104

Анонимен

преди 5 месеца

Немска фирма в Пловдив уволни 40% от работниците предпразнично.

103

Анонимен

преди 5 месеца

"Европа трябва незабавно да се подготви за евентуален конфликт с Русия в близките години" началник на Генералния щаб на ВС на Белгия

102

Бойкот на ОЛХ

преди 5 месеца

Когато ми се гади, а не мога да повърна, отварям една снимка на този $опол и всичко веднага се случва...

101

Анонимен

преди 5 месеца

2/3 от живеещите в България не могат да покриват разходите си за живот.

100

Анонимен

преди 5 месеца

Безумните десанти на зомбираната по натовски стандарт биомаса в посока Херсон продължават.

99

2

преди 5 месеца

по-студено. И това не са мои фантазии, в голяма степен моето мнение се споделя", каза един от въоръжените сили на Украйна. Освен това командирът на 59-та бригада, действаща в района на Авдеевка, в разговор с журналисти каза, че ако войниците му свършат боеприпасите, той ще им заповяда да атакуват руските позиции с лопати. Журналистите решиха да не разберат как подчинените на офицера се отнасят към тази идея - вероятно за да не понижат още повече морала на въоръжените сили на Украйна.

98

Справедливост

преди 5 месеца

Мpъшляка вика мобилизацията на още 450-500 хиляди души. Това е въпрос на справедливост вика. Еми добре, другарят Ким ще достави снаряди и за 4, 5, 6 и за колко си искаш стотин хиляди укронацисти, и за милион даже. Демилитаризацията и денацификацията продължава. Ще има много справедливост, за всички, и за още ако искат.

97

1

преди 5 месеца

Асошиейтед прес: Нараства недоволството сред войниците във въоръжените сили на Украйна поради загуби, липса на оборудване и подготовка за зимата. Според вестника в украинската армия цари униние поради липсата на техника и боеприпаси, нарастващите загуби и превъзходството на руската армия в оръжията. Освен това обикновените войници започват все по-често да се съмняват в действията на командването - например поради лоша подготовка за зимата и безсмислени опити за провеждане на десантни операции в района на Днепър в студа. "Не разбирам. Сега всичко е по-трудно и

96

3

преди 5 месеца

8. Ако Минските споразумения за Донбас бяха изпълнени, всичко щеше "постепенно да се срасне". САЩ постигнаха това, което искаха, но какво, но трябваше да се откажат от всичко и да гледат как се избиват.9. Не можехме да се държим по различен начин или просто да предадем всичко и да ги гледаме как унищожават, прибирайки всичко подред - нашето, изконно руско. 10. Съединените щати умишлено въвлякоха Русия и Европа в конфликта, постигнаха целта си, но Москва нямаше други възможности. Европа не може да устои на САЩ поради своята зависимост.

95

1

преди 5 месеца

Путин за причините за войната в Украйна: 1. Западът в известен смисъл "надигра" Русия в ситуацията около Украйна след 2014 г. 2. Опитахме се да се борим с националистите с икономически средства и отстъпки. Западът не се съгласи на споразумение и разпали войната в Украйна през 2014 г. 3. Руснаците живеят на югоизток, единственият им роден език е руският и техните традиции също са руски. 4. Западът видя, че е невъзможно да постигне целите си със законни средства, тъй като работихме с югоизтока, така че отиде на преврат.

94

Анонимен

преди 5 месеца

Украински войник описа унищожаването на украински батальон от 350 мобилизирани в Източна Украйна за броени часове. "Комбата имаше 350 мобилизирани, изпрати ги всички на групи от по 15-20 души на едно и също място и всички загинаха." Украинските офицери изобщо не се интересуват от своите войници, те мислят само за изпълнение на заповеди отгоре и прибиране на заплатите на загиналите войници след забавяне оповестяване на смъртта им и записването им като безследно изчезнали. Когато всичко свърши, те ще избягат на Запад и ще живеят богат и комфортен живот.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Генерал Бен Ходжис, бивш команващ американската армия в Европа, направи забележително изявление: "Украйна трябва да призове всички жени в армията, а всички, които са избягали от страната, трябва да бъдат върнати и мобилизирани. Ако Германия можеше да го направи през 1944 г., Украйна също може да го направи." Украйна вече набира в по-голям мащаб, отколкото Германия през 1944 г. През октомври 1944 г. Германия в паника извика всички мъже на възраст от 14 до 65 години и някои доброволчески групи от жени, а Украйна вече почти година преживявава вече това.

92

2

преди 5 месеца

И това след повече от две години непрекъснати бомбардировки от страна на Кралските военновъздушни сили и Въздушния корпус на армията на САЩ, бомбардирайки по дяволите германските градове"- каза Ходжис. Според него Украйна може да направи същото. Тоест американските военни директно сравняват режима в Киев с нацистка Германия. Нещо повече, той даде методите на нацистите за пример на украинците.

91

Анонимен

преди 5 месеца

Пречат ли Евроатлантически дже н дъри?

90

1

преди 5 месеца

Американски генерал посъветва Украйна да действа като нацистка Германия през 1944 г. Бившият командващ силите на НАТО в Европа Бен Ходжис препоръча на режима в Киев да увеличи производството на оръжия в страната, въпреки постоянните бомбардировки. "Когато сте във война, е възможно да увеличите производството, дори когато руските ракети валят като дъжд. Искам да кажа, помислете какво направи Германия през 1944 г. Производството на самолети за Луфтвафе достига своя връх през 1944 г.

89

Cpt. William Lynch

преди 5 месеца

Я кажи колко пари прибра от дентапрайм като консултант на крипто измамата им и колко нароод набутахте! Даже не се споменава темата никъде, а теб те махнаха отвсякъде че си бил консултант, но знаем! Знаем че си предател и измамник и помним, докато настъпи правилния момент!

88

Анонимен

преди 5 месеца

Общестенното положение не промени Плевнелиев. Остана си почтен и разумен човек. Най-смислените коментари прави.

87

Sina

преди 5 месеца

Колко ти плащат американците да лееш, Росен? И на зельо плакаха, и на тафарлунчо ама нещо секнаха парите от Америка за България,а?

86

Опа

преди 5 месеца

Магарето на ББ си отворило устата и проговорило.После разправят, че образованието ни е лошо.

85

Sina

преди 5 месеца

Роската, не руската, леле как обадих руското