221

Анонимен

преди 5 месеца

Путин нападна Украйна а украинците се защитават,България ако нападат разбира се и ние ще защитаваме родината си.

220

Ваш приятел

преди 5 месеца

52 или 62 държави и то най-силните в света както сами признават подаряват най-модерните оръжия на Украйна. Две години 62 държави не могат да направят нито офанзива нито "контраофанзива" Що правим бре. Че некой може ли да повярва на глупостите които говорят, че "жертвата" която хранят всеки ден с илюзии ще победи "агресора" Хеиииииийййййййййййййййй Опомнете се. Що млади хора загиват. Спрете иначе агресора ще ви смаже един ден всички на куп.

219

Анонимен

преди 5 месеца

Жената с инициали В. В. заяви, че е загубила сина си и като родител, надживял детето си, не желае още украинци и руснаци да преживеят това. Според нея огромна част от украинските семейства вече са загубили някого във войната или имат ранен.Според двамата, чужди сили се възползват от братоубийствената война, която няма никакъв смисъл и не може да доведе до нищо нито за украинците, нито за руснаците.

218

хахах

преди 5 месеца

шойги сам се издава колко са им загубите 500к жива сила и хиляди танкове и друга техника

217

Анонимен

преди 5 месеца

Вярва,ли си

216

Анонимен

преди 5 месеца

Половин милион крепостни само тази година се записали за 2 бона заплата срещу живота си.Оскотял блатен планктон.

215

Руската армия

преди 5 месеца

Ред буряти,два чечени,три реда пандизчии.Главнокомандващ монгол.

214

Весел Патиланец

преди 5 месеца

Ще, ще, ще, загуби, загуби загуби - абе те не Асвобождаваха ли тези региони? Какви загуби, какви войници с боен опит?Няма снакции, няма денги - териториите са 1/5 на обявените, понеже държат много малка част от тях!За вътрешна употреба в чукотка става - те така или иначе вече говорят китайски!

213

wqer

преди 5 месеца

Никой не е казвал че войната ще е 3 дена ! Дай поне един пример, където Путин или някой от командния състав го казва !!!! Подобно нещо беше казано от блогер забележи :)

212

Отговор

преди 5 месеца

До Poutine 229 Три дневната военна операция се превърна в две годишна из-ла-га-ция. И въздушно космическите сили не помогнаха.И тази пр-и-мит-ивн-а нация имат претенции да заемат мястото на САЩ ката световен хегемон.

211

Разбрахме

преди 5 месеца

За загубите на Украинската армия. А загубите на Руската армия? Или тя няма загуби другарю Шойгу? на такъв цирк могат да повярват само най-отявлените ***!

210

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ме скъса. Украйна имаше 121 самолета преди войната, но те са свалили 553. Сигурно броят и техните паднали

209

Жирик

преди 5 месеца

Каза ОСВОБОДИ ,а не превзели.Краварска подлого като дойдат фесовете пак ще гледаш с насълзени очи и пръсната дюза и ще молиш за помощ.

208

Христо Христов

преди 5 месеца

Баси... Говори като европейски комисар. Успехи, успехи, успехи... А гащите съдрани.

207

Анонимен

преди 5 месеца

Тцъ тцъ тцъ радващите се на "русифилски вой" пак са се разврещели неистово както всеки ден. Да се чудиш защо така са неспокойни въпреки демократичните победи.

206

Анонимен

преди 5 месеца

Горбачов им даде свобода, но те не знаеха какво да правят с нея. Роба си е роб до гроб. Да ви е честит президента Владимир Важайнин.

205

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не се сгънаха малко докато дойде някой нов Елцин? Щяха да спасят към 1 млн човека! Украинските политици не можаха да приемат че трябва да си ходят!

204

Poutine

преди 5 месеца

А какво става със "специалната 3-дневна операция" ?

203

Анонимен

преди 5 месеца

Еленовъдът е изтрещял нацяло... То цялото НАТО няма толкова оръжие което той твърди, че са унищожили в Украйна... Ха-ха-ха! Типичен, патологичен лъжец...

202

Абе той

преди 5 месеца

Хитлер пък беше превзел многократно повече !