15

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Руските плъхове започнаха да ги хващат, скоро и тука.

14

българин

преди 6 месеца

крайно време е да се изгонят всички с руски паспорти от България и ЕС... Не искам утре да имаме руска народна република на българска територия. а и за тези с руските паспорти стига са се мъчили да живеят тук- по добре ще са в руския рай.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Това е шизофрения

12

Ко стаа

преди 6 месеца

Въй,много украинци в тази група,въй.

11

Анонимен

преди 6 месеца

То в България и Полша най-много шпиони ,всеки 2 руснак е шпионин )

10

Анонимен

преди 6 месеца

И Копейката ли е задържан?

9

До Христо Христов

преди 6 месеца

Не е нужно да разпространяват материали сеещи омраза към украинци, те самите хохли го правят по-добре с действията си.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Един живее до гара, друг - край пътя, трети - край летище. Все нещо има нализо. Още по-добре - казарма. И в работата винаги може да се измисли някоя интрига.

7

Позор

преди 6 месеца

Лов на вещици....

6

Христо Христов

преди 6 месеца

"Освен това 14-имата са разпространявали пропагандни материали, целящи да предизвикат омраза срещу украинците." - мухахаха... Искам да ги видя и разбера европейската дефиниция за омраза. Щот стикерите дето разни ЕС активисти лепяха срещу Русия са със сигурност по-сеещи омраза от каквото и да било.

5

полски партенки

преди 6 месеца

включващи подготовка за дерайлиране на влакове....абе вие сигурни ли сте че думата е точно ***,да не би да е била спял.Хокеист ,политолог,адвокати, учителка.....Ми тук няма нито един дето да е работил нещо с ръцете ,Тия не знаят крушка на полюлея да си завинтят сами и си викат маистори за целта

4

Анонимен

преди 6 месеца

Тия от немай къде вече ровят да изкарат нещо...1 месец затвор за шпионаж ха ха ха ха ха ха голем шапионин са фанале, особено фчепетлява че било шапионска група

3

Фитьо

преди 6 месеца

Колко показателно - петима украинци в групата с добри доходи водени от идейни подбуди Толкова за единната подкрепа за войната.

2

от ЮАР

преди 6 месеца

До Анонимен1 Не са палячовци, а хора с историческа памет. Яли са хурката на Руснаците и това никога повече няма да се повтори! Помнят и Катинската гора, помнят Варшавското възстание, при което Руснаците седят три месеца пред Варшава, не пускат Английска помощ за възстанниците, за да може СС да ги изтрепе, след като влизат във Варшава доизтрепват останалите организатори и участници във възстанието. Добре помнят Поляците и добре правят, че удрят *** от КГБ.

1

Анонимен

преди 6 месеца

И тези са маниаци като нашите , все и се привиждат страховитите руски шпиони .