86

Така е ..

преди 5 месеца

До Анонимен 78 Ти си най прав , приятелю.

85

да помисли

преди 5 месеца

Той и Де Пардю се опитваше да се скрие в русия но не успя. Трудно се издържа в дивотията.

84

МЪСК

преди 5 месеца

Американският милиардер Елон Мъск заяви в предаване в социалната си мрежа Х, че иска да получи руски паспорт в бъдеще. За руския президент Владимир Путин бизнесменът каза, че е "добър човек". !!!

83

Анонимен

преди 5 месеца

До АнаЛЛизатор имаш много приятели нали? или "партнери"?

82

Анализатор

преди 5 месеца

Горкия Роджър.Човек с пропаднала кариера и самотник без приятели.

81

да ама не

преди 5 месеца

ако не дойде Роджер ще дойде Тръмп той отдавна мечтае да си живее в Расия

80

Анонимен

преди 5 месеца

Роджър Уотърс е като Ман. Сити - като те финансират араби и рашки , каква друга песен да пееш...

79

Анонимен

преди 5 месеца

До не съм Копейка 86.. Кажи на бедната ми фантазия-от многото нагушване в Сибир ли, сега се препитаваш по пенсионерските форуми? Направо невероятно за "руски милионер"

78

***

преди 5 месеца

ko4инa

77

Ще иде бе!

преди 5 месеца

Ще иде да живее в Русия, ама кога цъфнат налъмите! Той и такива популисти като него са много силни на думи и са "разбирачи" от класа...до като не го настъпиш по мазола.Та нали цялата му кариера, звукозаписни компании, семейство, приятели, бит всичко е от Запада и западен тип.Той просто няма как да се впише в една руска среда и го разбира много добре.Но нали трябва да си поизлъска позагубения имидж!

76

Анонимен

преди 5 месеца

Типичен русофил, който по никакъв начин не би искал да живее в този "рай", наричан от някои руски свят! Сигурно знае как в в Москва угасна неговият сънародник, великият и ужасно заблуден шпионин Ким Филби! В руският свят единственото спасение е водката, но и тя държи човека изключен за няколко часа, а след опиянението отново го нагазва ужасната действителност на тюрмата на народите!

75

не съм копейка

преди 5 месеца

До до 83 Бон от 10,000 рубли съм!:)))Хабаровск ми беше база!Обикалях Сибир защото съм геолог!За 5 години се нагуших предостатъчно,и се прибрах тук!Бедна ти е фантазията какви пари изкарах!Други въпроси?

74

до 83

преди 5 месеца

Защо не си остана в Хабаровск, рай на земята? Kажи бе, кoпейка?

73

Анонимен

преди 5 месеца

Българите в пPozzия са милиони ако смятаме тези в съветските републиките асимилирали остатъците от Волжко-Камска България... Иначе по данни на външно министерство българите са 800 и малко. Русoсифилистицитe имат навика да бягат на запад, не на изток!

72

800!?

преди 5 месеца

До Анонимен 69 Българите в Русия са над 300,000 бе,хапльо!Само в Хабаровск са над 1,500!Там съм живял!

71

Спортист

преди 5 месеца

И други са се опитвали да живеят в Русия или Турция но.....не са издържали на различията между ост. цивилизован свят и тези държави. Порядките са ...мани, мани..

70

Анонимен

преди 5 месеца

Роджър Уотърс е голям музикант, но по манталитет никога не се е различавал от един средностатистичен български русофил.

69

Анонимен

преди 5 месеца

На запад е пълно с леви полуинтелегенти готови да се продадат на Путин.

68

Анонимен

преди 5 месеца

А какво стана с Депардйо и Стивън Сегал? Живеят ли в Русия или отдавна избягаха с руските си паспорти и с Путин в сърцето от там. Май всеки грабва кеша от Путин за снимката с руския паспорт и бяга от там като дявол от тамян.

67

Българин

преди 5 месеца

Само да не му връчат призовка за фронта, щот ша напълни гащите... Едно е да плюеш запада и евреите, друго е да си гражданин в любимите Русия и Иран