70

Georgi

преди 5 месеца

Естествено, че няма да проявяват. особено с такива дипломати които са в момента на западната сцена, които обявяват руснаците, меко казано, като враг номер 1 на цялата планета. Излъгахте руснаците много пъти, че в момента да ви вярват. Руснаците ще си цъкат докато си постигнат целите.

69

Чеченец

преди 5 месеца

Ти наркоман в затвора а Украина ще е Руска губерния

68

баба мара

преди 5 месеца

какви преговори защо се правиш на просек за оръжие и пари колко имения ияхти закупихте вече вие от бункера в киев ние цяла година пишем за преговории мир а вие искате само оръжие съсипахте държавата и народа си няма къде да сескриете от избитите млади хора от двете страни

67

Браво на Зеленски

преди 5 месеца

с терористи не се преговаря... бой по рашистите. българите те подкрепяме.

66

Анонимен

преди 5 месеца

За какво да преговарят с марионетно правителство? Руснаците се интересуват единствено от пълна капитулация

65

Анонимен

преди 5 месеца

Клоунът отново бълнува нещо...

64

Малко за политика

преди 5 месеца

Зеленски е подписал декрет с който се забраняват преговори с Русия. И докато не го отмени, няма как да има преговори за мир, независимо за какъв план за мир става дума.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Никой няма да преговаря. Никой и не иска дфа преговаря. Зеленски има още пари за завличане. А Русия има още територии за връщане и нацисти за избиване. Никой няма интерес да преговаря. Зеленски ще го свитнат веднага след войната и за това той е най - заинйтересования да не спира. Искат да го свитнат най - вече свои, понеже ги отряза от мандрата за да има за него.

62

Анонимен

преди 5 месеца

Гадно зелено наркоманче!!

61

v

преди 5 месеца

С Оркландия никой не би преговарял, След като нарушихте минските договори, после още 2 пъти уж преговаряхте и излъгахте Русия, да не са луди...Тоя път ще ви изринат до основи и преговори няма да има...

60

Анонимен

преди 5 месеца

До тука беше герой с парите на дядо му бай Дън. Фалшив герой. Сега щял да преговаря. Фалшив герой. Само как се дърлеше на Орбан в Аржентина ?!?

59

Анонимен

преди 5 месеца

Много ясно че не проявява интерес вие украинците и Европейския съюз в това число и Нато я излъгахте. Не спазихте Минските споразумения. Какво очаквате. Притиснахте голяма силна и значима страна. Какво очаквате ?!?

58

на практика той

преди 5 месеца

иска да се говори по темата . учи се сега за президент на мирът . връщат му херсон , одеса, морето, крим, лнр, днр , русия му възстановява с нейни пари градовете и селата . плаща репарации . в нато и ес веднага влиза и почва да тероризира РФ и да кряка Путин в хага да стои до живот . Ами явно се е смахнал . по добре да го дефашизират .

57

Наркоман

преди 5 месеца

розови сънища, еднорози, костенурки, у крайна сметка марионетки

56

Христо Христов

преди 5 месеца

До 65 "Имат еднаква заслуга за войната. Всичко можеше да приключи с преговори преди нахлуването на руснаците. " руснаците месеци наред настояваха за преговори, като при това ясно заявиха, че при липса на такива ще пристъпят към решаване на проблема с "военнотехнически средства", но всички ги игнорираха. ПП. Искането беше едно: невлизане на Украйна в НАТО. Не бяха срещу влизането няла Украйна в ЕС.

55

Azz

преди 5 месеца

Не проявяват интерес за преговори, защото ще нарушат украинския закон, който забранява мщдс се водят преговори с Русия. Нали го приеха преди време. Защо мрънка сега?!

54

Клоуна Зе

преди 5 месеца

Съюзници на Ууукрайна??? Бахахахаха. Я пак ? САЩ дават пари единствено защото Байдън и приятели имат бизнес интереси в Украйна. Ако БайДъ загуби и парите окончателно ще спрат. Европа дава пари и оръжие защото САЩ ги натискат и контролират политиците.А желанието да се спазват разните Санкциивсе повече намалява. ПРИМЕР - Германия... Белгия в Азия и Африка на НИКОЙ НЕ МУ ПУКА. Полща вече не ще и да чуе за Зеления, както и Румъния и балтийските държави... САМО в ЕДНА БЪЛГАРИЯ останаха шепа русофоби.

53

Първо

преди 5 месеца

Трябва да се отрежат укронаглеците от Черно море и да ходят на почивка на полското крайбрежие. Там да видят колко ги обичат братята им поляци.

52

Във франция

преди 5 месеца

Тв предаване в неделя от Киев. Питат разни по улицата не протестирате ли срещу войната. Отговорите са: не, за нас е важно, да си вземаме редовно безплатната хуманитарна помощ от службите. Май и западняците почнаха да проглеждат.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Русия ще преговаря, когато войските и стигнат пред Лвов.