демократите под 35. Вие си правете сметка.

19

Шебек

преди 5 месеца

А гражданска война де....

18

Анонимен

преди 5 месеца

Нарочно не го пускат ,знаят че ще спечели изборите

17

Анонимен

преди 5 месеца

Мафия в най-чиста форма. Това е вашия идеал за държава САЩ

16

Фак

преди 5 месеца

В фащ ги тресе яко комунизъма.

15

Анонимен

преди 5 месеца

До 3.Не разпалва войни, не допуска мигранти, не тормози хората да се ваксинират против волята си. /С кой да ги разпалва тия войни.След като имаше локдаун при него за 2 години.А САЩ са в 7 войни.С Ирак ,Афганистан ,Сирия,Йемен,Нигер,Либия и Судан.В тия държави има войници.А 99.99999% от ваксинираните им няма нищо и само неук човек като Тръмп отхвърля науката.

14

Гошо

преди 5 месеца

Ето това е, най-после и американските съдилища да научат нещо от нашите. Браво имате напредък, това е демокрация.

13

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 месеца

ВСИЧКО В ТАЗИ САТАНИНСКА СТРАНА СЕ РЕШАВА ОТ ФБР,ПЕНТАГОНА И ЦРУ.И ТАМ "ЗАКОНА" СЕ ЧЕТЕ КАКТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛОТО.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Хахах, нашите копейки ще изгубят и последна надежда! Някакъв надолу се надява че Тексас щял да се отцепи... ХАХАХАХАХАХАХА, то вярно гладна кокошка просо сънува, ама във вашия случай направо халюцинирате бе копейки

11

Аз Съм Жо Бай Дэн

преди 5 месеца

и просто Искам да Кажа - Да Живее Кралицата, Момчета! Кукловодите ми - уреждат поредната ми Служебна Победа!!

10

мдаа

преди 5 месеца

Това е един от начините, за да не спечели Тръмп изборите. Щеше да напиша единственият, но има и друг, в който американците са добри. Най-много убити президенти има в САЩ. Та това е вторият начин. Иначе Тръпм е почти спечелил, но така ще загуби ВПК-то, а то има силно лоби и няма да повтори грешката си от преди.

9

Въпросче

преди 5 месеца

е ако в Демокрация - Възстанието и Бунта са Забранени, то къде са Позволени?!