126

Прожектор

преди 5 месеца

Путинският зелен чорап е активиран. да брани постсъветското авторитарно статукво. България не е авторитарна прокурорска или президентска държава, а демократична парламентарна.република !Това е и смисълът на настоящите Конституционни реформи.

125

Прожектор

преди 5 месеца

Путинският зелен чорап е активиран. да брани постсъветското статукво. България не е авторитарна прокурорска или президентска държава, а демократична парланентсрна.република !Това е и смисълът на настоящите Конституционни реформи.

124

Анонимен

преди 5 месеца

Рундьо и без да е двоен гражданин работи за друга държава на кой съд да се жалваме.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да я отхвърли.

122

Анонимен

преди 5 месеца

Тази конституция Боце Б.,Шиши Пеевски,Просто Киро така са я измислили, че всеки уважаващ се юрист Конституционно право ще я изхвърли през прозореца. Предишната конституция фиксираше отделни законодателна и изпълнителна власт и не даваше право едната власт да се меси в работата на другата.Посочените г-да дават неограничени права на депутатите, включително това непрекъснато да бъдат на пост в НС, и дори когато тяхното правителство падне заради некадърност, те да назначават служебния кабинет?

121

Анонимен

преди 5 месеца

Основание за отпадането на поправката за двойно гражданство е в чл. 76 на КТБ,текста на депутатската клетва. "Във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа". Това е ясно ,че не може да стане, доколкото хипотетичния депутат с двойно гражданство ще има задължения и към другата държава. Граждански,военни,мобилизационни, все НЯКАКВИ които неизбежно правят клетвата му невъзможна за изпълнение. Тоест не може да се изпълни конституционното задължение да се закълне и встъпи в длъжност.

120

боби

преди 5 месеца

До К.С ... Сещаш се , другия път , ...добре че ти плащат и ти казват какво да пишеш !

119

К.С.

преди 5 месеца

"... Българите ще плащат..." - Явно нашия Президент вече не е от нас. А беше, но вече сам казва, че Не е . Ооо, май се сещам от кои е, нали си ги подкрепя.

118

Анонимен

преди 5 месеца

Президента бил против двойното гражданство. И аз съм против, но кой назначи министър с двойно гражданство

117

Анонимен

преди 5 месеца

Радев ако наистина милее за България, първо да наложи вето, а после да не подписва указа за обнародване на този пасквил, наречен промени в Конституцията. Отделно да сезира Конституционния.

116

Така

преди 5 месеца

Сглобчеста Конституция.

115

Така

преди 5 месеца

Да живее Сглобката!

114

Така

преди 5 месеца

То пък един Конституционен съд... Всички са се продали. Само да видите какви решения вземат.

113

Така

преди 5 месеца

Да сезира, да не сезира, Сглобката е осигурила мнозинство от Нашите.

112

2в1

преди 5 месеца

Президент-резидент!

111

СМЕХ...

преди 5 месеца

СЪС или БЕЗ Конституция , българите си живеем чудесно!САМО НА КОМУ, НЕТАТА ИМ Е МЪКА.....!

110

БРАВО ...

преди 5 месеца

и какво от това...??!

109

Анонимен

преди 5 месеца

Иска да каже пп че някой е живял 40 г в друга държава и за 1 .8 месеца може да стане министър ,а га си предателите толкова ли няма свестни българи да стават министри а чужденец може ,е гаси предателите ,това го няма никаде

108

!!!

преди 5 месеца

Твой дълг, селяндурино от Славяново и лакей на чудовището в Кремъл е да се изметеш колкото е възможно по-скоро от Президенството! Защото си срам и позор за България!Понял?!

107

ген. ЧОРАПЕСКУ

преди 5 месеца

Генерал Чорапа е БЕСЕН, че евроатлантите *** удариха през крадливите лапи