7

Pen

преди 9 месеца

Oo Михаелче Лазарова , бях те забравил вече !

6

Анонимен

преди 9 месеца

С дъсчицата сме разведени но я кова почти всеки ден. Като каже нещо що зяпам всичко между 18 и 81 години й викам че мъжете и дендърите не ги зяпам, да не се тревожи. Освен това верно работя на лозето, а не слагам рога на бившата, ревнува ме яко. Верно хубав съм но дъсчицата прекалява понякога.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Много ли е зле ако с дъсчицата правим всичко от 1 до 5 само писма не си пишем? Какво като гледам жените, обръщам се след тях дори кога видяното отпред не ми е харесало. Дъсчицата ревнува от лозето дори, мисли си че ходя с някоя.

4

Токсичните поведения

преди 9 месеца

Когато двамата заедно са отишли някъде или докато вървят по улицата, той се заглежда с коцкарски поглед след всяка хубава жена, която минава покрай него и дори не крие това. Неговата съпруга или приятелка пък не пропуска случай да подхване флирт с всеки мъж, който й обърне поне малко внимание.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Неоснователната ревност е същинска инквизиция за човек, който не изневерява, но партньорът/партньорката му ревнува като за световно.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Приятни сънища!

1

Имаше един такъв

преди 9 месеца

възрастен джентълмен, потомствен гражданин с възпитание от старата школа. Съдбата му беше отредила съпруга от село, нервна, ината и заядлива. Не знам как са се харесали и как са се взели навремето, още в средата на 20-и век. За него съседите казваха, че когато жена му се разбеснявала до крайна степен докато той се опитва да й обясни нещо, виждайки, че не може да я надвика, човекът просто излизал от вкъщи, по-късно се прибирал, пишел на бележки каквото иска да й каже и й ги оставял на масата.