16

Анонимен

преди 4 месеца

Бая изтормозиха хората,малко им е,защо не са ги подкарали и по райони?Да се махат,унищожиха малкия бизнес с нагласените търгове!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Е започва се ,че сложите нашите хора за да може да се краде

14

Анонимен

преди 4 месеца

Малко Калинки са махнали. Некадърните Калинки на ГЕРБ са на всички ръководни места в администрацията на общината.

13

Професионалисти наз.

преди 4 месеца

Професионалисти назначил, а !? Ако и другите са кото този по финанси и здравеопазване, горко ни! Господи, смили се на хората,имащи нещастието да живеят в София!

12

Да ви кажа!

преди 4 месеца

За зам.-кмет по финанси и здравеопазване е назначил собственикът на ПФК Локомотив, бивш футболист и собственик на фирма оторизирана да представлява чуждестранни фирми в България!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Много са за смяна там. Не казвам дали конкретно тези, но много са за смяна.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Гербавите калинки трябва да бъдат изчистини от Софийската община.

9

СТАР

преди 4 месеца

Чистките са си отколешен приом на родителите на Терзиев. Те още от,, онази дата"започнаха с чистките ...Първата работа на всеки овластен *** е да разчисти можещите .

8

Терзийка

преди 4 месеца

Момче, а СОС, как го виждаш, бая затъваш още преди да си почнал отворко. Почнахте да губите бая парички по програмите, защото не можете да гласувате решение. Хубаво сменяш, ама пак да храним някой, а реално работата? Не се тревожи, ще те видим след 1 година, накрая да не търсим учителката!?

7

Чистки

преди 4 месеца

Малко е в общината в пълно с хора и фирми на ГЕРБ който саботират новият кмет.

6

Браво

преди 4 месеца

Най-после добри новини! Тези в общината се бяха окопали на местата си като кралската динсстия на Тюдорите и 10 години няма мърдане, те така с г-жа Минчева. Може и от повече да е, но със сигурност си спомням, че и преди 10 г. все тя беше.

5

Анонимен

преди 4 месеца

петима уволнени наведнъж, но чистка няма. Вярвайте на Васко

4

хе хе хе

преди 4 месеца

Васко започна да се вихри. Разбра, че скоро няма да има действащ общински съвет и реши да блокира и общинската администрация. А клоните няма кой да ги извози:)

3

Майора

преди 4 месеца

Може ли да се вярва на наследници на ДС ? Та те както и предците им да винаги прави и правят каквото ди искат! В България не се гледа дали си спец в дадена облат , трябва да си от партията която е на власт!

2

Анонимен

преди 4 месеца

"Ден след като беше избран за кмет на София, Васил Терзиев обяви, че чистка в общината няма да има." - Те и така радедите му казваха на хората, когато идваха от Съветският съюз. Не се сърпотивлявайте, не бягайте, нямя да има гонения ...

1

Анонимен

преди 4 месеца

Е размислил е чиляка, така са политиците, вчера какво са казали е различно от това което правят днес! Ако беше обикновен човек щеше да мине за лъжец, ама в тоя случай му се вика политика.