11

Анонимен

преди 5 месеца

Властта е там, където е Боко. Ако е в правителството, парламенттът става "Гумен печат". Ако е в парламента, правителството става "Гумен печат"

10

Миле

преди 5 месеца

Предоставям факти от интернет , могат да бъдат проверени от всеки един от вас !1 България е отпуснала на Украйна помощ за 448 млн. лв. от началото на войната2 Приблизително 100 милиона лева ще струва изграждането на нова детска болница( стара няма ) Виждам нещо извратено в тази информация ...а вие ?

9

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Знаех,но съм забравил кога за пръв път на Симеон Сакскобурготски и Доган за оръв път започнаха с преливането на кръвчица от "случайно" умрели деца Българчета.

8

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

А , кога Депутатска Психиатрия? Начакахме се та недочакахме. Симотомите са очевидни! Всичкото no.макъ и турчин си напльока български имена лъжейки,че е българин.Това да отречеш произходът си османски и "придобиеш" ,макар му.р.гавелостта видна, некъв антиосмански уж тип си е симптом за каталясали мозъци.Препоръчвам интеньивно лечение в нова добре оборудвана психо-клиника.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Те старите болници не поддържат, пари за нови отпускат - клоуни, а лекарки от къде?

6

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Прости - тутки ! Чакайте, жриците на любовта това и чакат , повишаване на доходите си , чрез увеличаване на смъртността на децата и техните майки .

5

Анонимен

преди 5 месеца

Бай Тошо е построил децка болница на 17 етажа - само слагайте креватите :)))

4

Hi, тикволандци

преди 5 месеца

Прекръстете се на Тикволандия. Вдигнете паметник на Бойко и Пеевски и те да ви крадат доживот заедно с останалите американски слуги, докато си мислите, че са виновни руснаците, с които сме скъсали всички отношения и комунистите, от които изобщо няма в сегашното хилядолетие. Тиквииии, срам и позор сте за нашите деди

3

СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ..!

преди 5 месеца

КОПЕЙКИТЕ ДА СИ РЕВАТ....

2

Така

преди 5 месеца

Излизайте ваканция и да се не връщате повече!

1

Така

преди 5 месеца

Бандити. Крадци. Сглобкаджии.