31

Анонимен

преди 4 месеца

е как бе нали спряхте по бедните с колите 1 група да не се пречкат в центъра? а между другото не спряхте отпадъците за горене от цял свят?

30

Хахаха

преди 4 месеца

Чакай са. Кво влошаване?Нали спряхме дизелите до 2000-та година от центъра? Не е ли кристал въздуха?Между другото искам назначеното кметче с меките китки да дойде да носи 350 кила оборудване с градския транспорт. Не всички носим костюмчета.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Ако спрат отоплението с твърдо гориво, няма да има нужда да ни зоват.

28

Анонимен

преди 4 месеца

И при този кмет замърсяването на въздуха е над нормите, но "бял билет" няма!!!

27

gele

преди 4 месеца

ТИЯ ОТ ОБЩИНАТА ДА ПРАЯТ ВЕТЪР НА МЪГЛАТА. ХА ХА ХА

26

пример

преди 4 месеца

ами мис бони на тротинетката да го видим плюс кметчето

25

Анонимен

преди 4 месеца

В градският транспорт въздуха освен мръсен е и с висока степен на biohazard, не мерси а не ми докарахте метрото по бул. Бълария, ако беше Тато първо там щеше да има а не в работническите Младост и Люлин, айде бегайте че бързам!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Ами СО да са първи на трамвая !

23

Дейвид Айккъм робите

преди 4 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Столична община... И там няма почти никой, който е от София. Някакви неграмотни връзкари.. Поне щяха да знаят, че София се намира в КОТЛОВИНА! И е зима. Какво става с пушеците, праховите частици и т.н. при студено време и безветрие? Правилно. Студеният неподвижен въздух се сляга на повърхостта. Нищо не може да се направи. Освен да завали сняг или поне дъжд. Абсолютни лицемери от СО - дреме им на тях. Нали си имат служебни коли. И ваучери за гориво и паркинг. А нас кучета ни яли..

21

Дааам

преди 4 месеца

Нали забранихте бе центъра.Дишайте сега чист въздух.Толко е смешно като да се нас..е.ш и да си избършеш гащите без д-то.

20

Анонимен

преди 4 месеца

СО да не съветва.. а да си избере председател и да не дава акъл на хората как да пътуват.. както си искат така ще пътуват!

19

ФАКТИ

преди 4 месеца

А софийска община ще сподели ли как да оставя детето на училище което на 7 км от вкъщи и оттам да се върна на работа в 8 часа коята е на другият край без да закъснея като Метрото не ми върши работа а трябва да сменя 3 автобуса....шефчита дали ще го интересува защо си закъснял че СО казала без коли....без кола в София си за никъде особено с малко дете.Направете училищни автобуси и удобен транспорт и сами ще оставим колите, ДА но МНОГО КРАДЕТЕ....

18

Анонимен

преди 4 месеца

Казаха в Бусманци било най мръсня гнястаБусманци си е хубаво, ама сещате се там "има" най много коли и зарад туй бил най мръсния въздух там..днес сутринта.А за печки, гуми и други подобни няма и дума...

17

да дадат те пример

преди 4 месеца

Терзиев и сие като тръгнат с градския, ама всеки ден с градския, тогава да дават акъл. А, и всичко що е шведски незаконни колиби, да се бутнат и шведите да се разкарат, че горят всичко що са си набрали по кофи и сметища: гуми, пластмаси и секви други мизерии

16

Цирк

преди 4 месеца

И по стар обичай,когато ни кажат недейте,опасно е всички тръгнаха с колите си?!

15

До 10

преди 4 месеца

А така, газифицирай София. и почнете да пукате и хвърчите там.

14

Пипи

преди 4 месеца

K"во плачат от СО, нали забраниха старите коли в центъра? Значи там въздухът е чист?

13

ТОРЕНТЕ

преди 4 месеца

искам да видя новия кмет да се вози в градския транспорт

12

До 12

преди 4 месеца

Кого заблуждаваш? Депутатите на пп не слизат от черните си джипове. Видял ги бил в осмицата? Хайде не на нас тия. Дори ултразеления мис Бонева няколко пъти се оплаква как му източват горивото. При положение, че ни кара да се движим с велосипеди? Това са либералите. Ние на джиповете, за вас - велосипед и градски. Уж да е по-чист града, ама май за да им по-облекчен трафика?