65

Анонимен

преди 4 месеца

Една печка, в която горят гуми и други подобни, замърсява колкото 40000 автомобила. Една печка, в която горят въглища, замърсява колкото 5000 автомобила. Една печка, в която горят само дърва, замърсява колкото 1000 автомобила. Средно една печка замърсява колкото 10000 автомобила. Тези 800 автомобила за 10 часа замърсяват колкото една печка, в която горят гуми за 12 минути.

64

баба мара

преди 4 месеца

защото няма паркинги на метро станциите 12 години избирахте герб сега накого се оплаквате всичко е застроено искам всички кметове преди изборите дадекларират с какви имоти напускат поста

63

Анонимен

преди 4 месеца

Т.нар. "център" е усред Софийското поле, Замърсеният със сажди, феноли, прахоляк и т.н. въздух от периферията на цялото поле се стича към "центъра" и няма накъде да се оттече, освен с времето да се утаи. Колите с мехлем да ги намажеш.

62

Сменете столицата

преди 4 месеца

До АнонименСменяйте я тази столица със Велико Търново или Русе. Географията няма да я победите .

61

Ганчо-балкански

преди 4 месеца

Височайшите особи се срамуват от българския автопарк, щото е стар и ги излага в центъра на София, иначе те знаят, че няма да постигнат нищо с тия зони и тия Еко стикери дето ги пляснаха по средата на джмовете на колите за пари, да пълнят държавната касичка, обаче не си признават, че ни е скъсан джоба и половината българи едва вържат двата края, ама иначе мерак за шенген...с 300евро пенсии.

60

Само яки Глоби

преди 4 месеца

За рус0робите с дъртите дизелови ке не фи, Има и такива от 2005г Бмвта и Мерцедеси къде нацистите са ср Али у тех и ГанYO си ги е купил нов внос от горублянските джамбази а то пуши черно и върви на Москвич

59

пак този

преди 4 месеца

Много интересен факт! Автомобилите замърсяват предимно през зимата! Просто няма как да е от друго!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Пак ще го напиша, че дано някой разбере. София се намира в Софийската котловина. КОТЛОВИНА --->Ниско поле между планински възвишения. Някога е било дъното на езеро. И къде да се проветрява? Към Витоша? Викяр? Люлин? Да не изброявам другите. Целият този прах ще прескочи планините ли? И какво става с въздуха и всичко, което носи със себе си при ниски температури? Слягат се частиците към Земята. Какви ти зони, какви глупости като всичко е в един кюп?!? География и Физика за 7-ми клас е това!!!

57

Анонимен

преди 4 месеца

Зона добре,ама като не минават а заобикалят,то няма как да се спре изгорелите газове да преминат.Пак няма да дишат чист въздух депутатите в ЦЕНТЪРА!

56

Васко Кметицата

преди 4 месеца

Ауспуха и задното ми гърне са тотално разбити! Трябва да отида на автотенекиджия за основно изчукване!

55

до 56

преди 4 месеца

сигурно е правилно да спираш от движение коли които по малко замърсяват от други които замърсяват повече но са няколко години по нови,дано след време спрат и твоята кола ***

54

Алекс

преди 4 месеца

Кметът Терзиев да не го играе страничен наблюдател и само да ни информира за количеството нарушители.Мярката е правилна и трябва да наложи спазването и.

53

Анонимен

преди 4 месеца

добре беше измислено "по добре държавна собственост пред държавна сигурност", сега няма да отговори никой отново защот колите на газ не са с привилегии след като замърсяват по малко от по новия мощен дизел с два уаспуха изотзаде,важното е да не се пречкат бедняците на тея със синята кръв У центърО

52

gele

преди 4 месеца

Системата им няма лиценз така че всичко е бля бля.

51

До 32-Всеки ден ги г

преди 4 месеца

Скъсаният Ц_Ървуланко тръгнал акъл да дава ,и да говори за комплекси?! :) :) :) Да,и аз сипвам по 20-30 лв. през ден,за да си заредя магазините ми в центъра на София .Е,и?

50

Анонимен

преди 4 месеца

Политиците нарушават всички закони, а искат от народа да ги спазва??

49

(-_-)

преди 4 месеца

Ами всички тия болници, които горят всякакви био-отпадъци, пластмаси и прочие в крематориомите си? Това не е замърсяване, нали? Само в пирогов сигурно тонове месечно се горят.. Дано да бъркам, ама едва ли!

48

мак

преди 4 месеца

Скоро само д.татите и въобще политици по света и у нас ще имат право да карат коли, да пътуват със самолети за седЕнки, такива ми ти работи. Но споко, ес се стреми към 0 емисии и скоро ще забрани всякакви коминчета и лоши котли. Ще караме на вятър и слънце, когато ги има, де.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Да бе. И всички в тия печки горят пластмасови бутилки да се греят. Глупости!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно колко печки работят в този център, където има забрана за някои. коли? Все пак печките са големите замърсители. В този район има доста къщи с дворове и ако работят 1000 печки, това замърсява колкото 10 милиона автомобили.