12

БАЧКАТОР

преди 4 месеца

Драги журналисти, докога ще я дъвчете тази тема с матю пери? Дреме ни на **** за него ,честно!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Този по- важен стана от президент. Откакто отупа койрука постоянно по новините колко тежко му е било да живее, въпреки предостатъчното кинти и уреден живот и без грижа за семейство и деца. Ако трябваше да бачка за 10 долара на час и да плаща ипотека поне едни 25-30 години, нямаше да почине от скука и друсане, а от бачкане и никой нямаше да го знае и съжалява. Не ни интересува! Намерил е каквото е търсил.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Ейййй не минава и ден без тоя бе! Оставете човека!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Трябвало е да дойде при Костов в БГ.Да гледа всяка седмица Панорама с Бойко Василев.Да чете Георги Господинов и да слуша умозренията на Стефан Цанев.Тогава щеше да оцени в каква страна се е родил и какви възможности има в САЩ.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Тая трагедия край няма...

7

Анонимен

преди 4 месеца

Както казваше брат ми ''Парите щастие не са дали абсолютно на никой''. ФАКТ!!!

6

ИВАН

преди 4 месеца

НО НАР КОТИЦИТЕ МУ ДОНЕСОХА НА ЯЛ ОЯИВ НАР КОМАН!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Е как да е щастлив с толкова химии в кръвта. Той е бил постоянно надрусан. Като не може да прави нещата които го правят щастлив, явно е доста объркан психически. Нали се отърва де, сега няма грижи вече. Отдавна е трябвало да се надруса до откат след като не е бил щастлив, че е жив и не вижда смисъл. Чавек трябва и сам да си помогне и да се обича.

4

Леля от Обеля

преди 4 месеца

Не мога да разбера защо хора дето взимат по 1 мил. долара на епизод са нещастни. И аз не съм щастлив у завода за 50 лв на смяна,хубавото че живота е временно явление и после кой от къдее е. Иначе се на трае!

3

филма беше гаден ,

преди 4 месеца

осмивайки звезди като него . Като си богат ти си като цар . ти си скалата, арнолд . А в приятели - обеатното , ти си смехурко , подигравчия, пълно куко , нищо . Време беше да хване жена - обаче наркотиците го убиха . американките не са ок . прости са и заканителни . в тези кататонии в които изпада с фентанол , кока, и 6 вида наркотици , коктейл , алкохол , ами жените не са много активни . пият гъби с хапове с фетанол и се оцъклят . да .

2

Анонимен

преди 4 месеца

Зависимите хора са временно щастливи само когато са пияни/надрусани останалото за тях няма никакво значение, но определено добре си е поживял Матю!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Вече е щастлив аллах му дава 77 девици у рая :)))