38

васил божков

преди 3 месеца

слафке, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Дано да дойде време Вие обратно да променните Конституцията на тези клиентелисти .

36

ДЪЛГИ,

преди 4 месеца

БЕЗГЛАГОЛНИ ИЗРЕЧЕНИЯ,МНОГО НЕЩО ТИ ЛИПСВА

35

?!?

преди 4 месеца

Дълга мисъл с къса памет има Слави! Тези промени идват на фона на злоупотребата с власт от страна на този президент Радев например: Договора с Турската БОТАШ подписан от служебното му правителство. Дългогодишен договор, който осигурява руски газ безпроблемно и почти безплатно да преминава България. Договори като този едно служебното правителство няма мандата да подписва. А вие ИТН сте наредени идеологически до Възраждане, но с друга методология.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Нашия Президент нали няма двойно гражданство..Поне няма информация.Това променя ли нещо.Според мене не е до гражданството , Ами до съвестта и доблестта на човека И с двойно и без двойно , като се продавал за копейки , като си решил да предадеш България на една Империя , това няма да те спре.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Само да питам....Костадин Копейкин нали е с единично гражданство....И какво от това.Така че, разбирам Слави Трифонов.Но нека и той мене да разбере.Проблемът е много по дълбок.Той е още в службите.Организъм без имунитет е без значение .И колкото добре подреден да е, винаги има риск.Конкретен пример е Президентът.В САЩ съдят дори Президенти.Тука един общински съветник , зърнен бос , не може осъди.Винаги липсва достатъч доказателства.

32

Британски учЕн

преди 4 месеца

Добре де, с двойно става, а с тройно? Щото аз имам българско, британско и канадско. Не че съм се засилил да ставам народен изедник, ама знае ли човек.

31

Волен Сидеров

преди 4 месеца

Жалко е правителство, което е избрано общо с 25% от имащите право на глас, да прави Конституция, която да уронва престижа и достойнството на българите, но и те си го засулжиха, защото не излязоха да гласуват и да изметата такива като ГЕРБ и ПП. Те нямат мнозинство реално.

30

Шушу-мушу

преди 4 месеца

***, тоя и от Конституция ли взе да разбира ?Милинкия...Добре, че още има кой да му пише постовете и "речите". Щото, ако седне да говори с някой правист, ще бъде сдъвкан и изплют. И това се отнася до всичко от което "разбира" този...ъъъ, господин.И затова си седи вкъщи и пише по сайтовете. Инак, ще проличи тоталната му простотия, неразбиране, неграмотност...Не може да си напише името без грешка, тръгнал да "обяснява"...

29

ванката

преди 4 месеца

трай бе неук шарлатанин !!!

28

Ммен

преди 4 месеца

Няколко, колко да са няколко - 164 :)

27

Анонимен

преди 4 месеца

итн израстнаха, станаха си националисти , още с уговорка евроатнтици , но и това ще им мине

26

Watch

преди 4 месеца

ми да!!. за да може някой като доганчо ,кирчо или някой американчо да ни управлява

25

Анонимен

преди 4 месеца

Какво се чува, когато Слави си удари главата? Кууууххх...

24

Сериозно ли Славчо??

преди 4 месеца

1.Ти предложи за министър на здравеопазването една дама живееща в Швейцария! 2. Всенародно обсъждане се прави когато имаш просветен народ, а не нарцис като теб! 3. Конституция се прави от професионалисти! Не от клоуни като Тошко! Това е основен закон!4. Двойното гражданство вече няма значение, защото светът е глобален! Стига да не е от терористична държава! Затова има списък!5. Служебното правителство се превърна в забранена зона за президент, защото нашият обслужва чужди интереси!

23

Велко виж кой чука..

преди 4 месеца

Конституцията на РБ има нужда от спешна промяна,за да може Българиа да бъде управлявана от чужди граждани.За да стане депутат един чужд гражданин в България,изискването е да е живял на ,,територията" поне 18 месеца.Толкова колкото е нужно за издаването на БГ Паспорт.Тенденцията е в БГ Парламента депутатските места да бъдат заети от руски,турски и израелски граждани,взели БГ паспорти за по две недели.България ще бъде разскъсана и разпарчетосана.Турски фамилии ще потърсят имоти у нас след години.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Дългото *** мизо освен да седи и да пише постове във фейса друго може ли да направи?

21

Мнение

преди 4 месеца

Чалгарят *** нищо не разбира от политика, ама търси внимание, а в една медия се скъса да рекламира калпавата си телевизия и са премахнали коментарите да не го хейтят. Досадник нагъл!

20

со(к)/Пола

преди 4 месеца

моята най лична гейХа моята хубава кукла на конци активирал съм я да го играе опозиция да се "гневи"на тези които променят конституцията така родните ни мили стнародници си ми9слят че някой може да се бунтува и да направи живота им по дибър вместо тях а пък те миличките ще негодуват и ще правят панелни революции от дивана във фейсбука в къщи на две ракиики със салтка задължително че на другия ден на работа да за позитивнички...ахахххаа народе народе как ви клатят хубаво ама малко ви е още трябва

19

Мнение

преди 4 месеца

Партията на Чалгаря се подкрепя само от шепа ***.