15

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС вече са опасни за държавността. ------------ това по някоя руска ТВ ли го чу?

14

Колев

преди 4 месеца

Ако сме Презедентска Република, ДПС никога няма да са във властта, защото никога няма да имат Президент. А сега с промените в Конституцията си гарантиран да са винаги във властта за да могат да крадат. Всички около тях бетонираха ДПС да са във властта и да извиват ръцете на другите партии! Троянския кон! Президента се сменя на 5години, а ДПС управляват 30 години....

13

Димитър

преди 4 месеца

Тази нощ Корнела, Копейката, Славуцата и Радев няма да могат да заспят. Днес евроатлантическото мнозинство ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС показаха мястото на руските ***, направо ги направиха на салата. България никога няма да стане руска губерния.

12

ъ

преди 4 месеца

А масовият българин даже не е разбрал за промените. Когато разбере ще изпсува, че са му сложили за премиер някой Реджеп, ще се обърне на другата страна и ще продължи да спи. Наистина не е трябвало да ни освобождават. На роба по съзнание и да го освободиш, и да му дадеш територия, все тая. Той си остава роб. Няма какво да се сърдим на политиците си, те са същите като останалите българи.

11

Анонимен

преди 4 месеца

не е гневна, а направо е оправена опозицията хахахаа. отзат!

10

Анонимен

преди 4 месеца

С това име Корнелия което са и дали майка и и баща и е ясно че не са обичали много паметника на Съветската армия.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До 8 И кой е управлявал казват ти ИТН и Възраждане,а показват Нинова

8

Анонимен

преди 4 месеца

До Германец.Да всеки които иска да не го занимават с Украйна е видиш ли слуга на Кремъл

7

Анонимен

преди 4 месеца

Ами трябва ,щото така Киро може да е депутат,а правителство ,ако подаде оставка ще си назначи служебен кабинет,а тия дето са против това правителство е все тая ,какво мислят

6

Анонимен

преди 4 месеца

Е, доживях тези които комфортно управляваха довчера (комфортно с престъпната си власт?), днес да са гневни. Значи се чувствстват застрашени в статуквото си от промените. нека!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Гали коремчето, да мине гнева.

4

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Нинова когато управляваше беше добре сега друго приказваш

3

Алена

преди 4 месеца

Браво на независимите Български депутати гласували днес! Следващата стъпка трябва да е да се осигури място от парламентарната квота в Конституционният съд на видните конституционалисти и титани на юридическата мисъл г-н Христо Иванов и г-жа Надежда Йорданова. г-н Пеевски го пропускам, защото той е човек на бързите действия и за него тава място не би било подходящо. Последната година той се доказа, като защитник на народа и интересите но страната и премиерски пост би бил много по удачен да него.

2

Анонимен

преди 4 месеца

ками а прочети я тая Конституция най на края!!! за да са ФАКТ промените трябва да минат през Държавен Вестник!!!!!!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС вече са опасни за държавността.