37

Анонимен

преди 4 месеца

Забелявате ли вече как ни успокояват - "нямало да поскъпват" цените.....щото вече не са достатъчно високи! Вместо да спаднат на нормалните нива, щото вече няма никаква причина да толкова високи, те щели да си останат.... Джубрета ньедни!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да се реши законово, да се правят договори и цената на рентите да се фиксира . Сега това се решава края на годината .. според ситуацията-протести , Украйна , внос , износ , лоша година ... на ти тези стотинки.

35

Анонимен

преди 4 месеца

До 33 И какво да ги правиш тези земи ? Имаш 20 -30 дка и как си го представяш , отиваш купуваш Джон диър машини за няколко милиона или теглиш заем за тези 20 -30 дка ? Взимаш 2-3 хил и не се занимаваш , и се надяваш че годината ще е " абе става".

34

Анонимен

преди 4 месеца

Когаааа?

33

до 33

преди 4 месеца

Само да ви питам- кой ви кара да си давате земите?! Това винаги ми е било най-чудно. За някакви си жълти стотинки и 50 бутилки олио си подарявате земята, вместо ВИЕ Да кандидатствате по европроект (стоят неусвоени) и да печелите хиляди пъти повече...

32

ЖИРАФ

преди 4 месеца

АБЕ! Нали беше НАЙ АМА НАЙ-ГОРЕЩАТА ГОДИНА В ИСТОРИЯТА!!! Нали планетата стигнала "точката на кипене"!! ДА НЕ СА ПРАВИ КОНСПИРАТОРИТЕ ПАК! Че колкото по-топло и повече СО2, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА РАСТЕНИЯТА!!!! Да не ни лъжат и манипулират пак бе!!! Тия дето се събират с 1000 частни самолети да се "тревожат" за изкопаемите горива??

31

Анонимен

преди 4 месеца

А арендаторите сега раздадоха смешни ренти на хората ползвайки пропагандата за лоша година . Как не ги е срам !

30

Глупости!

преди 4 месеца

Спекулата в България е брутална,храните вече поскъпнаха многократно... И тоя ше/ме/т язди розово пони под дъгата и няма връзка с реалността!!!

29

Анонимен

преди 4 месеца

вижте постовете на копе=йката, той иска да ви растат цените! Както и лукойл ви цака с тия безбожни цени в момента! продава ви руския бо=кл=ук по- скъпо от сорт брент!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки ден в магазина цената е нагоре, а вие пишете друго ! Дикога ще се повишават цените на основни храни ?! Поне направете проверки, за да спрете спекулата на търговците !

27

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленчуците скочиха са над 14%, а плодовете са над 17% за една година. Този казвал, че не поскъпвали....

26

ПИТАЙТЕ АСЕН...

преди 4 месеца

ТОЙ ДРУГА ИГРА ИГРАЕ - ЗА ДА ВИ ИЗМЪКНЕ ПАРИТЕ ОТ ДЖОБА - ЦЕНИТЕ ПАК ЩЕ РАСТАТ, НЕ СЕ И СЪМНЯВАЙТЕ...

25

Анонимен

преди 4 месеца

Реколта има , ренти няма

24

до 11

преди 4 месеца

Абе защо така услужливо забравяш Идола си Тиквата. Той е сред главните архитекти на Сглобката. Заедно с Пеевски.

23

до 14

преди 4 месеца

Не, бе каза го Вожда ти - оня тлъстия крадливец и похотливец от Банкя. Нали той направи Сглобката, щото иначе Чичко Магнитски щеше да го вкара в затвора.

22

Анонимен

преди 4 месеца

95% от борсите на едро в България се държат от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те предизвикаха шоковото поскъпване, като ги изритахме от Кацата с мед. Това беше отмъщението им към българите.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Правителството, овладя инфлацията, която Тиквата и крадливите му спекуланти предизвикаха умишлено, след като паднаха от Власт. Всички помним как за 2 дни олиото стана 8 лв. Сега го има навсякде по 2.80 лв.

20

Травиатов

преди 4 месеца

Олиото спадна, доволен съм че го купувам за под 4лв. Даже имаше промоции за под 3.

19

Дръжки

преди 4 месеца

След тази сущава година реколтите са наистина рекордни, но рекордно ниски.

18

Чаталджиевски

преди 4 месеца

Търговците въртят номера. Без да има поскъпване от производителя, се опитват да надуват някои цени които им изглеждат по ниски. Аз обаче имам правило, особенно за нещата които купувам редовно - видя ли днес че цената е по-висока от вчера, спирам да го купувам, дори все още да е по изгодно от аналогични продукти. На мен заплатата не ми я вдигат всяка седмица, а един път годишно. И не я вдигат с 20-30%, а с 5-6%. Който успее да задържи цените ще спечели, другите ще дуат супата.