10

Аз съм z

преди 4 месеца

Ще храним повече *** . Нормално , те ходят да гласуват под строй .

9

МАЙОРА

преди 4 месеца

Кой са тия балъци дето ще правят и раждат в България деца и ще ги гледат после с този мизерен ценоразпис който е актуален в момента като може всички да са ергени и ергенки и необвързващо и неангажиращо да си живуркат докато демографската криза и напиращите отвсякъде бежанци не направят така, че въпросните българин, българка, България ги има само в учебниците по история на хлапетиите след 50 години. Честито на печелившите!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Детските трябва да са за всяко дете в еднакъв размер без значение от доходите на родителите. Тези сегашни 50, 110 и 165 лева за всяко дете, може да се променят на 20, 50 и 70 лева и парите би трябвало да стигнат.

7

баба мара

преди 4 месеца

деца които не посещават детска градина и училище никаква детски така лище се борим с демографията до кога ще вършим всичко обратно за какво са ни тезинеобразовани които не могат да говорят и да пишат

6

Анонимен

преди 4 месеца

50лв за дете на месец. Че то за за сух вчерашен преоценен хляб не стига.

5

Зевс

преди 4 месеца

Помощите трябва да са само като данъчна отстъпка за работещите и осигуряващи се родители.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Детски надбавки само за пълнолетни майки,защото за непълнолетните и бабата получава.

3

Анонимен

преди 4 месеца

С тези мерки няма да спрат безобразията на шведите . Детските трябва да са по големи , но да са само до 2-ро дете (може би с някакво изключение за близнаци) ако имаш повече , явно си преценил че можеш да се справиш . И когато дете ражда дете - във всяка нормална страна секса с малолетна е престъпление ,предполагам и в България тр да има подобни закони , но както винаги - закони колкото искаш ,прилагането им - нула

2

Пиян залян

преди 4 месеца

Отново стимул за размножаването на иганите !

1

Анонимен

преди 4 месеца

Това е скандална кражба, вдига се минималната и осигурителния праг но това което се дава не мърда, да можеше и да го намалят?