28

Анонимен

преди 4 месеца

Защо от държавата? Защо не изтеглят заем от търговски банки или не се финансират от финансовите пазари? Нали сме на дефицит, 3%, що за нахалство?

27

Христо Христов

преди 4 месеца

Нещо като Лукановите бизнесмени, дето теглиха заеми да купят заводи, а после върнаха заемите в 1000 към 1 заради инфлацията. Всъщност - хората масово гласуваха за такива европейски решения. Факт.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя е на 1 месец,и взе да търси милионите

25

Анонимен

преди 4 месеца

Вдигнете данъците за баровците от Бояна, Драгалевци и тнт. Къщите им за по няколко милиона, а плащат по 1000 лева данък. Това го няма никъде по света. Така ще има и за канализация на тези райони.

24

Хикса.

преди 4 месеца

Васко твоите 5млн. де ги даде за кампанията,нали си ги сложи към сметката.Да не те мисля,баце....

23

IQ 3.14

преди 4 месеца

шоплъка от тарикатлък остаиха 150 000 гастарбайтери да им изберат кмет. щот шумкарката била такава, хекимян бил незнамкъвси айде сега да ви е честито. общината като потъне в заеми и обяви банкрут, първо ще спре сметоизвозването.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Управление на кредит........

21

Анонимен

преди 4 месеца

То да тегля кредити и аз мога. Значи ставам за кмет на София

20

Провинцията

преди 4 месеца

Слушай, "мъжки", България не е София, а и София не е държавата!!! Стига сме ви хрантуткали, Бг и държавата може без София и без Софийска област ама вие не можете без нас! К... на вас, а не 23 Милиона!!!!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Хайдеее,почна се!

18

Нещастник!

преди 4 месеца

Днес е назначил за зам.-кмет по финанси и здравеопазване собственикът на ПФК Локомотив и на ЕООД, официален представител на чуждестранни фирми, като Малиция!И това ако не е конфликт на интереси!? Наглеци! Да, тези от ПП-ДБ-СС са нагли същества, газещи законите, защото си мислят, че са над тях като представители на червената номенклатура от ДС крилото!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Пак измами . Стартъпов мошеник . Първо ги събери от неплатените сметки за парно на софиянци и после ги харчи . Ами ,,културата,, ??? Пари колкото искаш няма го оня с резачката от Аржентина да ги изреже тия с културата .

16

Анонимен

преди 4 месеца

Нали Терзиев беше десен и либертарианец? Не искаше държава и държавни и общински предприятия. Има баки за заеми, да взема и да стане грант с милиардите си. Ако е сигурен в себе си, ще отпусне пари от неговите милиарди и ще ги върне с лихва. Само лъжат простия софийски народец, че са десни. Целта им е да крадат от държавата, защото е по-лесно. Да преливат от държавата в частните си Обръчи от фирми, което наричат "дясна политика".

15

Дет то Америка

преди 4 месеца

Да иска от господарите си от ДПС .Пеевски има пари

14

Анонимен

преди 4 месеца

А нещата, които обеща като приоритет: детски градини, без трошки по тротарите на кварталите, зелени пространства.... нещо веднага забравихме.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Господин Кмет, ти си направил стотици милиони с първоначална инвестиция от кървави комунистически пари. Нека сега върнете дължимото на народа и плати за каквото си обещал от личния си джоб. Все пак нали си успешен предприемач, освен, че управляваш имаш и мнооого пари. Или кандидатурата ти са били просто голи обещания

12

Анонимен

преди 4 месеца

СОФИЯ СПАСЕНА, СОФИЯ СПАСЕНА! ЕДНОРОЗИТЕ СМАЧКАХА ГЕЙГОВЕДАТА

11

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименЩЕ СЪБЕРЕ ГЕЙ БИЛЕТИ ОТ ГЕЙРБ ПРАЙДА.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Аз като виках,че ще си мечтаем за Фандъкова повечето минуси ми слагаха,ей го тоя още недошЪл и заем ще взимал,оня па до него Бориса Бонева не може да изчисти нападалите клони 1 месец вече,ама и той все по Фандъкова плюеше.Абе мааани бегай баце 6млн. българи не мое се опрайм 30г. ама иначе сме мнооого кадърни.

9

Зозо

преди 4 месеца

Пари нема, действайте!!!