8

Анонимен

преди 4 месеца

Този министър отново не знае какво приказва. Щом увеличението е със задна дата, то и трудовия договор трябва да е бил в сила при тази задна дата. С други думи над 4000 учители незаконно са лишени от парите за това повишение.

7

Машалла

преди 4 месеца

Тежка работа. Половин година на половин работен ден и 2 бона заплата.

6

Християнска Държава

преди 4 месеца

Нали за поповете има. Много важно, че за учителите няма и така само отрeпки искат да стават учители, вместо хора които могат да научат децата и да ги възпитат добре.

5

Патриот

преди 4 месеца

93 процента от учителите са непродуктивни , некачествени , увреждащи за винаги своите ученици , които пък ще са бъдещето на България . Родителите на учениците трябва да работят и за заплатите на тези учители и от първи клас до дванадесети , да намират време в къщи да учат децата си и да плащат за частни уроци на същите . Цялата учебна система е унищожителна за народа и държавата ни .

4

Токмаков

преди 4 месеца

Честито на печелившите. Ама и пенсионерите останаха с мизерните 530 лева. Весела Коледа.

3

Гъчо

преди 4 месеца

Тоя министър като го видя и все се сещам за филма "Мълчанието на агнетата".

2

Увеличение за Какво?

преди 4 месеца

Години наред им увеличаваха заплатите без да са показали резултати. На кого от нас увеличават парите с 15-20% само за да стоим? Вижда се, че системата не работи и в нея в пълно с хора, които стоят за заплатата и за тримесечната лятна. С увеличаване на заплати само мотивирахте такива да кретат. Замразяване на заплатите до показването на резултати. Системата следва да се промени основно. Да не учат до 7-ми клас неща наизуст, без да мислят. Който иска да си тръгва, да заминава. Да видим къде.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Голям праз....и без това не учат на нищо децата