20

ДАВАЙ

преди 4 месеца

НАПРЕЗ-ВЯРВАМЕ ТИ

19

ББ

преди 4 месеца

Слава ...на путин??ше го предпочета пред измамите на "свободният"Свят...ограбващ Народите и отнемащ им Свободата!!!...ДА ОСТАВИШ нАРОДА СИ ГЛАДЕН....Е ПОРНО ПО вАСИЛЕВ НА бАЙДЪН И ес!!!НЕЧОВЕШКО!!!

18

ББ

преди 4 месеца

пЕеивски предаде българските турци...предимно ЗП,човека се бори да му свалят магнитски и живота на хората повярвали на дОган...няма стойност...роби из европата...без дом...децата им сираци със живи родители...важното е финансиста на доган да е...ок...ПП-ДБ...убивате България заслепени от властта...храната е новото оръжие на путин след газа...ПП-ДБ---не обслужвайте путин,дайте пари за да има производители...а не вносители...като вас...ПП-ДБ,или ще е Ада!!!

17

ББ

преди 4 месеца

Ако този ще се грижи за Народа ни бОГ ДА ПАЗИ бЪЛГАРИЯ,те закопават производителите на храната на Народа ни...цял свят субсидира и подпомага...те хвърлят нашите хранещи ни в Ада...това е слугинаж и предателство...подкрепете със всичко възможно животновъдите и ЗП...гРоб и дУпесето ги предадоха последното гласуване...а ги използват от десетилетия...има Бог!!!

16

Божееее

преди 4 месеца

Отказа на ЗП 422 мил...???ще откажете ли българите от хранене,"случайно"ли гРоб и дпс се въздържаха?ами не..насаждат ви..вече има недостиг на месо!гРоб-дпс ви правят за две стотинки..Народа ни огладнял ще ви презре..вече ви презираме,заради глупостите които творите!!!дайте пари за образование и производители на храни..или и вие сте...нечий роби???Време е за Революция Свободни човешки..превръщат ни в...роби..отново!нямат 450..за произвеждащите храната на децата ни??уау...кога ще отворите Белене??

15

Анонимен

преди 5 месеца

За всички от ПП и дб ,ДПС съда като се произнесе спряха да лужати говорят за паметника 140

14

Milen

преди 5 месеца

Пак глупости говори тоя образ.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Я глей, човека от яденето на сух леб кво гушле си е отгледал...ми той беден чиляка, няма с кво да си купи пържоле за Коледа...да напрайм фондация че да му сберем малко финансови помощи на момчето...и без туй набута държавата с милиарди заеми.

12

браво

преди 5 месеца

взимай и не връщащай учи се от гърците, но прави като тях ,и хората да са доволни

11

Обективен

преди 5 месеца

Tоя верно лъже като Хасен от Столипиново - до оня ден твърдеше,че нема пари ,затова пенсионерите да пият студена вода за Коледа,сега пък има пари в излишък.

10

Анонимен

преди 5 месеца

На тоя гушата му се учетвори откакто влезе в политиката. Интересно съвпадение!

9

Зозо

преди 5 месеца

Асанчо миналия месец тегли 11 милиарда заем, а за 2024г. си е писал още едни 17 милиарда. Ай сиктир!!!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да предадем Украйна. Защо не послушах Киро кат каза всеки по една заплата да прати. Сега сме поели 27 млрд. Долара дълг и всичко е за моя - наша сметка

7

Анонимен

преди 5 месеца

Кинти има за мафиотите в политиката.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Тогава защо външния дълг от 20 млрд скача на 70млрд, щом има кинти?

5

Анонимен

преди 5 месеца

Да най-големия им дефицит е в подкрепата на сгобката

4

Анонимен

преди 5 месеца

Догодина е заложил огромен растеж а идва рецесия, голям шут!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Много добър финансист.

2

ШАРЛАТАНИТЕ

преди 5 месеца

........приказки за невежи наивници и маргинали.

1

Зозо

преди 5 месеца

Хахахааааа. Лудия Асан кога си събере приходите от новия "бюджет", отивам пред парламента и си го режа в дъно!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))