14

Лудия

преди 4 месеца

За бога хора не излизайте на магистралите може да станете инвалид или да загинете

13

Додо

преди 4 месеца

И да иска, човек няма как да кара със 100-120 км/ч! Проблемът на българската магистрала е, че има само 2 ленти! В лявата летят с над 150 км/ч джигитите с 2 пръста чело, светкат, свиркат, забиват се на една боя разстояние в предния автомобил и шофират супер рисково, както за тях, самите, така уви и за останалите. В дясната лента, освен стотици тирове с турски номера, карат и много български такива, повечето с издухани двигатели и липса на грайфер по гумите - карат с 50-60 км/ч по "магистралата"!

12

До 11

преди 4 месеца

И по възможност се оттегляш зад мантинелата именно заради такива хитряги, дето си карат в аварийната и могат да ти пометат спрялото возило.

11

Високи Скорости

преди 4 месеца

"Защо караш толкова бързо, за къде бързаме?" - "Бързаме за гробищата"

10

Анонимен

преди 4 месеца

Карайте леко. Без напрежение, пускайте да имате дистанция напред и когато може отстрани. По-добре да ви свирят невъзпитаните русофили с немски коли отзад, от колкото да ви свири Спешна Помощ към болницата. За никъде не бързате, карайте леко. С един приятел така се пробвахме, той вика карам 140-160 на магистралата, не съм падал. Аз карах със 120 и пристигнах точно 15 минути след него, 15 минути не са нищо. Ако си на писта - добре, но в реалния живот. Дори 30 минути по-бързо да стигнеш, Кво отва?

9

Нали казаха

преди 4 месеца

Нали казаха. Патрулния автомобил спрял да помагал на някакъв аварирал, когато някакъв друг аварирал СЕ ДВИЖИ В АВАРИЙНАТА ЛЕНТА (СТРОГО ЗАБРАНЕНО) и е тръгнал да изпреварва спрелите патрулка и аварирал, което е препречило пъта на камиона, който нямал друг избор освен да излезе в аварийната и да отнесе патрула. За това е СТРОГО ЗАБРАНЕНО да се кара в аварийната лента. Ако си в аварийната лента спираш и не мърдаш. Отиваш и поставяш триъгълника и чакаш. Учете го тоя правилник бе, мaмка му...

8

Анонимен

преди 4 месеца

Карайте внимателно и спазвайте ДИСТАНЦИЯ. Мене ако питате, даже спазвайте двойна дистанция. Изобщо няма никаква нужда да сте близо до останалите автомобили. Когато имаш дистанция, имаш и МЯСТО да избягаш - Ха-наляво, ха-надясно. И другото много важно нещо. Като видите някой да изпреварва срещу вас, гответе се за сблъсък и винаги започвайте да отбивате леко в банкета. Какви нещacтници съм виждал. Изпреварват камиони в завой без видимост. Това се прави редовно. Често им се разминава, но понякога..

7

А

преди 4 месеца

това магистрала ли беше

6

До 5

преди 4 месеца

Чукча не читател, чукча писател. Водача на автомобила е спрял, слязъл е от автомобила и е отишъл при служителите на реда става ясно от текста. Ама ти като не можеш да четеш и да осмисляш написаното си цвъкаш умотворенията както птичките цвъкат - само цапат

5

Анонимен

преди 4 месеца

"Водача спрял на магистралата да пита полицаите нещо_?????!!!! Е ТИР а зад него и той ли трябва веднага да спре? Пазаржиклиите се изпотрепаха. Мисли си , че всяко платно по което се движи е негови!

4

Анонимен

преди 4 месеца

В Белащица - турци ли са? Леката кола е катастрофирала преди тира, пак мисля, че без турци. Определено турски и румънски тиражии, а и водачите на леки коли през лятото пътуващи от западна Европа към родна Турция са опасност на пътя. Но в конкретния случай не виждам участието на чужди граждани в птп-то. Най-добре себе си да погледнем, после да са ни виновни останалите народи.

3

Анализатор

преди 4 месеца

Пуснете Турчина-не му Нарушавйте Гражданските Му Права че ще ви Съди.

2

реалист

преди 4 месеца

Тировете избиха повече българи от ковида

1

Анонимен

преди 4 месеца

турчин шофьор няма