384

Анонимен

преди 5 месеца

От първия ден на войната знаехме кой ще спечели, без никакво съмнение. И тя няма да свърши скоро -- може да бъде замразена за десет години и след това отново за нови територии от нацистчетата -- ха-ха, хи-хи! Но главната битка в света е за прекършване на долара -- тогава сащ няма да могат да организират военни конфликти по света както досега.

383

Анонимен

преди 5 месеца

Ако спечели Путин ,фашистите няма да ги има

382

Реалност

преди 5 месеца

Статии като тази ще се увеличават , а платените русофобчета ще намаляват все повече ... и все повече ... и все повече ... Вече се случва , но безмозъчните платени сорросоидчета ще го разберат последни, чак когато свършат жълтите стотинки на Козяк с които им плащат. До края на тази зима ще са останали не повече от двама - трима ентусиаста. Това е реалноста . Нема кинти - нема подкрепа за Окрайна.

381

баща ти

преди 5 месеца

До Анонимен Да ще я защитаваме и с какво , .... пак на Шипка ще хвърляме камъни , ....така ли ? Танковете дадохме на Македония , а които останаха нарязахме на скрап , ракетите нарязахме , самолетите защото са руски , не възтановихме ресурса им , БТРите и ПВО ракетите дадохме на Украйна , останаха ни само хартиените чертежи на 50 годишните супермодерни Ф16ски !

380

Bad Face

преди 5 месеца

Паника в Брюксел: Победата на Русия в СВО ще бъде началото на края на Европейския съюз. Проектът на Европейския съюз ще приключи, ако Русия победи в Украйна и боевете в ивицата Газа продължат, сигурен е Жозеп Борел. Ако позволим на Путин да победи в Украйна, европейският проект може да бъде безвъзвратно повреден. Нека запретнем ръкави, за да избегнем това, написа шефът на европейската дипломация на страницата си в социалната мрежа. Победата на Русия е неизбежна. Борел вероятно разбира това, въпреки обичайната си риторика, и отчасти подготвя общественото мнение за ситуация, в която светът ще

379

Анонимен

преди 5 месеца

Путин нападна Украйна а украинците се защитават,България ако нападат разбира се и ние ще защитаваме родината си.

378

Анонимен

преди 5 месеца

До Кукуверно си куку

377

цензуриран митинг

преди 5 месеца

Жената с инициали В. В. заяви, че е загубила сина си и като родител, надживял детето си, не желае още украинци и руснаци да преживеят това. Според нея огромна част от украинските семейства вече са загубили някого във войната или имат ранен.Според двамата, чужди сили се възползват от братоубийствената война, която няма никакъв смисъл и не може да доведе до нищо нито за украинците, нито за руснаците.

376

Анонимен

преди 5 месеца

Пред присъстващи журналисти интервюта дадоха и двама от демонстрантите - мъж и жена на видима възраст около 50-60, които пожелаха анонимност заради сигурността си. Те разказаха, че в Украйна ситуацията е все по-ужасна и нетърпима. Например, че през ден електричеството в много райони на страната, включително през зимата спира, а жертвите вероятно са стотици хиляди. Двойката разказа също така, че Въоръжените сили на Украйна извършват по особено болезнен и безкомпромисен начин мобилизацията, често без да връчват призовки, а направо прибирайки младежи от улиците и моловете.

375

Анонимен

преди 5 месеца

Ами нищо няма да ви стане, укрйна си е част от руския народ. Нито ви вземат Тексас нито Париж. Просто няма да може до отмъкнете една чост от руската теритария. Войната ще завърши справедливо.

374

малко факти

преди 5 месеца

Русия има хиперзвукови ракети НАТО не.Русия има ПВО подвижно (с 5 км час) НАТО не.Русия има свръхзвукови крилати ракети (калибър), НАТО не (томахавки -890км).Русия има активна и пасивна защита на танковете, НАТО няма.Русия има системи за дистанционно миниране (земеделие) НАТО не.Русия има системи за залпов огън с обемнодетонационни глави - т.нар. вакуумни, НАТО не.Русия има най-много ядрени бойни глави.ВСЕ ОЩЕ Ли си мислите, че НАТО с помощта си за Украйна може да спечели???

373

Анонимен

преди 5 месеца

Време е и ядреното оръжие да си каже думата.

372

Анонимен

преди 5 месеца

Че той победи ЕС и САЩ на украинска земя,не устанаха украинци ,много избяга на по ЕС и тук по морето с скъпите си коли и джипове ,а ПП ги хранят и поят ,сиромашките фашисти

371

Тире

преди 5 месеца

Владолф е пътник..година, две най-многоРазпадащо се болно тяло и зъл дух..Трумпутин няма да спечели изборите със сигурност. Колорадо отвори кутията на ПандораСега Върховния съд, ще не ще, ще трябва да реши дали Тръмпутин е над закона..!ако получи имунитет тогава ще е голям коз в ръцете на демократите на изборите..Ще е лошо за хората и за Нашата Демокрация, ако Тръмпутин влезе да лежи! Но е достатъчно да си плати за жертвите от 6-ти и да бъде анулиран от изборите..това ще е Джъстис

370

Анонимен

преди 5 месеца

Не е страшно дали Путин ще спечели или не. Нас това не ни интерсува, защото нищо не зависи от Путин в България. Страшно е, ако Байдън спечели

369

Куку

преди 5 месеца

Време е,обединеният Запад от един милиард души да се готви за свирепа война с поредният неграмотен кагебеец,както го направиха нашите братя от Украйна!

368

Hi, тикволандци

преди 5 месеца

Прекръстете се на Тикволандия. Вдигнете паметник на Бойко и Пеевски и те да ви крадат доживот заедно с останалите американски слуги, докато си мислите, че са виновни руснаците, с които сме скъсали всички отношения и комунистите, каквито не съществуват в сегашното хилядолетие. Тиквииии, срам и позор сте за нашите деди

367

Анонимен

преди 5 месеца

Как какво?Като приключат с украинските фашисти идват тук да почваме заедно българските такива.

366

Куку

преди 5 месеца

До Христо Христов Ако Рашка разчита на такива скъсани църв...и като теб,само хубави неща я чакат....като глад,разпад,гражданска война.Тежко е да живееш беден и болен!

365

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам дали Путин ще спечели, на америка загуби. В украйна няма имат бази, Тайван ще се присъедини към Китай , а балтийските републики ще се присъединят към РФ под формата на репарации, които Русия ще получи от ЕС. Честито!