12

Анонимен

преди 5 месеца

Номер 14 е прокълнат Сатана.Вижте го как разсъждава.Това е днес ЕС.Срам.Да отправим молитво всички християни номер 14 да бъде наказан от Господ.Господ чува по Коледа.Накажи номер 14!

11

Георги Илиев Митев

преди 5 месеца

Гадание за бездомните , честните, най-бедните и хората с нулеви доходи , че ни чака доживотно робство, репресии , гонения , принуда , въвличане в корупционните схеми и практики на българските банки и техните служители с цел доживотен затвор или робство в служба на алчните и криминалните управляващи и всички техни подизпълнители и организации .

10

Анонимен

преди 5 месеца

"Милиони хора са дали живота си за един по -добър християнски свят." - добрият свят идва от науката, а не от религията. Още повече пък от християнската религия която е откровено казано човеконенавистна и го е доказала многократно, че възпитава в ненавист към другите религии. Примерите са много. Дори това, че в страните в ислямския свят днес нещата не са добре, това лошото там идва от християнския свят, а не от исляма.

9

Анонимен

преди 5 месеца

"първо си отговори що в САЩ наричат Среден изток онова което на Балканите му викаме Близък изток и после пак си отговори според САЩ кое е Близък изток" - Уаааауууу!!! Какво прозрениееее! Ахахахаха! То и руснаците които са ти близо кажи-речи в зaдния двop уж трябва да те познават, но те считат за вapварин и ти го казват официално на най-висше управленско ниво и ти казват, че "Кирилицата е от македонската земя" и твърдят, че сърбите са по-хора от теб, но ти искаш да им се подмазваш на руснаците.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Милиони хора са дали живота си за един по -добър християнски свят.А дне сбезкръвно ЕС ислямизира континента.Истинска подигравка с Христос е днешния свят.

7

Анонимен

преди 5 месеца

1, 'Българинът нали мрази хората от Близкия изток?' -- първо си отговори що в САЩ наричат Среден изток онова което на Балканите му викаме Близък изток и после пак си отговори според САЩ кое е Близък изток, след което пак си отговори що си съюзник с народ който мисли че не си бял.

6

Анонимен

преди 5 месеца

"Това, че милиони са загинали, за да запазят Християнството, не е от значение." - Българите са покръстени насилствено. После църквата гони богомилите от България. После католическата църква прави Албигойски кръстоносен поход (20 години война) срещу богомилите. Също 1/3 от населението на Норвегия е изклaно защото са отказали да приемат християнството. Дори само войниците на Франсиско Писаро убиват милиони нехристияни в Южна Америка.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Когато става дума да се мразят различните, тези с друга религия, тези родени с проблеми с хормоните, цветнокoжите, чужденците, хората с нeдъзи, слабите, дeбелите и разни други, тогава всеки бърза да иска да се изтъкне, че е християнин. А като дойде време да се чете Библията, никой не иска. Аххахаха! Ти му викаш "В Библията пише, че евреите отиват при палестинците, а не обратното", той вика "Никъде не пише в Библията така!" и го казва без дори да е чел Библията.

4

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименЧе вярвай, кой ти пречи? Ако искаш и в Амон Ра. Това, че милиони са загинали, за да запазят Християнството, не е от значение. Статията е за християнски празник. Виж в Бомбай тудей, може да пише нещо и за теб.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Здраве, късмет и берекет за всички!

2

Анонимен

преди 5 месеца

По света масово хората биват подхлъзнати от родителите си относно в какво трябва да вярват като религия. Ето например в Индия защо преобладават индусите, а не е така в България? И защо в Европа масово предпочитат да стават християни, а не индуси. Всеки сам трябва да си избира в какво да вярва. Обаче подобни статии са просто нещо, което да затвърждава статуквото. Тия статии са все едно интервю с Митрофанова по БНР. Най-обикновено натякване и промиване на мoзъци.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Българинът нали мрази хората от Близкия изток? Тогава защо им празнува празниците на близкоизточните религии?