21

Анонимен

преди 4 месеца

Сегашните политици,не мислят за българския народ ,а за Украйна ЕС ,сащ,там е разрешено брака мъж с мъж и жена с жена ,евроатлантически ценности )

20

Toni Ivanov

преди 4 месеца

Това е подигравка с целия български народ,но щом още ги търпи,това му се пада. Мафията си направи мафиотско подобие на конституция. С нея ще покажем,че щом сами сме неспособни да се управляваме,ще идват чужденци с двойно гражданство да ни управляват.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Тридесет години Яваш, яваш. Тупане на топката, имитация ,че сме европейци . С объркано правосъдие , корупция от всякъде. Е настана време за бързане. На ЕС и омръзна да ни чака.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя ухилен мазник, който незаконно подари хиляди декари български земи и гори на мадридския лъжец и комарджия от кога се е загрижил за България??? А, забравих, че мадридския е агентура на КГБ и за пари е готов да подкрепя убийствата, изнасилванията и терора, който налагат блатниците. Дано скоро и на двамата им приседнат крадените пари, земи, гори и имоти!

17

VladTepes

преди 4 месеца

Още по-голям порок е промяната на конституцията от неуки юрист-милиционери с висше милиционерско образование вместо нормално право. Авторите и поне бяха подготвени и грамотни юристи.

16

мислител

преди 4 месеца

Фактът е, че нашата конституция не може да се бори добре нито с мафията, нито със огромните цени, нито със безкрайните служебни правителства. С нейна помощ комунистите останаха на власт може би и до днес. Скоро пак убиха някого, и познайте дали някой от поръчителите ще бъде открит. Нова Конституция може би е изход.

15

1111

преди 4 месеца

Докарахме се до там , щото алчни безродни шарлатани да огъват и кривят закони и конституция до нивото на уродливостта , узаконявайки беззаконието , а реакция и критика да идва единствено от алчни , безродни , петоколонни путлеро-рашисти , чиято философия е тотална загуба на суверенитет , приемайки формата на 16-та република в ужасяващо човеконенавистна диктатура.

14

анонимен

преди 4 месеца

България няма нужда от нова Конституция, ама Киро ко-ча има, Пеевски има и Боко има! Ама щом си траем и не излизаме да ги ИЗМЕТЕМ от НС, ще трябва да търпим!

13

Главчо

преди 4 месеца

То и ти и НДСВ сте пороци ама ви има.

12

Име

преди 4 месеца

Колкото и да не понасям този човечец, в случая е прав. Но една лустрация би му "взела" главата *** на него!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Фашисткото мишоче излезе да цвърчи..

10

j

преди 4 месеца

До sd тез песни любвни за западното оръжие, е крайно време да ги забравите.... Стана ясно, че западното оръжие, не е нито панацея, нито е по-добро от руското. Видно е от толкова много източници в нетя, че дори е крайно неефективно в украинските бойни условия.... Иначе, мечтите са безплатни :) :) :)

9

До този

преди 4 месеца

Президента реално няма никаква власт.Парламента е този който стопира всичките му напъни !.....Това не му пречеше да вдигне юмрук в деня в който ни приеха в чакалнята на еврозоната и да посее хаоса който вече три години се шири в страната .Избра ги ,помогна им да влязат във власта ,а после ги нарече шарлатани.

8

Анонимен

преди 4 месеца

До sdУкраинската армия търси 500 000 войници.Не чакай!

7

hh88

преди 4 месеца

Тъжното е, че е много ниско интелектуалното ниво на юристите, които променят конституцията. Никой от тях няма и един работен ден в реалната правосъдна система. Завършил ЮЗУ или НБУ и хоп - депутат и коституционалист. А най-големият контитуционалист - Дилянчо. Срам!!! В САЩ например промяна в конституцията е процес, който продължава две години. Има истински обсъждания със съдии, университетски преподаватели....

6

Този

преди 4 месеца

...още не е разбрал, защо трябвало да ограничаваме правомощията на Президента? Ами защото Радев се гавреше с нея през всичкото си управление! Да гази Конституцията му беше хоби през ден! От първият ден се накара на НС като селски пъдар, заявявайки им ,че имали една седмица ? После цял преврат се напъна да ни спретне,с размаханият юмрук! Услади му се да назначава и управлява,а отговорност... никаква!

5

Анонимен

преди 4 месеца

До sd Бегом в Киев!

4

Ама как

преди 4 месеца

той не е ли царски човек!?Либерал!

3

размисли

преди 4 месеца

Кирчо да ви е проблема.А какво правим със Стани шеф,руското чедо?Не го ли допуснахте на власт?!!То и внучката на Людмила Живкова завърши в сащ и работи в Англия.Ще я ллишаваме ли от право,както и американчето Рафаел на Нинова? Те са с двойно гражданство и кво от това.Да не говорим за щерката на Байко,която изкара детството си в сащ,но се върна заради келепиря....

2

Обективен

преди 4 месеца

Прав си,професоре ,да промениш Конституцията на една държава само за да може ( в случая Кокорчо и Простото ) да стане премиер е най-прoстата прoстoтия.